reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

dbdg mi lekarz też kazał kupić laktulozę, kupiłam ale nie piłam, po prostu zaczęłam jeść więcej owoców i warzyw i to pomogło. A znając mojego M, jak bym zapytała czy jedzie ze mną do szpitala czy nie,to wybrał by to drugie, ale ja bym kazała mu jechać a nie pytała

Akatsuki pogadać możesz z nami, a odpoczniesz sobie że hoho. A i przytulamy cię tu wszystkie.

U mnie też po burzy i trochę lepiej jest ale nie wiem czy to zasługa deszczu czy tego że słońce już zaszło.

Dobrej nocki.

reklama
Akat szybkiego powrotu do zdrowia życzę, tak sobie właśnie pomyślałam, że cale szczęście, że to nie 1 trymestr, takie szczęście w nieszczęściu...
Dbdg oby ci szybko pomogli i wypisali do domu, nic przyjemnego trafić do szpitala i w dodatku na niezbyt miłego lekarza....

Dbdg jak tam? Wróciłaś do domu?

Annie podziwiam, że dałaś radę. Ja dzisiaj trzy razy wyszłam z domu przy czym tylko raz poza klimatyzowane auto i myślałam, że się uduszę.

Wy tak o tych jelitach i mnie zaczyna coś kręcić :-/

Witajcie
Akat jak tam nocka zleciala?

Dbdg i jak puścili cie wczoraj do domu czy jak?

Mnie też czasami męczą jelita to wtedy brzuch strasznie boli :/
A mój synek nie narodzony daje mi po palić siedzi bardzo nisko w brzuchu i jego ruchy na samym dole są takie mało przyjemne :/ boli mnie jak się tam rusza przez to czasami nie mam ochoty dosłownie na nic

A pogoda u mnie dzisiaj fajna chłodna akurat coś dla mnie :D

wirginia dzięki za troskę :* jestem na nogach od 3:30 niestety. Nie mogłam spać od tego swędzenia...

Hej :-)

Akatsuki czyli zaczęły swedziec.. W sumie to może dobrze bo raczej na pewno ospa a nie jakieś inne mniej znane ustrojstwo!

Dbdg i jak tam? Jak wyniki? Puścili cie?

Ja dzisiaj ledwo do pracy zajechalam... Wstawanie po 6 w niedzielę jest conajmniej nieludzkie :p

Mój szkrabek ostatnio mniej aktywny ale ja ciągle w biegu i czuje się przepracowana przez te dwie imprezy które mamy w pracy... Więc może dlatego mniej bryka. Już nie wypycha się ani na wieczór ani z rana a tak to lubiłam.. Mam nadzieję że się uaktywni niedługo :-)

Miłej niedzieli!

tak Malinka raczej nie ma mowy żeby to było co innego. Po prostu bardzo szybko zareagowalam I zmiany były bardzo młode dlatego lekarze nie byli pewni.

reklama
Do góry