reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Dream- szczęśliwego lotu i udanego wypoczynku! Chyba bym wolała te parę kilo więcej niż mordor wc ;)

Doris- a jak z reklamą stoicie? Wypozycjonowani jesteście w Google? Nie poddawaj się pamiętaj że po trudnych chwilach pojawiają się te fajne i pozytywne :)

Wyobraź sobie Buba, że Kancelarie notarialne nie mogą się reklamować. Żadnego pozycjonowania, stron internetowych itd. :-/ przepisy to regulują.

reklama
A propos nerwicy lękowej to ja kompletnie zapomniałam, ale ja miałam takie stany jakiś czas temu, ale kompletnie to chyba wyparłam z głowy. Dlatego wydawało mi się to znajome dziewczyny jak pisałyście. Kilka lat temu jak mieliśmy problemy finansowe i z pracą i mąż musiał wyjeżdżać w delegacje, a ja sama z problemami zostawałam w tym starym jeszcze nie wyremontowanym mieszkaniu. Oj joj, nie chciałabym do tego wrócić. Współczuję, u mnie się poprawiło, gdy sytuacja się zmieniła więc również tego życzę ;-)

Jeśli chodzi o staniki to zastanawiam się czy kupować takie typowe ciążowe czy też z tych sportowych korzystać skoro je tak bardzo lubię.

Dbdg - dokładnie, musi być ciepło :-)

Dream,

Trzymam mocno kciuki by Różyczce i twojemu M się podobało. Udanego wypadu :*

I wracajcie cało i zdrowo.

Ją afi mam u lekarza 9 w szpitalu 11. W sumie podejrzewali zespół przetoczenia między plodami, ale waga dziewczynek na to nie wskazuje, a i przepływy wszystkie piękne i ponoć jest wzorowo. Też już czekam na tego hematologia. Chociaż ja w sumie nie czuje się jakoś gorzej przez te płytki. Zobaczymy co powie.

Ja obkupilam dziewczyny w gemini i jestem lżejsza o 350zł, a jeszcze końca nie widać ;)
Reszta po 10 sierpnia i po 10 września obym zdarzyła tylko.

Zbiera się u nas na burzę. A my zaraz z placu będziemy wracać. Byliśmy na lodach, teraz do domu myju, kolacja i spać :)

Dobrej nocy :*

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Eli dojrzewam do tego, żeby zakończyć tę działalność i wrócić do starej pracy, jeśli to będzie możliwe. Robiłam to samo a miałam super szefa i problem z kosztami z głowy. Zobaczymy. Zdrowie najważniejsze.

My pojechaliśmy połazić po Starym Mieście w celu odprężenia się. Zmęczyłam się :p

Hej. Pisze juz ktorys raz od wczoraj. I normalnie nie chce mi sie post dodac.

Po usg ok , mala wazy okolo 1100g , glowka w.dol.

Serduszko poglebiona lewokardia, poszerzona zatoka.wiencowa.. Wspolny pien odchodzi z ubytku m-komorowego . komory bardzo ladnie sie rozwijaja. I w koncu dojrzelismy zastawki uf .

Lekarza mam.prywatnie. ale uwielbiam go ;-), do monitora mowi ' no lobuziaku , troszeczke sie przekrec i pokaz serduszko '

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Ja kupilam stanik vdo karmienia zwykly w hm mama bialy i czarny i chce jeszcze jeden jakis ladniejszy poszukac :) i zamowilam sobie z ebay pizame bo koszul nie lubie taka w sumie normalna tyle ze gora odpinana jest do polowy wiec bedzie sie latwo karmilo . Tu w de w szpitalu raczej koszule nie sa obowiazkowe wiec ja mam koszulki na ramiaczkach z hm mama + szorty do spania :)

Kitek a kiedy masz wizytę? Lepiej powiedz o tym lekarzowi, a magnez bierzesz?

Niestety wizyta dopiero za 2 tyg. :/ Zapewne to z nim skonsultuje, na wakacjach jest chłopak- niech odpoczywa. Ale podejrzewam, że to nocnych harcach Małej tak mam. Magnez mam w pogotowiu, biorę tylko witaminy i buraka.

Dream, wspaniałych wrażeń dla Was.

Mrówka, Lenati widzę, że wizyty udane :) Świetnie!

Julisia, Dolga ja mam zgagę też praktycznie codziennie.

Spokojnej i chłodnej nocy :)

reklama
Właśnie skończyłam oglądać 50 twarzy Greya , to 3 raz jak oglądam i zawsze rycze na końcu ehhh hormony ;)
Drem udanego wypoczynku :)

Do góry