reklama
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Ja mysle tak samo jak Colly. Za duzo tego wszystkiego dla niej, dzieci lubia rutyne.
Akat kciuki za usg, napewno bedzie dobrze. To juz twoje ostatnie? Dalej nie wspominali nic o szczepieniu na krztusca? Czy mozesz o to zapytac w szpitalu, ciekawa jestem czy w twojej arei poprostu na to nie szczepia czy jak.
czy krztusiec to whooping cough? Bo jak tak to jestem zapisana i na to i na flu jab.
Cześć dziewczynki,
Dospałam bezsenną nockę.
Dbdg- fajowa ta koszulka
Doris- trzymaj się kochana i olej prace porządkowe!
Akat- jak Lari daje pospać to Nelka świruje ach kochane uroki macierzyństwa! Dużo siły na dziś i oby główka nie bolała już :* coraz bliżej jestem opcji i u nas Nell - nie obrazisz się
Mrówka- trzymaj się, ponoć po 20 ma być chłodniej....
Idę dalej spać bo FR u dziadków
Dospałam bezsenną nockę.
Dbdg- fajowa ta koszulka
Doris- trzymaj się kochana i olej prace porządkowe!
Akat- jak Lari daje pospać to Nelka świruje ach kochane uroki macierzyństwa! Dużo siły na dziś i oby główka nie bolała już :* coraz bliżej jestem opcji i u nas Nell - nie obrazisz się
Mrówka- trzymaj się, ponoć po 20 ma być chłodniej....
Idę dalej spać bo FR u dziadków
Mrowkaa
Fanka BB :)
Buba - tak też odliczam, bo 20 już w przyszłym tygodniu! Ale trochę załamują mnie prognozy,że ma tak być (no może trochę lepiej niż teraz jest) do końca wakacji a i wrzesień też ciepły...
Julisia
Chybra pare sztuk urbanek 56 warto kupić na poczatek ale wiecej zainwestować w 62.
Buba niezła "atrakcja" a malutka swietna z tym kciukiem pokazala Ci ze wszystko ok :-)
Aga super wieści z wizyty.
Akatsuki fajnie sie czyta taki post :-) mam nadzieję ze malej juz tak zostanie ze spaniem.
Buba niezła "atrakcja" a malutka swietna z tym kciukiem pokazala Ci ze wszystko ok :-)
Aga super wieści z wizyty.
Akatsuki fajnie sie czyta taki post :-) mam nadzieję ze malej juz tak zostanie ze spaniem.
sysia87ami2011
Dbdg jaka zarabista bluzeczka , chce taka , zaraz lece zobaczyc czy roz na mnie maja
Akutsaki trzymam kciuki za wizyte , a co do Lari to mysle, tez ze dla niej to wszystkiego za duzo stad to wszystko.
U mnie pogoda super dzusiaj 20st Slonca brak , chlodny wiaterek ajj od razu lepiej . Zaraz lece prasowac , bo mi sie sporo rzeczy od Amelki nazbieralo przez ta pogode , a moje dziecko to brudasek 1 dzien 2 komplety ubran jedno w przedszkolu , drugie w domu i Do prania, jak druga taka bedzie to chyba namowie meza na suszarke albo pralke z suszarka bo nie wyrobie z praniem i suszeniem.
Za.mna ciezka noc , zgaga mnie meczyla , co sie polozylam na boku palilo okropnie nawet zimne mleko nie pomoglo, a zawsze pomagalo, na plecach mi bylo zle i niewygodnie, ehh az wkoncu wyladowalam na przytulankach z kibelkiem , ulga przyszla ale juz spac nie moglam bo Straszna duchota , dobrze ze pogoda spoko dzis to odetchne troche - choc tu i Tak w porownaniu z pogoda w pl
Akutsaki trzymam kciuki za wizyte , a co do Lari to mysle, tez ze dla niej to wszystkiego za duzo stad to wszystko.
U mnie pogoda super dzusiaj 20st Slonca brak , chlodny wiaterek ajj od razu lepiej . Zaraz lece prasowac , bo mi sie sporo rzeczy od Amelki nazbieralo przez ta pogode , a moje dziecko to brudasek 1 dzien 2 komplety ubran jedno w przedszkolu , drugie w domu i Do prania, jak druga taka bedzie to chyba namowie meza na suszarke albo pralke z suszarka bo nie wyrobie z praniem i suszeniem.
Za.mna ciezka noc , zgaga mnie meczyla , co sie polozylam na boku palilo okropnie nawet zimne mleko nie pomoglo, a zawsze pomagalo, na plecach mi bylo zle i niewygodnie, ehh az wkoncu wyladowalam na przytulankach z kibelkiem , ulga przyszla ale juz spac nie moglam bo Straszna duchota , dobrze ze pogoda spoko dzis to odetchne troche - choc tu i Tak w porownaniu z pogoda w pl
Dbdg niezła ta koszulka
Zaglądałam dziś do wrześniówek, tam już pierwsza dziewczyna wczoraj urodziła. Chwila moment i my zaczniemy
ale ten czas leci ja juz mam dosc tych upalow, moje nogi przypominaja mega serdelki
reklama
Podziel się: