Dziewczyny to ja Was chyba zaskoczę, bo dowiedzieliśmy się o mojej ciąży w 4 mies, gdy już poczułam, że mi twardnieje podbrzusze i właśnie zaczęłam wyczuwać dziwne ruchy w środku, czyli dzidziusia
Nie czułam się jakoś inaczej niż zwykle, czyli humory i zachcianki miałam jak zawsze i zmęczenie tylko było większe, ale myślałam, że to przez przemęczenie i porę roku, poza tym z okresem zawsze miałam problem i często tak miałam, że spóźniał mi się od 3 do 6 miesięcy. Jedyne czego się bałam to to czy aby przez ten czas co nie wiedziałam, nie robiłam lub nie jadłam czegoś co mogłoby bobasowi zaszkodzić. Wierzcie mi, że do pierwszego usg byłam kłębkiem nerwów, ale jak już się dowiedziałam, że wszystko ok to dopiero mi ulżyło i mogłam się zacząć na spokojnie cieszyć :-)
Jeśli chodzi o wózek to na prawdę fajne sprzęty tu przeglądacie, mi na szczęście ten wydatek odejdzie, bo mój brat się zaoferował z dziewczyną, ciekawe co wymyślą.
Od wczoraj tak jak wcześniej pisałam skrupulatnie staram się stworzyć listę zakupów i zajrzałam tez na allegro i w sumie mam 3 aukcje, które są moimi faworytami. Na jednej są ubranka w rozm 56-62 za 240 zł i w tym jest 26 ubranek i do tego rękawiczki, czapeczki i śpiworek. Na drugiej jest 36 elementów w rozm 62-86 za 130 zł. I jest jeszcze jedna, która zawiera od cholery kosmetyków dla mamy i dzidziusia do szpitala i po szpitalu, jest tam 22 elementów za 200 zł i jest tam wszystko w sumie co ja sobie wypisałam na liście. Na prawdę się nad nimi poważnie zastanawiam zamiast łazić po sklepach i pojedynczo kupować. Jak myślicie?