reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Dziewczyny musze powoli zaczac robic zakupy i mam pytanie do tych, które kupuja staniki Alles Mama. Jaki konkretnie model polecacie? Bo oststanio mierzylam jeden w sklepie, ale jakos nie lezal fajnie.
I druga rzecz to koszule takie do szpitala po porodzie do karmienia, macie cos fajnego na oku?

reklama
Kitek - ja w sumie za prawie każdym razem jak się w nocy przekręcam odczuwam ból brzucha, ale nie jakiś niepokojący bardzo, po prostu bobo u mnie przynajmniej jest bardzo żywe i to dlatego. Czasem mam wrażenie jakbym od środka miała siniaki. Oooo nawet teraz mi pięknie podskakuje brzuchol :-p
Kasik - ja w sumie w nocy wstaję już od dawna w ciąży regularnie ok 4 razy i całe szczęście, że problemów z zaśnięciem nie mam, w sumie mąż ma o wiele większe, w dodatku budzi go pieczenie w klatce, oj za dużo chyba myśli.

Już poćwiczone, mama jakoś niedługo ma podjechać i mnie do dziadka podwieźć, poobijam się w ogrodzie, pewnie trochę się podgotuję, ale to nic ;-)

Widzę u wszystkich aktywna środa :)

Kamilove- współczuję czyszczenia i polecam tak jak dziewczyny priobiotyki.

Ja właśnie poprałam po Franku wózki zappa i britaxa suszą się w słonku, będà jako stelaże do fotelika i na szybkie wypady :)

Zaraz planuję porządki w szafkach :) zobaczymy co za skarby znajdę ;)

Doris- trzymaj się dzielnie i nie daj nerwom, wiem że łatwo radzić ale trzeba jakoś do przodu. A co z kancelarią, nie da się pchnąć jakoś?

Lady- mam nadzieję że krwiak szybko minie a badania będą wzorowe!

Julisia- miłego wypoczynku!

mrowka w sumie nic wielkiego, jak to zwykle bywa,
stwierdził, ze dzieci nie chodza regularnie o jedenej godzinie się kąpac i spać przez to każdy musi się do nich dopasować, a we mnie się aż zagotowało,i od słowa do słowa i awantura gotowa,

Hej dziewczyny :-) tak czytam o tych waszych dolegliwosciach i widze ze nie jestem sama kazda cos ma, co do hydroksiziny mozna brac na tym etapie w ciazy wiem cos o tym bo bralam po smierci meza przez prawie 6 lat leczylam sie psychiatrycznie dopiero teraz ciaza pozwala mi przezwyciezac ataki i moj narzeczony ktory jest wspanialy :-)
DZIEWCZYNY!!!! wiecie ze ta straszna pogoda ma sie utrzymac do 20 sierpnia, jak my to przezyjemy?

Dziewczyny musze powoli zaczac robic zakupy i mam pytanie do tych, które kupuja staniki Alles Mama. Jaki konkretnie model polecacie? Bo oststanio mierzylam jeden w sklepie, ale jakos nie lezal fajnie.
I druga rzecz to koszule takie do szpitala po porodzie do karmienia, macie cos fajnego na oku?
Po Majce mam staniki z Medeli - model Medela Eva. Są miękkie, mają odpinane ramiączka, ładnie trzymają biust, bardzo wygodne. Alles Mama nigdy nie mierzyłam, ale od koleżanki słyszałam pozytywną opinię o modelu Mama Easy. Jeśli chodzi o koszulę, to przy córce kupiłam jedną. Jak wrócę do domu to zobaczę na metce, co za firma. Teraz dokupię z jedną z BonPrixu Ciążowa koszula nocna Piękna ciążowa • 49.99 zł • Bon prix

reklama
Doris no.bo to wszystko z nerwów, staraj się uspokoić

Malinka współczuję przeżyć z babcią, a kto będzie się nią zajmował jakbyście wuporwadzisz niebawem?

Kitek a kiedy masz wizytę? Lepiej powiedz o tym lekarzowi, a magnez bierzesz?

Kasik ja mam.jeden do karmienia z alles ale to wieczorem Ci poszukam i napisze model, bardzo dobrze mi się dopasowal chociaż zamawiałem przez internet bez mierzenia, a co do.koszul to niepolecam tych zapinanyxh po bokach, są strasznie niewygodne, jak coś to te z przodu zapinane, ale jeszcze myślę że wygodne są te takie co moznansobie biust odsłonić, później podam linka do niego, bo nie woem jak ci napisać, a byłas z synkiem u lekarza? To jednak ta bostonka?

Do góry