reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
kochane dzięki za miłe słowa. właśnie Larinka zasnęła więc i ja biegnę spać. jestem tak w dupe z literkami że głowa mała... sorki że nie odpisze nikomu ale mam hardkor w domu ;( trzymajcie się!

Ja tak szybciutko, łóżeczka :)

Cieszę się, że wizyty udane, oby tak dalej :)

Akatsuki nosz żeby to tylko nie była ospa, współczuję tej ciągłej lataniny, a toaletka pięknie się prezentuje, masz smykalke :)

Kasik zdrowia dla synka, może to jednak coś innego niż bostonka

U nas dzisiaj ekstra dzień rodzinny, mężuś ma wolne praktycznie do piątku, zs to jutro naspraszal full Dzieciaków na basen i nie wiem czy mam na to chęć, bo taki upał w dodatku moja ukochana teściowa wrrr ale nie mogę wiecznie mu odmawiać, bo moja rodzinka non stop do nas wpada, wiec głupio, obym przetrwała

Sorki ze tak niewiele, ale podczytuje w ciągu dnia i na wieczór sporo zapominam :/

Termin mojej CC 7.10 według gina. To będzie 37t 1d według mnie 37t 2d ;);)
Do szpitala mam przyjść w niedzielę po południu, a w środę będę miała cesarke.
Już jestem zapisana więc uff.

I od 34tc mogę rodzic w swoim szpitalu. Gdyby coś się działo wcześniej to lepsza opcją jest Toruń.

Teraz czekam na położna ma mnie zabrać na zapis. A potem usg.

Zastrzyk już dostałam :)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

super ze juz znasz termin :)

milego dnia wszystkim :-)

Widze ze nie tylko ja nir spie
Wstalam 4:20 i nici z.dalszego spania .. ;/

Czekam az Natalia wstanie . zjemy , i odwioze ja do babci . musze wyniki badan odebrac u nas , zalatwic kilka rzeczy i na 16 konkretna wizyta . - mam.nadzieje ze.zleci bo juz sie doczekac nie moge ;-)

Ja ledwie zyje , juz za goraco , a tu do soboty ma byc.coraz gorzej ;/ ehh jeszcze auto tyle co od mechanika.wyjechalo normalnie 1.5tyg temu a wczoraj znowu tam wyladowal , nawalilo to samo co ostatnio - maja szczescie ze je wzieli i sami.z.siebie powiedzieli ze nie poniose kosztow . bo bym normalnie im nie darowala .

Dam znac pozniej co i jak u mojej serduszkowej Zuzinki ;*

Milutkiego Dnia .:*

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny:)

Ja też jakoś spać nie mogę,to chyba przez te upały..wczoraj byłam tak wypluta..a dzisiaj ma być jeszcze cieplej..

Buba widzę,że zwiedzałaś moje tereny,ja z Puław jestem:) Nałęczów bardzo ładny, w Kaziku dla mnie teraz za dużo turystów,ale są Dwa Brzegi,warto się wybrać wieczorem.

Cieszę się,że Wasze wizyty udane:)

Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków.

Miłego dnia:)

Heeej!
Ja za to pobijam rekordy w spaniu. Jak sie wczoraj położyłam po 20 tak śpię do teraz z małymi przerwami :O Zadziwiające! [emoji33]

Ech, dzisiaj plaże sobie odpuszczam, nie ma co przesadzać... Tylko żal w taka pogodę w domu siedziec...

Hej ja też się chwilę temu obudziłam i juz zasnąć nie mogę.
Kamila ja po owocach mam zawsze kung fu :)
Akatsuki współczuję zachowania Larci a co będzie jak urodzisz? A ospa się nie przejmuj ty juz miałaś a u dzieci im wcześniej przechodzą tym łagodniej.
Kamilove dobrze ze juz masz wszystko ustalone. A nie próbujesz rodzić SN, czy masz przeciwwskazania? Znajoma rodziła SN bliźniaki w 9 miesiącu ale to w Warszawie.
Lentai a przypomnij mi z jakich okolic podchodzisz? Trzymam kciuki za wizytę.
Kasia ty z Puław a ja z okolic Garwolina :)

Mieliśmy jechać dziś bad wodę ale ja chyba zostane w domu. Chociaż mój D wczoraj parę piw wypił to nie wiem czy da rade prowadzić. Ale za to siostra chciała przyjechać to może się z nią spotkam.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kamilove fajnie ali jakoś tak dxiwnie znać godzine zero :) teraz tylko zadanie dotrwac w pakunku do niej :-)

Buba łączę się w bólu z mdłości ami, mnie ostatni tydzień tez męczą :-/

Akatsuki ślicznie zrobiona komoda. Wspolczuje ospy u małej. Oby przeszla jak najlagodniej.

Doris odpoczywaj i jakiś pyszności zjedz. Ja mam dzisiaj lazanie od paru dni za mną chodzi.

Malinka twardziel z Ciebie z ta pracą.

Kasik w zeszle wakacje mojej przyjaciółki dziewczyny miały i mimo ze widzialysmy sie w tym czasie (jak juz mialy ale nie wiadomo było co to jest) to moje nie zlapaly. Moze i u Was tak bedzie. A o dorosłych chorujących na bostonle nie słyszałam, za to przyjaciolka zaraz po dziewczynkach na ospe zachorowala.

Aga milej wizyty u rodziców.

Aniatress super wieści. I milwgo ogladania w piątek.

Kamila z czasem i w nowym domku uwijecie super gniazdko.
Eli piękne po wizycie i milych zakupowych szaleństw

Normatywna super :-)

Maly wczoraj wstydliwy byl i buzię zaslanial rękami. Wazy juz 1900g, wg ginka idealnie na nasz 32tydzien, wszystkie parametry super. Szyjka bez zmian, rozdarcie tez bez zmian, nie powieksza się. Dalej mam brac duphaston ale raczej spokojnie dotrwamy do października :-)

Do góry