reklama
dolga
Fanka BB :)
kurcze ale jestem zła, wyszlo mi kilka rozstepów, jeszcze kilka dni temu ich nie było, a teraz kilka na raz :O w poprzedniej ciazy ani jednego, a teraz skad to sie wzielo? :/ eh.. mam nadzieje, ze juz wiecej nie wyjdzie, choc watpie
hej
w końcu wracam do Was na dobre Nie będe ukrywała że nie miałam czasu nawet podczytywać- mam nadzieję że u Was wszystko super
dziękuję za wszystkie gratulacje ślubu :*
co u nas w skrócie
- ślub wypadł pięknie i tak jak sobie to wyobrażaliśmy, a może nawet lepiej zakochani jesteśmy w sobie jeszcze bardziej
- Zuzia pozostaje Zuzią
- termin cc na 28.09 jak na razie
- na usg w 30tc wyszło że Mała ma powiększone miedniczki nerkowe, na granicy normy, po dwóch tyg usg nie wykazało żeby się powiększyły, więc jesteśmy dobrej myśli
- Malutka wierci się, aż cały brzuch chodzi no i w końcu G czuje dobrze ruchy
- kupiliśmy już wózek [więcej napiszę w innym temacie]
- wyprawka prawie gotowa
- ja się czuję dobrze, serce trochę niedomaga, ale kardiolog czuwa i na razie paniki nie ma
- ach no i się pochwalę że na urodziny Mąż zaopatrzył mnie w pierwszego Michaela Korsa
chyba tyle...
Mam nadzieję że uda mi się na nowo wbić w rozmowę
w końcu wracam do Was na dobre Nie będe ukrywała że nie miałam czasu nawet podczytywać- mam nadzieję że u Was wszystko super
dziękuję za wszystkie gratulacje ślubu :*
co u nas w skrócie
- ślub wypadł pięknie i tak jak sobie to wyobrażaliśmy, a może nawet lepiej zakochani jesteśmy w sobie jeszcze bardziej
- Zuzia pozostaje Zuzią
- termin cc na 28.09 jak na razie
- na usg w 30tc wyszło że Mała ma powiększone miedniczki nerkowe, na granicy normy, po dwóch tyg usg nie wykazało żeby się powiększyły, więc jesteśmy dobrej myśli
- Malutka wierci się, aż cały brzuch chodzi no i w końcu G czuje dobrze ruchy
- kupiliśmy już wózek [więcej napiszę w innym temacie]
- wyprawka prawie gotowa
- ja się czuję dobrze, serce trochę niedomaga, ale kardiolog czuwa i na razie paniki nie ma
- ach no i się pochwalę że na urodziny Mąż zaopatrzył mnie w pierwszego Michaela Korsa
chyba tyle...
Mam nadzieję że uda mi się na nowo wbić w rozmowę
ladyk24na7
Ladyk a dlugo juz u Was taki stan? Z dziewczynami tez mialam takie akcje ale to w trakcie skokow rozwojowych i po 2/3 miesiacach przechodzilo. A jak wyszły badania neurologiczne?
Takie noce nieprzespane mamy gdzieś ok. 3-4 m-cy. Wcześniej w nocy budziła się na mleko. Zjadła i momentalnie bez żadnego płaczu zasypiała. Przez ten nieprzespany okres, noce przespane możemy policzyć na palcach jednej dłoni. Wcześniej też myśleliśmy, że to może skok rozwojowy. Mała w końcu szykowała się do samodzielnego stania/chodzenia. Ale żeby tyle czasu się to ciągnęło....?
Mam wynik EEG, ale nie umiem go zinterpretować. Opisy fal, jakieś artefakty, cuda wianki. 17.08. idziemy do neurologa, także się dowiemy, co w badaniu wyszło.
ladyk ojej to naprawde dziwna sprawa, jesli ona juz tak ma to bedziecie chyba teraz chodzic przez najblizszy czas jak cienie, chyba ze chlopaki dla wyrównania beda śpiochami
Bardzo na to liczymy, że tak jak rodzice będą ubóstwiali spanie :-). Ostatnio znajoma sprzedawczyni w osiedlowym mnie pocieszała, że kolejne dziecko jest zupełną odwrotnością pierwszego. Oby! Oby! się to sprawdziło odnośnie snu ;-).
kurcze ale jestem zła, wyszlo mi kilka rozstepów, jeszcze kilka dni temu ich nie było, a teraz kilka na raz :O w poprzedniej ciazy ani jednego, a teraz skad to sie wzielo? :/ eh.. mam nadzieje, ze juz wiecej nie wyjdzie, choc watpie
Mnie też wylazły. W poprzedniej ciąży na brzuchu nie miałam ani jednego. Ale teraz bęben większy, bardziej napięty. Mam próbki Palmersa. Wypróbuję, czy to rzeczywiście taka rewelacja....?
Pozdrowienia z Krakowa - piekarnika :/
W Warszawie czekają na Ciebie równie "gorące" doznania. Grill na porządnej podpałce.
Wypróbowałam sposób z moczeniem stóp - rzeczywiście komfortowo się zrobiło. :-)
Mrowkaa
Blair - miło czytać,że u Ciebie wszystko dobrze :-)
dolga...ja też nabyłam parę nowych rozstępów....świetnie komponują się ze starymi
dolga...ja też nabyłam parę nowych rozstępów....świetnie komponują się ze starymi
kamila1983
Hej mamuski
Ale skwar ledwo dycham ale mam czegi chcialam lato wkoncu
Ale wole byc w ciazy w taki skwar niz urodzic i przezywac teraz pierwsze dni pologu :/
Ladyk moja maja nie spala 1, 5 roku budxila sie co godzine dwie z placzem nie wiem czego chciala :/ ja ledwo juz chodzilam ale przeszło tego zycze tez tobie
Dolga współczuję rozstepiw :/ smarujesz sie czyms?
Krewetka Julisia tez zagladam na ta stronke z przepisami
Akatsuki super ze pomalu die urządzanie i wiecej odpoczynku życzę niech juz Lari da ci odpoczac.
Buba 74 mloda moja nosila z kapplaha tak w wieku 6-9 m oni maja dlugie rekawy zawsze jej podwijalam na poczatku
Patent z zimna woda w misce tez stosuje leje sobie też na nogi wode ze szlaucha w ogrodzie
I nas klamka zapadla dzieci przenioslam dzis do szkoly blisko domu przeprow
Ale skwar ledwo dycham ale mam czegi chcialam lato wkoncu
Ale wole byc w ciazy w taki skwar niz urodzic i przezywac teraz pierwsze dni pologu :/
Ladyk moja maja nie spala 1, 5 roku budxila sie co godzine dwie z placzem nie wiem czego chciala :/ ja ledwo juz chodzilam ale przeszło tego zycze tez tobie
Dolga współczuję rozstepiw :/ smarujesz sie czyms?
Krewetka Julisia tez zagladam na ta stronke z przepisami
Akatsuki super ze pomalu die urządzanie i wiecej odpoczynku życzę niech juz Lari da ci odpoczac.
Buba 74 mloda moja nosila z kapplaha tak w wieku 6-9 m oni maja dlugie rekawy zawsze jej podwijalam na poczatku
Patent z zimna woda w misce tez stosuje leje sobie też na nogi wode ze szlaucha w ogrodzie
I nas klamka zapadla dzieci przenioslam dzis do szkoly blisko domu przeprow
ania_kropla
Hej, moja właśnie tak dobrze śpi dzięki tej metodzie 3-5-7. Ale wcześniej też nie miała problemu ze spaniem. A ja chciałam, żeby umiała sama zasnąć bez wspomagaczy.
A dzisiaj obudziła się po 5 bo ja brzuch bolał. Potem sobie rzygnela, wiec zadzwoniłam do żłobka , że nie przyjdzie.
Sysia ja mierze 1 h po posiłku. Po 2 na 100 % miałabym zawsze w normie.
A dzisiaj obudziła się po 5 bo ja brzuch bolał. Potem sobie rzygnela, wiec zadzwoniłam do żłobka , że nie przyjdzie.
Ostatnia edycja:
paulka87
Hejka. Ja tak na szybko o wizycie. Maly wazy 1719g, szyjka zamknieta i dluga. Tylko mam troche za dużo wód, za dwa tygodnie mam znów wizytę i sprawdzi czy przybywa czy nie i wtedy będzie decydował co dalej. I za dwa tyg umowi mnie na ktg
reklama
sysia87ami2011
Hej, moja właśnie tak dobrze śpi dzięki tej metodzie 3-5-7. Ale wcześniej też nie miała problemu ze spaniem. A ja chciałam, żeby umiała sama zasnąć bez wspomagaczy.
Mi kazali 2h po posilku 3x dziennie i naczczo i z rana mialam po sniadaniu 89 wiec ok, po obiedzie po 2h 124 wiec za duzo bo norma do 120 ale najlepiej zeby 2h po posilku bylo miedzy 80-100 , a teraz po kolacji, dzis wszystko szybko bylo mialam po 2h 94 wiec tez ok . Mam przez tydz kontrolowax i zobaczymy. Na glukozie mialam naczczo za duzo , po 1h tez i po 2h tez - w pierwszej ciazy nie Pamietam jak mierzylam. Pow mi tez ze jesli wyniki beda troche ponad norme to dalej dueta i kontrola i ewentualny wczesniejszy porod 1-2tyg
Podziel się: