reklama
Współczuję i zdrówka dla synka. My prze bostonke nie polecielismy do Turcji
dzieki
aaa to pamietam jak odwolaliscie wyjazd.
Chybra
Fanka BB :)
Kitek - Twoje ostatnie zdanie o dobrych chęciach to święta prawda, ale sęk w tym, że z tamtych strony nawet takowych nie było przez 9 lat odkąd jesteśmy razem, żadnego wsparcia, pomocy i jeszcze wkopali mojego w problemy finansowe, skurw***ny nie rodzice. Czasem sobie myślę, że to niemożliwe żeby rodzice tak bardzo mieli syna w dupie, ale za każdym razem wyprowadzają mnie z błędu. Cieszę się tylko, że mój tez to widzi, a szczerze powiem, że na początku nie zauważał tego i "my" wisieliśmy na włosku, bo non stop były kłótnie o to żeby mu przemówić do rozsądku, myślę, że się przyzwyczaił do takiego traktowania i nie widział w tym nic złego.
To jest najważniejsze moje drogie, aby mąż i żona byli zawsze po swojej stronie i trzymali się razem, wtedy mogą góry przenosić :-)
To jest najważniejsze moje drogie, aby mąż i żona byli zawsze po swojej stronie i trzymali się razem, wtedy mogą góry przenosić :-)
doris33
Boże wirus bostoński jakieś nowości nie słyszałam .U mnie hormony nie źle działają wyszedł mi ząb mądrości jedyny jaki mam bo miałam rentgen z 15 lat temu po prostu sobie wyszedł teraz .Mam piękne włosy ,ale niestety bardzo posiwiałam wczoraj dopiero zobaczyłam masakra na ciemnych włosach widać ,a ja nigdy nie farbowałam .Teraz chyba zacznę bo jak z maleństwem i siwymi włosami .
Eli ja mam mnóstwo siwych włosów :-/
Właśnie jestem po 10-minutowej akcji tętno 162. Tym razem nie wzywałam pogotowia tylko próbowałam sama się uspokoić. Tak jak przyszło tak samo poszło ale i tak wzięłam w końcu pierwszą tabletkę beta-blokera bo nie wiedziałam czy dam radę sama to uspokoić. Okropne uczucie i nikomu tego nie życzę :-((( V siedział z boku, słuchał mojego serca i powiedział, że w życiu czegoś takiego nie słyszał. Jakby serce chciało wyskoczyć z klatki piersiowej :-/
Dobrze że mechanicy naprawia za darmo, może coś sknocili i dlatego sami z siebie powiedzieli ze bez kosztów. Ja odpukac, mam pełnoletnie auto, ale mało mi się psuje, wręcz bym powiedziała że tylko muszę robić bieżące sprawy, teraz amortyzatory muszę wymienić na tyle ale czuję że są już zajechane i olej do wymiany. Więc tfu tfu wcale u mechaników nie bywam może raz na rok z jakąś pierdółka :-)
Trzymam kciuki za usg :-) Zuzinka silna babeczka na pewno wszystko będzie dobrze!
Tak się zastanawiam, często po wizytach piszecie że serduszko bije ale ze usg nie mialyscie, czy na każdej wizycie robią wam teraz ktg? Czy jakoś inaczej sprawdza lekarz? Bo mój to ani razu nawet nie sprawdził i teraz co prawda będę mieć usg za tydzień ale gdyby nie to, to byłaby wizyta nawet bez sprawdzenia..
Maja takie cudo ...i slucha sie serduszko mozna zakupic do domu i samemu sluchac ..
No.szczescie maja.bo bym nie darowala ( ponoc.gdzies uszczelka im zeszla i stad wyciek oleju . ) zalozyli nowe , olej uzupelnili ( oczywiscie bez kosztow ) i auto do odebrania. Zaraz jade wlasnie po nie. Bo wole swoje z klimatyzacja ;-)
Ktos pytal ale moja skleroza nie dala mi szans zapamietac kto mieszkam 40km od krakowa .
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Eli ja mam mnóstwo siwych włosów :-/
Właśnie jestem po 10-minutowej akcji tętno 162. Tym razem nie wzywałam pogotowia tylko próbowałam sama się uspokoić. Tak jak przyszło tak samo poszło ale i tak wzięłam w końcu pierwszą tabletkę beta-blokera bo nie wiedziałam czy dam radę sama to uspokoić. Okropne uczucie i nikomu tego nie życzę :-((( V siedział z boku, słuchał mojego serca i powiedział, że w życiu czegoś takiego nie słyszał. Jakby serce chciało wyskoczyć z klatki piersiowej :-/
No i znowu się k...a zaczyna.
o rzesz kurcze... wspolczuje
reklama
kamila1983
Doris może dzwon na pogotowie trzumam kciuki zeby bylo wdzystko ok i jak najszybciej sie unormowalo
Kitek chybra tez bym duzo migla powiedziec na temat rodziny M ale nie na forum kiedys mnie tu czytali i blotem obrzucali aj szkoda gadac nauczyłam sie z tym żyć i liczyc na siebie
Lenati dobrze za naprawili bez kosztow
Cally ja tez jam w domu kestem to masa spraw do zalatwienia a ile do posprzatania
Kitek chybra tez bym duzo migla powiedziec na temat rodziny M ale nie na forum kiedys mnie tu czytali i blotem obrzucali aj szkoda gadac nauczyłam sie z tym żyć i liczyc na siebie
Lenati dobrze za naprawili bez kosztow
Cally ja tez jam w domu kestem to masa spraw do zalatwienia a ile do posprzatania
Podziel się: