reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dziewczyny musze powoli zaczac robic zakupy i mam pytanie do tych, które kupuja staniki Alles Mama. Jaki konkretnie model polecacie? Bo oststanio mierzylam jeden w sklepie, ale jakos nie lezal fajnie.
I druga rzecz to koszule takie do szpitala po porodzie do karmienia, macie cos fajnego na oku?

reklama
Kitek - ja w sumie za prawie każdym razem jak się w nocy przekręcam odczuwam ból brzucha, ale nie jakiś niepokojący bardzo, po prostu bobo u mnie przynajmniej jest bardzo żywe i to dlatego. Czasem mam wrażenie jakbym od środka miała siniaki. Oooo nawet teraz mi pięknie podskakuje brzuchol :-p
Kasik - ja w sumie w nocy wstaję już od dawna w ciąży regularnie ok 4 razy i całe szczęście, że problemów z zaśnięciem nie mam, w sumie mąż ma o wiele większe, w dodatku budzi go pieczenie w klatce, oj za dużo chyba myśli.

Już poćwiczone, mama jakoś niedługo ma podjechać i mnie do dziadka podwieźć, poobijam się w ogrodzie, pewnie trochę się podgotuję, ale to nic ;-)

Widzę u wszystkich aktywna środa :)

Kamilove- współczuję czyszczenia i polecam tak jak dziewczyny priobiotyki.

Ja właśnie poprałam po Franku wózki zappa i britaxa suszą się w słonku, będà jako stelaże do fotelika i na szybkie wypady :)

Zaraz planuję porządki w szafkach :) zobaczymy co za skarby znajdę ;)

Doris- trzymaj się dzielnie i nie daj nerwom, wiem że łatwo radzić ale trzeba jakoś do przodu. A co z kancelarią, nie da się pchnąć jakoś?

Lady- mam nadzieję że krwiak szybko minie a badania będą wzorowe!

Julisia- miłego wypoczynku!

mrowka w sumie nic wielkiego, jak to zwykle bywa,
stwierdził, ze dzieci nie chodza regularnie o jedenej godzinie się kąpac i spać przez to każdy musi się do nich dopasować, a we mnie się aż zagotowało,i od słowa do słowa i awantura gotowa,

Hej dziewczyny :-) tak czytam o tych waszych dolegliwosciach i widze ze nie jestem sama kazda cos ma, co do hydroksiziny mozna brac na tym etapie w ciazy wiem cos o tym bo bralam po smierci meza przez prawie 6 lat leczylam sie psychiatrycznie dopiero teraz ciaza pozwala mi przezwyciezac ataki i moj narzeczony ktory jest wspanialy :-)
DZIEWCZYNY!!!! wiecie ze ta straszna pogoda ma sie utrzymac do 20 sierpnia, jak my to przezyjemy?

Dziewczyny musze powoli zaczac robic zakupy i mam pytanie do tych, które kupuja staniki Alles Mama. Jaki konkretnie model polecacie? Bo oststanio mierzylam jeden w sklepie, ale jakos nie lezal fajnie.
I druga rzecz to koszule takie do szpitala po porodzie do karmienia, macie cos fajnego na oku?
Po Majce mam staniki z Medeli - model Medela Eva. Są miękkie, mają odpinane ramiączka, ładnie trzymają biust, bardzo wygodne. Alles Mama nigdy nie mierzyłam, ale od koleżanki słyszałam pozytywną opinię o modelu Mama Easy. Jeśli chodzi o koszulę, to przy córce kupiłam jedną. Jak wrócę do domu to zobaczę na metce, co za firma. Teraz dokupię z jedną z BonPrixu Ciążowa koszula nocna Piękna ciążowa • 49.99 zł • Bon prix

reklama
Doris no.bo to wszystko z nerwów, staraj się uspokoić

Malinka współczuję przeżyć z babcią, a kto będzie się nią zajmował jakbyście wuporwadzisz niebawem?

Kitek a kiedy masz wizytę? Lepiej powiedz o tym lekarzowi, a magnez bierzesz?

Kasik ja mam.jeden do karmienia z alles ale to wieczorem Ci poszukam i napisze model, bardzo dobrze mi się dopasowal chociaż zamawiałem przez internet bez mierzenia, a co do.koszul to niepolecam tych zapinanyxh po bokach, są strasznie niewygodne, jak coś to te z przodu zapinane, ale jeszcze myślę że wygodne są te takie co moznansobie biust odsłonić, później podam linka do niego, bo nie woem jak ci napisać, a byłas z synkiem u lekarza? To jednak ta bostonka?

Do góry