reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hej!

Znów niestety tylko na chwilę jestem. Próbuje podczytywać, ale dużo piszecie i nie nadążam, a poza tym czasu jednak mam za mało. Jak rano przeczytam, to wieczorem tyle dopiszecie, że nie mogę nadrobić :-( Został nam tydzień urlopu. Dziś wróciliśmy znad morza. Odpoczęliśmy wszyscy, było naprawdę super. Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy się wyluzowałam. Jak już wrócimy do domu, obiecuję częściej zaglądać i być na bieżąco. Buziaki dziewczyny :*

reklama
Z synkiem na szczęście wszystko ok, waży prawie 2kg, miałam też ktg. Ale w domu byłam dopiero o 16....teraz jedziemy do teściów na weekend, wracamy w niedziele sami z mężem, synek zostaje tam ba tydzień wiec sobie trochę odpoczniemy. Blair fajnie ze u was wszystko w porządku. No i gratuluję korsa :):) jaki masz model ? Ladyk oj ja też liczę ze drugi synek będzie dużo lepszy ze spaniem ;)

Dolga, słuchałam dziś serduszka na takim zwykłym sprzęcie. Akurat nic nie wyszło. Dla spokoju umówiłam wizytę. Niestety najszybszy możliwy termin za 2 tygodnie...
Co do rozstępów to ja też na bank będę miała i to już niedługo. Brzuch ostatnio mocno mi urósł a skóra nie jest taka elastyczna jakbym chciała mimo smarowania kremem.

Blair, witaj ponownie :)

Współczuję tej cukrzycy. Ja się nie umiem z jedzeniem kontrolować.

Dzięki dziewczynki za podpowiedzi co do rozmiarówki bo w Khappal upolowałam parę fatałaszków na 74-80 no i nie chciałam by letnie kiecki dobre były w marcu ;) a ja już nie pamiętam jak to z rozmiarówką jest ;)

My znowu na wiosce :) jutro mam zamiar siedzieć z drinusiami 0% w basenie wentylem do góry :)

Widzę że wizyty udane, gratuluję!

Blair- super że sielanka trwa!!! No i super prezencik :)

Sysia- życzę aby szybko cukier do normy wrócił.

U mnie rozstępów brak jak narazie. Co do spania nie pomogę bo Fran od 3 mc zasypiał sam i przesypiał noc z 2 pobudkami na cyca.

Coś czuję że mała da mi popalić ;) ponoć nic w przyrodzie nie ginie ;)

ania a co to za metoda?
Blair witaj po przerwie ;) ciesze się że miłość małżeńska kwitnie ;) i gratuluję prezentu.
Colly może to nie jest jakaś wada tylko badanie było źle wykonane? Może jednak wszystko ok??
Ja mam dość samotności i siedzenia w domu z chorym dzieckiem sama. Mąż miał jeden dzień wolnego od przeprowadzki ... Mąż mi zarzuca depresję, ale co ja mam powiedziec? Na początku byłam w kręcona w urządzanie domu itp ale zapał opadł po nieprzespanych nocach a teraz tylko siedzę żeby do trwać do wieczora. Jak on przychodzi o 19 to tylko kolacje jemy a potem on jest zmęczony i tylko by leżał więc juhu ... W niedziele mam urodziny ale nawet nikogo nie zapraszam (i tak mam ospe w domu) ani nic nie robię. W tym roku kolejną cyferke zamiast drinkiem to uczcze minutą ciszy -_- ot taki smutas ze mnie.

ladyk no ja własnie zmierzylam brzuch i nie mam wcale wiekszego jak w poprzedniej ciazy, a ja akurat smaruje sie palmersem, a w poprzedniej ciazy zwykłą oliwką, chociaz mam wrazenie ze brzuch mam dobrze nawilzony, wiec nie wiem czemu tak wyszlo

kamila stosuje palmers i wode ze szlałcha na stopy jak podlewam haha :D

paulka gratki udanej wizyty :) spora juz ta Twoja maleńka :)

kasik nie wiem czy cos nie doczytalam, ale co w koncu bylo na tej IP, tzn co z tobą, bo z dzidziusiem wszytsko super tak?

Akatsuki... trzymaj sie dzielnie... znam to o czym piszesz, tez sa u mnie takie okresy i jestem ze wszystkim sama... tak to juz jest gdy mieszkamy tak daleko od jakiejkolwiek rodziny... niekiedy nie ma się nawet komu wygadac... przechodzilam taka frustracje zwlaszcza jak miałam Ale 2 latka i Maje noworodka z kolkami, maz ciagle w pracy ja ze wszystkim sama, nawet do wc nie bylo kiedy wyjsc... nieraz wylam z bezradnosci, czulam ze jestem uwieziona i nic zrobic nie moge... ale czas mijał, jakos sie wszystko powoli zaczelo ukladac... dzieci zaczely byc bardziej samodzielne i ja odetchnelam... teraz tez maz duzo pracuje, dziewczyny maja wakacje, tez nie jest idealnie, ale nauczylam sie tak zyc, zaakceptowalam sytuacje i bywa, ze jest mi zle i ciezko, ale kiedy odpoczne widze wszystko w jasniejszych barwach... Ty tez jestes maksymalnie przemeczona, ale to minie, Lari wyzdrowieje, chate ogarniecie do konca i bedzie lepiej... dasz rade ja to wiem :*

maran dobrze wiedzieć że sie nie jest samemu. Zastanawia mnie tylko jakim cudem przy takiej ilości godzin jakie on robi nie jeździmy jeszcze ferrari testarosa ... Jak dobrze pójdzie to jutro wezmę młoda na spacer do lasu. Cokolwiek byle wyjść z domu zanim zeświruje...

Akat - trzymaj się kochana :* jak Fan był mały też miewałam kryzysy.... R się rozwijał otwierał kolejne firmy a moja kariera stanęła bo zupki, kupki itp....ale teraz z perspektywy jestem mu wdzięczna że mnie trochę zmusił do zwolnienia tempa zawodowego ;)

reklama
Do góry