reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Ja mysle tak samo jak Colly. Za duzo tego wszystkiego dla niej, dzieci lubia rutyne.
Akat kciuki za usg, napewno bedzie dobrze. To juz twoje ostatnie? Dalej nie wspominali nic o szczepieniu na krztusca? Czy mozesz o to zapytac w szpitalu, ciekawa jestem czy w twojej arei poprostu na to nie szczepia czy jak.

czy krztusiec to whooping cough? Bo jak tak to jestem zapisana i na to i na flu jab.

Cześć dziewczynki,

Dospałam bezsenną nockę.

Dbdg- fajowa ta koszulka :)

Doris- trzymaj się kochana i olej prace porządkowe!

Akat- jak Lari daje pospać to Nelka świruje ach kochane uroki macierzyństwa! Dużo siły na dziś i oby główka nie bolała już :* coraz bliżej jestem opcji i u nas Nell - nie obrazisz się ;)

Mrówka- trzymaj się, ponoć po 20 ma być chłodniej....

Idę dalej spać bo FR u dziadków :)

Buba - tak też odliczam, bo 20 już w przyszłym tygodniu! Ale trochę załamują mnie prognozy,że ma tak być (no może trochę lepiej niż teraz jest) do końca wakacji a i wrzesień też ciepły...

Chybra pare sztuk urbanek 56 warto kupić na poczatek ale wiecej zainwestować w 62.

Buba niezła "atrakcja" a malutka swietna z tym kciukiem pokazala Ci ze wszystko ok :-)

Aga super wieści z wizyty.

Akatsuki fajnie sie czyta taki post :-) mam nadzieję ze malej juz tak zostanie ze spaniem.

Dbdg jaka zarabista bluzeczka , chce taka , zaraz lece zobaczyc czy roz na mnie maja :)

Akutsaki trzymam kciuki za wizyte , a co do Lari to mysle, tez ze dla niej to wszystkiego za duzo stad to wszystko.

U mnie pogoda super dzusiaj 20st Slonca brak , chlodny wiaterek ajj od razu lepiej . Zaraz lece prasowac , bo mi sie sporo rzeczy od Amelki nazbieralo przez ta pogode , a moje dziecko to brudasek 1 dzien 2 komplety ubran jedno w przedszkolu , drugie w domu i Do prania, jak druga taka bedzie to chyba namowie meza na suszarke albo pralke z suszarka bo nie wyrobie z praniem i suszeniem.

Za.mna ciezka noc , zgaga mnie meczyla , co sie polozylam na boku palilo okropnie nawet zimne mleko nie pomoglo, a zawsze pomagalo, na plecach mi bylo zle i niewygodnie, ehh az wkoncu wyladowalam na przytulankach z kibelkiem , ulga przyszla ale juz spac nie moglam bo Straszna duchota , dobrze ze pogoda spoko dzis to odetchne troche - choc tu i Tak w porownaniu z pogoda w pl

reklama
Do góry