dbdg jest jeszcze jeden plus takich wózków: nie złapiemy gumy
.
Nie wiedzieć o ciąży do końca???
trzeba być chyba niedorozwiniętym, albo nie wiedzieć skąd się biorą dzieci. Nie wyobrażam sobie
.
Co racja to racja!
Kurcze, ja też sobie nie wyobrażam by nie wiedzieć, że się jest w ciąży przez tyle czasu.
Mnie też się czasem spóźniały miesiączki, zresztą tuż przed zajściem w ciążę odstawiłam tabsy, więc się spodziewałam, że będą nieregularne, ale czułam, że coś jest nie tak i dzień po spodziewanym okresie już robiłam test...
Jeszcze na początku to jestem w stanie zrozumieć, można przechodzić bezobjawowo, ale jak już zaczyna się ruszać. Trudno to pomylić z czymś innym...
To chyba kwestia wyparcia albo niedorozwinięcia
Dziewczyny,która z Was załatwiała sobie zaświadczenie od psychiatry żeby mieć wskazania do cc? Przepraszam,że tak otwarcie pytam, jeśli nie chcecie pisać to proszę o priv! plisss
Ja sobie nie załatwiałam, ale bardzo bym chciała. Tylko nie wiem jak temat ugryźć...
Od wczoraj tak jak wcześniej pisałam skrupulatnie staram się stworzyć listę zakupów i zajrzałam tez na allegro i w sumie mam 3 aukcje, które są moimi faworytami. Na jednej są ubranka w rozm 56-62 za 240 zł i w tym jest 26 ubranek i do tego rękawiczki, czapeczki i śpiworek. Na drugiej jest 36 elementów w rozm 62-86 za 130 zł. I jest jeszcze jedna, która zawiera od cholery kosmetyków dla mamy i dzidziusia do szpitala i po szpitalu, jest tam 22 elementów za 200 zł i jest tam wszystko w sumie co ja sobie wypisałam na liście. Na prawdę się nad nimi poważnie zastanawiam zamiast łazić po sklepach i pojedynczo kupować. Jak myślicie?
Jeśli pasując Ci wszystkie rzeczy w pace to czemu nie... Czasem przeglądam na allegro te zestawy i jeszcze nigdy nie było tak by mi większość odpowiadała, więc chyba bym się nie zdecydowała. Ale jeśli Tobie odpowiadają to ja bym brała...
Pewnie wyjdzie taniej niż kupować wszystko oddzielnie. Ale jednak takie zakupy to mega wielka frajda, przynajmniej dla mnie. ;-)
hej laski. piszę ze spaceru. W szpitalu nam zeszło do 17:30. Nelka zdrowa, skan nie wykrył żadnych anomalii. Gigantem też nie jest bo waży 1900 g czyli bardzo dobra waga do wieku. Wód mam dość dużo ale mieści się w średniej. Mam także datę CC - 6 października haha dlaczego to takie śmieszne? Bo to urodziny mojego męża ; )
To super, że z Nelcia wszystko ok.
Idealny prezent na urodziny będzie miał... :-)
Chyba wyjdzie na to, że będę miała najchudsze dziecko
Blair, dlaczego tylko nie czarny?