reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Kitek MDM się podobno nie opłaca tak mówi nasza znajoma z banku. Odsetki wtedy są większe i wychodzi na to samo.

Malinka a bierzesz magnez? Ja jak mam napięty brzuch to tez mała się słabo rusza. Pomaga magnez i nospa.
Ja na każdej wizycie mam szybkie Usg i pan doktor sprawdza serduszko i przepływy.

Doris to pewnie przez ta pogodę Aleks się mniej rusza a jak dodatkowo się przejadlas to możesz go mniej odczuwać. Ale masz rację ja tez dziwnie się czuje jak mała się mniej rusza. Chociaż ocieranie o żebra boli jak nie wiem.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzień dobry :)

Już jest 29°!!! Masakraaaaaaa!
Muszę podjechać do galerii handlowej kupić sobie jakąś sukienkę bo padnie w tym Krakowie....Tam zawsze jest jeszcze goręcej niż pokazują pognozy :(
Ale mi się nie chce tam jechać :/

Powodzenia Dziewczyny w znszeniu tych upałów. W tym tygodniu chyba tylko BUBA będzie szczęśliwa ;)

Ja tez szczesliwa na upal chociaz wolałabym spędzić go gdzieś nad jeziorem a na razie opcji nie ma.

Mam nerwa - specjalnie przyjechalam od rodziców z dziewczynami bo dzisiaj miala mi wanna przyjsc a Pan rano dzwoni ze "oni dzisiaj nie dadzą rady" Na szczęście maz trochę zadyme zrobil i przyjadą. Ale mi juz ręce opadaja bo ciagle tego rypu akcje są :-/

hej

ja dzisiaj wstałam przed 8, pojechałam na pocztę z wysyłkami,
szybkie zakupy i do domu

super, że wszystkie wizyty udane,

Kamilove fajnie, że ze znasz już termin

akatuski oby mała jak najłagodniej przeszła ospę, moi mieli miesiąc temu,
2 dni były kryzysowe, a tak w miarę lekko przeszli

Kasik słyszałam o tym wirusie, ale nawet nie wiem jak on się objawia

Julusia super, ze wizyta udana, że z malutkim wszystko dobrze

malinka KTg na końcówce ciąży się robi,teraz miałam robione dlatego,
ze szerszen mnie ukasił i chieli sprawdzic czy z dzieckeim wszystko dobrze

miłego dnia !!!

Współczuję wam kochane tych bezsenności, ja na razie nie mam tych problemów.

Malinka89 ja ani razu nie miałam ktg, usg też nie na każdej wizycie, ale serduszka zawsze słuchamy chyba przy pomocy detektora tętna- o ile tak się to nazywa.

Kasia1506 czy ty będziesz w Puławach rodzić?

Ja juz po wizycie, wyniki powtornej glukozy beda jutro lub pojutrze - ciekawe co tam wyszlo. Mialam tez usg , Sara wazy 1300g i wedlug usg 28+3 wyszlo , po badaniu wszystko ok. Mialam tez KTG to lobuziak sie tak krecil ze co chwile serduszko uciekalo ale jakos udalo sie pomierzyc i tez ok, ktg zarejestrowalo tez jakies skurcze ale nie za duze wiec jest wporzadku. Kolejna wizyta 19 sierpnia . U mnie tez ok choc przez ta pogode oslabiona jestem jakas, a i od poprzedniej wizyty 2tyg temu schudlam 0.5kg nie wiem jakim cudem, a i Sara ulozona juz glowka w dol

reklama
Ania kropla ja ma Weronikę Annę <3

Dbdg nie przejmuj się, może to kwestia ułożenia i tego, że to Twoje pierwsze dziecko. Ja pamiętam, że z Zuzią to musiałam liczyć ruchy i co drugi dzień się martwilam, że coś jest nie tak. A teraz jest jak małpa, 5 minut w miejscu nie usiedzi, zalicza wszystkie oparcia kanap, foteli i parapety. A jak ogląda Disney Channel to tez nie siedzi na tyłku tylko na wielkiej pompowanej piłce, buja się w przód, w tył, leży na niej na brzuchu i tak cały czas :-D

Mi kazali przychodzić na KTG do przychodni na NFZ po skończeniu 30 tc. No to się wybieram w tym tygodniu tylko jeszcze nie wiem kiedy. No i mój lekarz prywatnie powiedział, że każdą wizytę będziemy już zaczynać od ktg. Ja tam tego nie lubię. 40 minut bezczynnego leżenia, względnie siedzenia bo tak mi ostatnio robili i wsłuchiwania się w tętno własnego dziecka co u mnie powoduje oczywiście wątpliwości czy nie za szybko, czy nie za bardzo zwolniło itd.

Do góry