reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

No ja mieszkam w starym mieście dużo wertepów obok jest ogromny park tereny zielone raczej alejki z dziurami wiec odpada ,ale bardzo mi się podoba niestety nie dla mnie .

reklama
No ja mieszkam w starym mieście dużo wertepów obok jest ogromny park tereny zielone raczej alejki z dziurami wiec odpada ,ale bardzo mi się podoba niestety nie dla mnie .

Bok mnie jest las, ale ścieżki raczej wydeptane, więc mam nadzieję tragedii nie będzie. ;-)

Ale faktycznie jak masz takie nierówne tereny to lepiej wziąć coś bardziej "terenowego". :tak:

Mi się bardzo podobają wózki icandy, ale cena niestety nie dla mnie... :-(

doris, no miejmy nadzieje, że jednak czegoś sensownego się dowiesz... te 400 zł to zdzierstwo...

Ja nie znalazłam nic co by było ładne, a zarazem miało duże i pompowane koła (tak jak wszyscy rekomendują) oraz było lekkie... Mieszkam w sumie na blokowisku i raczej po żadnych wertepach jeździła nie będę, więc się zdecydowałam. Długo się wahałam jeszcze pomiędzy quinny buzz, ale ostatecznie wybrałam ten... Najwyżej mała będzie wytrzęsiona. :-D

ja mam maxi cosi, ale Mura, i moj ma pompowane koła i jest lekki. Spacerowke mam czarna i njakbym miala wybierac drugi raz to taka sama bym wybrala, tylko gondole mam granatowa.

Po hematologu tak naprawdę niewiele wiem. Jestem bardzo niezadowolona bo mam wrażenie, ze 100zł poszlo się utopić.

Lekarz powiedział, ze dopuki nie spadły płytki poniżej 50tyś to nic się z tym nie robi. Jedynie nie będę mogła dostac znieczulenia miejscowego, a pełną narkoze przy CC. Wyniki mam powtórzyć za 3 tygodnie bo w sumie zmienił mi żelazo. Dołożył witaminy z grupy B i C I to by było na tyle. Narazie nie nadrobilam, ale postaram się doczytać wieczorem.

U nas się szykuje wypad i młoda oczywiście chora. Ma rota wirusa. Biegunka, wymioty gorączka :(

Ehh

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

u nas tez bardzo czesto jest tak, ze maly choruje w najmniej odpowiednich momentach :( zdrowka dla coreczki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie czy oglądałyście kiedyś taki program na tlc ciąża z zaskoczenia o mamach , które rodzą i nie wiedziały że są w ciąży . Myślicie ,że to możliwe żeby nie wiedzieć o ciąży ? Cały czas się zastanawiam czy to możliwe .

Kamila rozumiem Cie w pelni ostatnie dnie praktycznie nic nie robie i czuje sie i fizycznie i psychicznie z tym fatalnie. Lepiej się czulam jak mialam tysiące spraw do zalatwuenia i zero czasu. Teraz juz kolejny dzien zabieram się za odgruzowanie garderoby, prasowanie i inne porzadki ;-/ a to dopiero faza wstępna przed przygotowaniem do przeprowadzki.

Dbdg fajny wózek.

Colly próbowałam robic odlewy stopek ale ja beztalecie totalne i mi nie wyszly teraz sie nawet nie przymierzam

Dziewczyny mam pytanie czy oglądałyście kiedyś taki program na tlc ciąża z zaskoczenia o mamach , które rodzą i nie wiedziały że są w ciąży . Myślicie ,że to możliwe żeby nie wiedzieć o ciąży ? Cały czas się zastanawiam czy to możliwe .

Oglądałam raz i zastanawiam się nad tym, tak samo jak Ty. Nie mogłam wyjść z niedowierzania, jak moja była szefowa opowiadała, że o tym, że jest w ciąży dowiedziała się w 5 miesiącu...

ja znam 2 przypadki , ze dowiedziały sie dziewczyny, ze są w ciąży dopiero w 5 miesiącu
a 1 w czwartym, ale nie chce mi się wierzyć ze do końca ciąży ktoś nie wie

Hejka
Melduję się Po ciężkiej nocy. Zasnęłam o 23ej. Obudzilam się o 1:30. (Właściwie to mój mąż mnie obudzil bo krecil się strasznie. TV na caly głos bo on spać nie może. Wrrrrrrr. Zasnęłam ponownie o 3ej. Pobudka o 6tej bo umówiłam się ze znajomym z pracy. Miał mi załatwić z pracy dokumenty do urzędu które dziś miałam donieść. Tak więc o 6:30 wyszłam sobie na podworko. 25 stopni na dworze. Rewelacja

reklama
Doczytałam i jestem na bieżąco.

Dbdg,
Całkiem fajny ten wózek. Grunt byś była Zadowolona.

Buba,

Trochę sobie odpocznij by znów skurcze nie zlapaly.

Akat,

Dobrze, ze z Larinką jest lepiej. Kciuki za wizytę dziś.

Dora,

Cena wizyty kosmiczną :o
O losie pohu.. #!*#! ! Całkowicie. No Ale trzymam kciuki by jednak profesorek coś zaradzil, a nie tylko ściągnął kasę. To to każdy potrafi.

So happy,
Ale duży smyk :) fajnie, ze tak rośnie

Dolga,

Ty to chyba na tyłku nie umiesz siedzieć ;) i Ty się martwisz, że nie dasz sobie rady z dwójka dzieci? Spokojnie dasz i jeszcze milion innych zajęć sobie wymyslisz :D

No dobra w sumie tyle zapamietalam. Buziaki :*

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Do góry