kamila1983
Fanka BB :)
Witam
Czytam ale sił brak odpisać jakiś mam ciężki okres ostatnio :/ czuje jak czas mi ucieka miedzy palcami że w sierpniu miałam ogarnac przeprowadzke a przez ten upał tkwie na poczatku
Wszystkie mnie wkurza i drażni :/ dzieci mam po dziurki w nosi, sąsiadka o 6 rano gada z psem jej synek strzela z pistoletu na kapiszony albo wali piłka o brame garażu :/ mi to wystarczy otwietam juz oczy wściekła :/
Aj chyba hormony mi szaleja
Dbdg koszulka super
Akatsuki trzymam kciuki za uzg i super sie czyta ze Lari lepiej spi może za tata tesknila a moze ty odetchnelas jak twoj w domu i emocje spokoju mamy udzielily się córci?
So happy ale kawaler duzu u ciebie mieszka
Sysia współczuję ciezkiej nocy
Xmamuska szalejesz z malowaniem mieta piekny kolor
Buba ale sie strachu musialas najeść ale dobrze ze wszystko dobrze
Ide oslodzic sobie życie sernikiem na zimno
Czytam ale sił brak odpisać jakiś mam ciężki okres ostatnio :/ czuje jak czas mi ucieka miedzy palcami że w sierpniu miałam ogarnac przeprowadzke a przez ten upał tkwie na poczatku
Wszystkie mnie wkurza i drażni :/ dzieci mam po dziurki w nosi, sąsiadka o 6 rano gada z psem jej synek strzela z pistoletu na kapiszony albo wali piłka o brame garażu :/ mi to wystarczy otwietam juz oczy wściekła :/
Aj chyba hormony mi szaleja
Dbdg koszulka super
Akatsuki trzymam kciuki za uzg i super sie czyta ze Lari lepiej spi może za tata tesknila a moze ty odetchnelas jak twoj w domu i emocje spokoju mamy udzielily się córci?
So happy ale kawaler duzu u ciebie mieszka
Sysia współczuję ciezkiej nocy
Xmamuska szalejesz z malowaniem mieta piekny kolor
Buba ale sie strachu musialas najeść ale dobrze ze wszystko dobrze
Ide oslodzic sobie życie sernikiem na zimno