reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Ogólnie dziewczyny mój jest bardzo dobrym człowiekiem, czy nie byłam w ciąży czy jak jestem, w sumie i tak często mówił i mówi, że mnie kocha i , że mu się podobam i takie tam. Zrobić wszystko umie, pranie, sprzątanie, gotowanie, nie marudzi na moje humory i na to, że wyciągam go na wieczorne spacery. Wychodzi, że nie mam na co narzekać, a w tym stanie chyba skupiam się po prostu na jego minusach gdy chcę mu dogryźć lub gdy siebie samą mam ochotę wnerwić :-(

reklama
Tak co do prenalenu na gardło to ja po nim zwracałam :-/ jakoś nie odpowiadał mojemu żołądkowi.

A co do chłopów to mój jest w porządku chociaż ma parę wad. Np. Brzucha nie chce dotykać bo uważa że to dziwne jak mi się coś twardego pod skórą rusza. Ostatnio mówił że na wzgórku łonowym też czuł jak mały się wierci i jest mu z tym dziwnie. Ale znowu jak gdzieś idziemy to wszystkim chce się chwalić moim brzuchem. Nie do końca to kumam no ale trudno. Ogólnie się stara i wczuwa tylko że wg. mnie przeważnie za mocno albo za słabo. czyli niby okej ale jednak nie tak jakbym chciała ;-) na szczęście rzadko pije i raczej mało ale zdarza mu się upić a później mieć głupie gadki. Tzn gada może w miarę normalnie ale ten ton pijanego człowieka doprowadza mnie do szału. Wtedy ja się zmywam z imprezy a L ma zakaz odzywania się do mnie. No i za bardzo to ja się nad nim nie lituję następnego dnia. No bo z jakiej racji? Nikt mu pić nie kazał.
No i mógłby bardziej zadbać o siebie w sensie lekarzy. Jak ja go za rączkę nie zaprowadzę to nie pójdzie a to i tak napewno po awanturze. No i dnia wolnego nie będzie chciał wziąć. Zaczyna mnie coraz bardziej martwić te jego ciśnienie.

Cześć dziewczyny.

Nie miałam jeszcze dxisiaj czasu poczutac co u Was ale obiecuję ze nadrobie.

Mam za to do Was pytanie dot. Wspanialwgo ZUSu. Czy moze on wstrzymać płatność bez informowania mnie o tym? Nie otzymalam wynagrodzenia, dzisiaj mija termin płatności. Nigdy żadnego wezwania od ZUSu o kontroli czy czyms innym nie otrzymałam. Nie mam możliwości się skontaktować teraz z moim dzialem kadr. Cholera pustka na koncie jest strasznie denerwujaca...

hej, też mam dobrego męża, sprząta, gotuje, śmieci wynosi, ode mnie się nie odkleja, ale to akurat mnie ostatnio b. denerwuje, trochę mało przeżywa tą ciążę, ale sam przyznał, że teraz odpuści, bo z Kingą strach go zjadał, wtedy był ze mną na każdej wizycie, teraz na żadnej.... mało pije, a pijany nie jest agresywny więc ok... no i gra, o to najczęściej mam do niego pretensje, ale tego lata częściej urządza sobie wypady rowerowe z kolegami, co akurat wolę.... za tydzień powtórka z pętli bieszczadzkiej, ale trochę zmodyfikowanej, inni koledzy, inna trasa i dwa dni a nie jeden...

so happy mogę zapytać o link do tych pieluch??? ja piłam kiedyś dużo pokrzywy na włosy, działa moczopędnie, więc obniża ciśnienie, ja mam raczej normalne, a jak piłam to miałam zawroty głowy i przestałam pić... ale na włosy i obniżenie ciśnienia polecam...

Xmam ja właśnie korzystam z nieobecności dziecka i piorę i prasuję ubranka, nie mam jakichś wielkich ilości, ale najwyżej dokupię na bieżąco...

wczoraj wspomniałam K. o przemeblowaniu.... ja myślę o łóżeczku, i gdzie będę trzymać rzeczy małej, a on jak przeniesie z sypialni swoje stanowisko do grania.... jedna sprawa, dwa punkty widzenia....

Zazdroszczę tych fajnych mężów. Dziewczyny tak 3majcie.
Ja mam całe mieszkanie na głowie opłaty sprzątanie pranie gotowanie a no i ekipę do remontu też muszę ogarnąć bo on ma 2 lewe łapki.
Dziś to mi ładnie w smsie posłodził ze jestem jego ślicznotką w domu też się próbował przymilić- ale ja wiem po co jutro wyjazd liczy na to że się napije. A ja jak się wnerwię to go tam na tym wyjeździe zostawię i wrócę sobie sama. Ot co. Chyba muszę go wychować bo rodzice to se raczej nie dali z nim rady

Cześć dziewczynki,

Wybaczcie moją nieobecność ale ostatnie 2 tygodnie to istny sajgon.....ostatnia prosta w remoncie w sensie umów, terminów z podwykonawcami i wyborem produktów...przeprowadzka biura i masa roboty....ufff ledwo żyję. Teraz jestem na wsi i ładuję akumulatory. Dziś byłam u gina. Szyja długa zamknięta, serducho bije jak dzwon a mała ślicznie przybiera :) idę was doczytać :*

a co do M to na mojego złego słowa nie powiem, ma wady jak każdy człowiek,
ale zawsze mówię, ze mam najlepszego męża i jestem o tym przekonana

ania kropla
chcesz link do wielorazowych pieluch??? nie wiedziałam,ze pokrzywa obniża cisnienie,
ja ma swoje niskie, a teraz pije po 2 razy dziennie pokrzywę bo strasznie mam wode zatrzymaną, nogi spuchnięte,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry