reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Hej!

Miałam przez trzy dni gości i padam dosłownie ze zmęczenia! Było super ale oczywiście zwiedzaliśmy razem Warszawę więc od rana do wieczora na nogach...a dziś był mega upał (w aucie termometr pokazał 43°!) i prawdę mówiąc z ulgą ich pożegnałam.
Przez to chodzenie po raz pierwszy w tej ciąży czuję ból spojenia łonowego, mam spuchnięte stopy i dłonie... Jednak jestem już bardzo e ciąży ;)

hej dziewczyny, właśnie miałam sabat lekarzy ze wszystkich instancji i dobra wiadomość jest taka że od 28 tc nie ma potwierdzonego przypadku komplikacji zwiazanych z ospa u dziecka. Ponieważ ja jestem 27+5 dostane dodatkowe Usg ale lekarka powiedziała że szansa na komplilacje dla Nelki jest czysto teoretyczna.
Zla wiadomość jest taka że nie puścili mnie do domu. Mam wysoki puls (110-140) i ból w klatce piersiowej więc zatrzymują mnie ze względu na ryzyko infekcji płuc lub ew zakrzepu. jutro rano będzie kolejna kontrola I może wtedy mnie puszczą. No nic plus jest taki że przynajmniej jestem izolowana. mam swój pokój I wiatrak, internet I łóżko. pewnie w domu bym takich wygód nie uswiadczyla. tylko jestem strasznie samotna :(

O rany! Ależ się zestresowałam czytając Twoje wpisy napisane pod moją nieobecność. Dobrze, że ten ostatni jest optymistyczny, że Nelce nic nie grozi. Trzymaj się dzielnie i tak jak piszą dziewczyny, korzystaj z szansy na odpoczynek :)

Mój facet jest idiota! Kosił trawę, zeszlam mu powiedziec ze jade do szpitala, a on zapytał czy ma jechać ze mna. Głupie pytanie :/ Powiedziałam, ze nie i niech sobie kosi dalej i wiecie co- wrócił do koszenia, a ja przyjechałam sama. Pomijam juz fakt, ze nie jestem w swoim miescie, tylko u niego i nawet nie bardzo wiedziałam gdzie jest szpital :( Ale mnie wkurzył!!!

Położna kazała mi czekać gdyz lekarz jest wzywany z porodówki i przyjdzie jak bedzie miał czas. Moze za 2h, hahaha.

Brak słów na tego Twojego faceta!
Widziałaś się już z lekarzem?

Dbdg dobrze ze pojechałas!

Mnie nawala jelito grube ale ból miałam po prawej stronie koło pępka, oddychanie nawet bolało... Już nie mówiąc o ruchu. Trzymaj się i najważniejsze że z ciąża wszystko ok :-) ciekawe co ci powiedzą i jak wyniki badań

Akat to oby do jutra i może wrócisz do domu ale najważniejsze że ciąży to nie zagraża

Dbdg prawdopodobnie 90% mężczyzn zachowało by się tak jak ten twój

Annie to teraz odpoczywaj po tych odwiedzinach :)

Ja wyleczylam się dzisiaj cola :) przeszło wszystko :)

Akatsuki dobrze ze Nelce nic nie grozi! A ty łez jak radzą dziewczyny i odpoczywaj bo jak wrócisz do domu to wtedy sie zacznie rozpakowywanie urządzanie itd. Korzystaj z ciszy i spokoju póki możesz:-)
Dbdg - trzymaj sie bedzie dobrze!
Dream- najważniejsze jest żeby sie nie poddawać o wierzyć ze wszystko sie uda! To niesamowite ile moze zdziałać pozytywne nastawienie;-) wierze ze dasz radę:-)
Moj mąż miał wczoraj urodziny wiec troszkę świętowaliśmy, padam na twarz idę spac. Miłej nocki kochane

najważniejsze dla mnie że Nelka bezpieczna nie ważne jak bardzo ja będę zdychala. Ni a ospa u dorosłego to same wiecie: mega dziadostwo. Właśnie mnie wysypalo, czuje się jak kupa I idę spać. chciałabym żeby mnie teraz ktos przytulił, pocałował a tu tylko pusta izolatka i swędzenie

reklama
najważniejsze dla mnie że Nelka bezpieczna nie ważne jak bardzo ja będę zdychala. Ni a ospa u dorosłego to same wiecie: mega dziadostwo. Właśnie mnie wysypalo, czuje się jak kupa I idę spać. chciałabym żeby mnie teraz ktos przytulił, pocałował a tu tylko pusta izolatka i swędzenie

Buziaki i uściski!
Spij spokojnie:-) jutro bedzie lepiej :-)

Do góry