reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dream- szczęśliwego lotu i udanego wypoczynku! Chyba bym wolała te parę kilo więcej niż mordor wc ;)

Doris- a jak z reklamą stoicie? Wypozycjonowani jesteście w Google? Nie poddawaj się pamiętaj że po trudnych chwilach pojawiają się te fajne i pozytywne :)

Wyobraź sobie Buba, że Kancelarie notarialne nie mogą się reklamować. Żadnego pozycjonowania, stron internetowych itd. :-/ przepisy to regulują.

reklama
A propos nerwicy lękowej to ja kompletnie zapomniałam, ale ja miałam takie stany jakiś czas temu, ale kompletnie to chyba wyparłam z głowy. Dlatego wydawało mi się to znajome dziewczyny jak pisałyście. Kilka lat temu jak mieliśmy problemy finansowe i z pracą i mąż musiał wyjeżdżać w delegacje, a ja sama z problemami zostawałam w tym starym jeszcze nie wyremontowanym mieszkaniu. Oj joj, nie chciałabym do tego wrócić. Współczuję, u mnie się poprawiło, gdy sytuacja się zmieniła więc również tego życzę ;-)

Jeśli chodzi o staniki to zastanawiam się czy kupować takie typowe ciążowe czy też z tych sportowych korzystać skoro je tak bardzo lubię.

Dbdg - dokładnie, musi być ciepło :-)

Dream,

Trzymam mocno kciuki by Różyczce i twojemu M się podobało. Udanego wypadu :*

I wracajcie cało i zdrowo.

Ją afi mam u lekarza 9 w szpitalu 11. W sumie podejrzewali zespół przetoczenia między plodami, ale waga dziewczynek na to nie wskazuje, a i przepływy wszystkie piękne i ponoć jest wzorowo. Też już czekam na tego hematologia. Chociaż ja w sumie nie czuje się jakoś gorzej przez te płytki. Zobaczymy co powie.

Ja obkupilam dziewczyny w gemini i jestem lżejsza o 350zł, a jeszcze końca nie widać ;)
Reszta po 10 sierpnia i po 10 września obym zdarzyła tylko.

Zbiera się u nas na burzę. A my zaraz z placu będziemy wracać. Byliśmy na lodach, teraz do domu myju, kolacja i spać :)

Dobrej nocy :*

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Eli dojrzewam do tego, żeby zakończyć tę działalność i wrócić do starej pracy, jeśli to będzie możliwe. Robiłam to samo a miałam super szefa i problem z kosztami z głowy. Zobaczymy. Zdrowie najważniejsze.

My pojechaliśmy połazić po Starym Mieście w celu odprężenia się. Zmęczyłam się :p

Hej. Pisze juz ktorys raz od wczoraj. I normalnie nie chce mi sie post dodac.

Po usg ok , mala wazy okolo 1100g , glowka w.dol.

Serduszko poglebiona lewokardia, poszerzona zatoka.wiencowa.. Wspolny pien odchodzi z ubytku m-komorowego . komory bardzo ladnie sie rozwijaja. I w koncu dojrzelismy zastawki uf .

Lekarza mam.prywatnie. ale uwielbiam go ;-), do monitora mowi ' no lobuziaku , troszeczke sie przekrec i pokaz serduszko '

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Ja kupilam stanik vdo karmienia zwykly w hm mama bialy i czarny i chce jeszcze jeden jakis ladniejszy poszukac :) i zamowilam sobie z ebay pizame bo koszul nie lubie taka w sumie normalna tyle ze gora odpinana jest do polowy wiec bedzie sie latwo karmilo . Tu w de w szpitalu raczej koszule nie sa obowiazkowe wiec ja mam koszulki na ramiaczkach z hm mama + szorty do spania :)

Kitek a kiedy masz wizytę? Lepiej powiedz o tym lekarzowi, a magnez bierzesz?

Niestety wizyta dopiero za 2 tyg. :/ Zapewne to z nim skonsultuje, na wakacjach jest chłopak- niech odpoczywa. Ale podejrzewam, że to nocnych harcach Małej tak mam. Magnez mam w pogotowiu, biorę tylko witaminy i buraka.

Dream, wspaniałych wrażeń dla Was.

Mrówka, Lenati widzę, że wizyty udane :) Świetnie!

Julisia, Dolga ja mam zgagę też praktycznie codziennie.

Spokojnej i chłodnej nocy :)

reklama
Właśnie skończyłam oglądać 50 twarzy Greya , to 3 raz jak oglądam i zawsze rycze na końcu ehhh hormony ;)
Drem udanego wypoczynku :)

Do góry