reklama
doris33
Fanka BB :)
Dostałam kroplówkę i czekam na wyniki badań [emoji30] Prawdopodobnie jelita
O masz! Może to jelitowka tak jak u Wirginii? To jednak dobrze, że pojechałas.
Hej!
Miałam przez trzy dni gości i padam dosłownie ze zmęczenia! Było super ale oczywiście zwiedzaliśmy razem Warszawę więc od rana do wieczora na nogach...a dziś był mega upał (w aucie termometr pokazał 43°!) i prawdę mówiąc z ulgą ich pożegnałam.
Przez to chodzenie po raz pierwszy w tej ciąży czuję ból spojenia łonowego, mam spuchnięte stopy i dłonie... Jednak jestem już bardzo e ciąży
O rany! Ależ się zestresowałam czytając Twoje wpisy napisane pod moją nieobecność. Dobrze, że ten ostatni jest optymistyczny, że Nelce nic nie grozi. Trzymaj się dzielnie i tak jak piszą dziewczyny, korzystaj z szansy na odpoczynek
Brak słów na tego Twojego faceta!
Widziałaś się już z lekarzem?
Miałam przez trzy dni gości i padam dosłownie ze zmęczenia! Było super ale oczywiście zwiedzaliśmy razem Warszawę więc od rana do wieczora na nogach...a dziś był mega upał (w aucie termometr pokazał 43°!) i prawdę mówiąc z ulgą ich pożegnałam.
Przez to chodzenie po raz pierwszy w tej ciąży czuję ból spojenia łonowego, mam spuchnięte stopy i dłonie... Jednak jestem już bardzo e ciąży
hej dziewczyny, właśnie miałam sabat lekarzy ze wszystkich instancji i dobra wiadomość jest taka że od 28 tc nie ma potwierdzonego przypadku komplikacji zwiazanych z ospa u dziecka. Ponieważ ja jestem 27+5 dostane dodatkowe Usg ale lekarka powiedziała że szansa na komplilacje dla Nelki jest czysto teoretyczna.
Zla wiadomość jest taka że nie puścili mnie do domu. Mam wysoki puls (110-140) i ból w klatce piersiowej więc zatrzymują mnie ze względu na ryzyko infekcji płuc lub ew zakrzepu. jutro rano będzie kolejna kontrola I może wtedy mnie puszczą. No nic plus jest taki że przynajmniej jestem izolowana. mam swój pokój I wiatrak, internet I łóżko. pewnie w domu bym takich wygód nie uswiadczyla. tylko jestem strasznie samotna
O rany! Ależ się zestresowałam czytając Twoje wpisy napisane pod moją nieobecność. Dobrze, że ten ostatni jest optymistyczny, że Nelce nic nie grozi. Trzymaj się dzielnie i tak jak piszą dziewczyny, korzystaj z szansy na odpoczynek
Mój facet jest idiota! Kosił trawę, zeszlam mu powiedziec ze jade do szpitala, a on zapytał czy ma jechać ze mna. Głupie pytanie :/ Powiedziałam, ze nie i niech sobie kosi dalej i wiecie co- wrócił do koszenia, a ja przyjechałam sama. Pomijam juz fakt, ze nie jestem w swoim miescie, tylko u niego i nawet nie bardzo wiedziałam gdzie jest szpital Ale mnie wkurzył!!!
Położna kazała mi czekać gdyz lekarz jest wzywany z porodówki i przyjdzie jak bedzie miał czas. Moze za 2h, hahaha.
Brak słów na tego Twojego faceta!
Widziałaś się już z lekarzem?
malinka89
Dbdg dobrze ze pojechałas!
Mnie nawala jelito grube ale ból miałam po prawej stronie koło pępka, oddychanie nawet bolało... Już nie mówiąc o ruchu. Trzymaj się i najważniejsze że z ciąża wszystko ok :-) ciekawe co ci powiedzą i jak wyniki badań
Mnie nawala jelito grube ale ból miałam po prawej stronie koło pępka, oddychanie nawet bolało... Już nie mówiąc o ruchu. Trzymaj się i najważniejsze że z ciąża wszystko ok :-) ciekawe co ci powiedzą i jak wyniki badań
waniliowe.love
Akat to oby do jutra i może wrócisz do domu ale najważniejsze że ciąży to nie zagraża
Dbdg prawdopodobnie 90% mężczyzn zachowało by się tak jak ten twój
Annie to teraz odpoczywaj po tych odwiedzinach
Ja wyleczylam się dzisiaj cola przeszło wszystko
Dbdg prawdopodobnie 90% mężczyzn zachowało by się tak jak ten twój
Annie to teraz odpoczywaj po tych odwiedzinach
Ja wyleczylam się dzisiaj cola przeszło wszystko
Nie martw sie bedzie dobrze ja od poczatku ciazy biore leki na jelita DEBRETIN 3x dziennie bo z bolu sie zwijalam ale teraz jest dobrze :-) wracaj do zdrowka!!!Dostałam kroplówkę i czekam na wyniki badań [emoji30] Prawdopodobnie jelita
Ela Iguokundia
Akatsuki dobrze ze Nelce nic nie grozi! A ty łez jak radzą dziewczyny i odpoczywaj bo jak wrócisz do domu to wtedy sie zacznie rozpakowywanie urządzanie itd. Korzystaj z ciszy i spokoju póki możesz:-)
Dbdg - trzymaj sie bedzie dobrze!
Dream- najważniejsze jest żeby sie nie poddawać o wierzyć ze wszystko sie uda! To niesamowite ile moze zdziałać pozytywne nastawienie;-) wierze ze dasz radę:-)
Moj mąż miał wczoraj urodziny wiec troszkę świętowaliśmy, padam na twarz idę spac. Miłej nocki kochane
Dbdg - trzymaj sie bedzie dobrze!
Dream- najważniejsze jest żeby sie nie poddawać o wierzyć ze wszystko sie uda! To niesamowite ile moze zdziałać pozytywne nastawienie;-) wierze ze dasz radę:-)
Moj mąż miał wczoraj urodziny wiec troszkę świętowaliśmy, padam na twarz idę spac. Miłej nocki kochane
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
najważniejsze dla mnie że Nelka bezpieczna nie ważne jak bardzo ja będę zdychala. Ni a ospa u dorosłego to same wiecie: mega dziadostwo. Właśnie mnie wysypalo, czuje się jak kupa I idę spać. chciałabym żeby mnie teraz ktos przytulił, pocałował a tu tylko pusta izolatka i swędzenie
reklama
Ela Iguokundia
najważniejsze dla mnie że Nelka bezpieczna nie ważne jak bardzo ja będę zdychala. Ni a ospa u dorosłego to same wiecie: mega dziadostwo. Właśnie mnie wysypalo, czuje się jak kupa I idę spać. chciałabym żeby mnie teraz ktos przytulił, pocałował a tu tylko pusta izolatka i swędzenie
Buziaki i uściski!
Spij spokojnie:-) jutro bedzie lepiej :-)
Podziel się: