reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Ja na mojego meza tez nie moge narzekac, bo jak trzeba to posorzata, ugotuje, dzieckiem sie zajmie no wszystko porobi w domu. Wiadomo ze oboje nie raz na siebie narzekamy ale jest dobrze :)

My dzisiaj dlugi dzien, bo jutro tesciowa ma 60-te ur i pieklam 3 ciasta, tort robilam , a po 15 na sale ustroic , przygotowac wszystko i wrocilismy po 18 i padam z nog.
A dodatkowo udalo nam sie dzisiaj jeszcze 300m od domu kupic ogrodek dzialkowy za smieszna cene ze wszystkim narzedzia, domek z lodowka i piecykiem, woda, prad, drzewka owocowe, grzadki , rabatki ah nawet hustawka dla dzieci podwojna , miejsce na grila tylko grila brak ale sobie wymurujemy i w niedziele odbieramy klucze :)

A tak to okazalo sie, ze musze glukoze powtorzyc bo.mialam badany cukier po posilku in wynik na granicy i we wtorek powtorka naczczo i 3 klucia beda i pewnie znow cukrzyca mnie czeka, dieta itp ale dam rade :)

reklama
hehe bo dziewczyny my wszystkie mamy fajnych facetów, inaczej pewnie bysmy z nimi nie byly, ale ponarzekać trzeba... bo wiadomo kazdy ma swoje minusy, nie ma co sie oszukiwac i my i oni ideałami nie jesteśmy :)

Otóż to :-D

Sysia trzymam kciuki za glukozę, fajnie że się nie martwisz gdy wyjdzie źle, jakoś dać radę trzeba a nie wiele już zostało :-)

Buba ty ciągle zabiegana :-)

Mnie ostatnio dość często macica się stawia, najczęściej w nocy i z rana jak sobie leżę, czuje jak pompuje się balon i taki dyskomfort, po kilku chwilach puszcza i czasem wraca, dzisiaj musiałam wstać bo nawracalo cały czas i jak wstałam to minęło.. Hmm ale chyba na tym etapie to normalne?

Witam sie wieczornie.no oczywiście ze wszystkie mamy cudownych facetów tykko czasem trzeba ponarzekać na nich. Moj też jest najlepszy tylko czasem mnie wkurzy na maksa :/ że wole przemilczec ; )
Ale dzisiaj mbie zaskoczył np poszłam na górę pakować rzeczy i robić porządki sam przyszedł nie proszony i zaczął mi pomagać no w szoku byłam. Pomijam że w miedzy czasie zaczął mnie wkurzac bo co ja wyrzucalam on wyciagal twierdzac ze sie przyda ( wiecie stary kabel stary głośnik pięć zapałek w pudełku )brrr

Ide spać bo ledwo żyje. Ogarnęłam dwa pokoje osiem worow 200l śmieci :)
Dobranoc

Hej,

My dziś po pracy Ł zaczynamy akcje weekend bez samochodu :)
Tak więc liczę, że się wybyczymy tylko we trójkę. Bez tego ciągle gdzieś.

Zaraz jadę do labo na badanka. Coś w nocy brzuch mi się stawiał, ale na tym etapie to chyba normalne.. widzę, że sporo z was tak ma :tak:

No nic nie wiem czy jeszcze będę miała jak zajrzeć wiec życzę udanego weekendu ;)

Heloł
U mnie noc przespana, bobas spokojny i śniło mi się, że już był z nami i widzieliśmy pierwszy śnieg , nie mogę się tego doczekać :-D. Odwiedziłam forum lipcówek i z tego co czytam wszystkie mamy już po i wszystkie mega szczęśliwe, obyśmy my spokojnie do tego momentu doczekały. A póki co pogoda za oknem piękna i mimo lekkich moich humorów w stosunku do męża chciałabym aby ten dzień był udany :tak:

U nas dziś chyba ostatni dzień normalnej pogody - czyli takiej z temp. poniżej 30 stopni... a potem przynajmniej 10 dni upałów...masakra.... Dziś zawijam się na grilla z przyjaciółmi.
Eh....może nie mam jakichś mega wybujałych humorów, w nocy różnie sypiam,ale to zależy głównie od mojego starszaka...za to czuję się ciągle zmęczona. Stale brakuje mi oddechu, męczy mnie nawet leżenie, bo brzuch mnie "dusi"...

reklama
Heh Mrówka wariacie hahahaahaha

U nas dziś umiarkowanie,noc miałam jakąś krótką i mało senną ale pełnia była to możę dlatego,ogólnie wstaje już średnio 3 razy na siku,ale nie przeszkadza mi to tak bardzo ;) ide na śpiocha

Wkurza mnie tylko to sikanie jak gdzieś ide,bo co chwile mam parcie na pęcherz i uczucie jak bym nie wiadomi ile miałą w nim,a wchodząc do kibelka 3 krople ..

Planów na dziś brak ... dzień jak co dzień ... ;/

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry