reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

My burze podziwialiśmy z tarasu :) dzieci zachwycone podskakiwały przy grzmotach, fakt przyszedł miły chłodek nawet miło jest. Ale chce ciepełka bo wyjazd na dni pare z namiotem miał być :tak:za rok nie pojedziemy a młodziez moja na nic innego nie czeka :rofl2:

reklama
Kamila mi wystarczy burza na Bemowie ;-)

Szczesliwa grzejniki? Nie załamuj mnie!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! u mnie tez dzis straszny upal, troche popadalo i jest jeszcze gorzej, dzis z M... bylismy w CASTORAMIE po farbe do pokoiku dla malego w nastepnym m-cu zaczniemy malowac i urzadzac pokoik dla naszego Skarbka :-) juz nie moge sie doczekac jak juz bedzie to wszystko zrobione jejeje :-D

Ten ból nie ma związku z ciążą. Ginekolog mega nieprzyjemny ale powiedział ze wszystko ok i zagrożenia porodem przedwczesnym nie ma. Mam brac nospe 3x2 i czekam na konsultacje chirurga [emoji30]

Jak ja czytam takie rzeczy to dziękuję za IP na Żelaznej. Jeszcze się tam nie spotkałam z brakiem życzliwości, bez wyjątku.

No to czekaj i daj znać jak coś więcej będziesz wiedziała.

dbdg czyli co to jest?

akatsuki masz chociaz chwile na wypoczynek w spokoju, wiec korzystaj i dawaj znac co i jak

so_happy a ja znalazłam na allegro cos takiego i sie zastanawiam nad nim Kocyk Kołerka Bambus Minky 75x100 NOWOŚCI!!! (5316478134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

u nas kolo 17 byla niezla burza, Doris ale poszla w strone Warszawy to dziwne ze jeszcze nie przyszla, jakos duzo lepiej sie nie zrobilo, ale ja na temperature w domu nie narzekam :)

Czekam na nią z otwartymi ramionami :-D

Dreamgirl będzie dobrze, musisz wierzyć że dasz rade bo wydaje mi się ze założyłas ze bez leków albo z mniejszą dawka nie poradzisz sobie.

Akatsuki no to dobrze ze nie ma dużego zagrożenia. A ty korzystaj z tej sytuacji i odpoczywaj :)

Dbdg no do facetów trzeba wprost. Fakt ze mój to jest przewrazliwiony i by nawet się nie pytał tylko rzucił wszystko i pojechał, ale są też minusy jego przewraxliwienia ;)
Dobrze ze z ciążą wszystko ok.

U nas tez była burza po 15 i trochę się schlodzilo ale synek był nie pocieszony bo jsk szedł na drzemkę to powiedziałem ze jak wstanie to popluska się w basenie ale jak wstał to już padało a jutro ma być tylko 20 stopni wiec na basen za zimno trochę.

reklama
U mnie burza była chwilę.. Przeszła bardzo szybko i po chwili znów duchota :-/

Akat dobrze ze malutkiej nic nie zagraża. Ale dawaj znać na bieżąco bo ten duży puls kurcze trochę niepokojący :-(

Dbdg i jak, byl już chirurg? Ja podziwiam te wasze IP mnie żeby zbadali musiałam iść do szpitala a chirurg obejrzał mnie dopiero w 5 dobie... A co jeśli by to było zapalenie wyrostka? Ehhh dobrze ze się skończyło na problemach jelitowych ale nerwy mam do tej pory.. Przecież gdyby to było co innego to i tak nic by nie pomogli! Bo weekend... Ręce mi opadają na to wszystko...

Ja jutro ostatni dzień w pracy, aż dziwnie :p

Do góry