doris33
Fanka BB :)
Blair - pierwszy raz spotykam się z informacją, że pozwolą osobie trzeciej być przy operacji cc. Do tej pory było to chyba w ogóle nie do przeskoczenia. A teraz taka nowość. Super w sumie, ciekawe czy wszędzie to wprowadzą czy tylko u Was takie są wyjątkowe warunki...
A tak w ogóle o za półtorej godziny jedziemy już do gina!!!! Nie mogę się doczekać zawsze tych wizyt! No i dowiem się co i jak z pessarem, więc trzymajcie kciukasy!!!
Dream są szpitale gdzie tatusiowie mogą być przy cc. Ja właśnie z tego powodu wybrałam szpital na Żelaznej bo jest taka możliwość. Trzeba tylko zapłacić 200 zł. Wiem też, że na Madalińskiego jest to możliwe. No i na pewno w prywatnych szpitalach.
&&& za wizytę :-)
Dziewczyny będziecie uzywac po porodzie pasa na brzuch ściągajacego lub tak zwanych majtek z golfem?
Ja do tej pory nie używałam ale chętnie poznałabym opinię tych, które nosiły coś takiego.
dziewczyny czy któraś z Was nosiła dziecko w chuście ??
dostałam chustę Lennylamb elastyczna 4,5 metra rozmiar M,
jakies opinie na ten temat???
Też chętnie dowiem się czegoś więcej bo chciałabym nosić w chuście małego. Przeraża mnie to wiązanie. Boję się, ze mi dziecko wypadnie