reklama
doris33
Fanka BB :)
Muszę was zmartwić kontrole chodzą nawet po 18 ,a nie do 15.
Nie zdziwię się jak się wkrótce okaże, że łażą 24 h na dobę będą sprawdzać czy śpimy w swoim łóżku :-)))
Lilolo
Muszę was zmartwić kontrole chodzą nawet po 18 ,a nie do 15.
To już jest absurd.
Teraz jak ktoś zapuka przed 22 to będę pewna, że to Pani z ZUSu kontroluje moje położenie
Akatsuki coś się nie odzywa.
Kamilove współczuję nerwów,sama się boję żeby do mnie nie wpadli, bo przecież non stop w domu nie siedzę, a z tą godziną to już jakaś paranoja, mogą mieć źle ustawioną godzinę w sklepie albo zapomnieli przestawić na czas letni. I zadaję sobie to samo pytanie co Buba, mogę przebywać u mamy bo tam ma kto koło mnie skakać, a w domu sama muszę o siebie zadbać.
Kamilove współczuję nerwów,sama się boję żeby do mnie nie wpadli, bo przecież non stop w domu nie siedzę, a z tą godziną to już jakaś paranoja, mogą mieć źle ustawioną godzinę w sklepie albo zapomnieli przestawić na czas letni. I zadaję sobie to samo pytanie co Buba, mogę przebywać u mamy bo tam ma kto koło mnie skakać, a w domu sama muszę o siebie zadbać.
Jakiś hardcore z tym zusem....ileż to kobiet w ciąży jest np z innego miasta i tam mają meldunek a pracują i mieszkają w innym. Przecież jak wynajmujesz np mieszkanie to nue będziesz się za każdym razem meldować i zmieniać dokumenty...nie kumam tego i współczuję szczerze nierównej walki z Zusem...
Lilolo
Buba,
Ja meldunek mam gdzie indziej i mieszkam gdzie indziej, ale na l4 mam wpisany adres zamieszkania, a nie zameldowania. Tak samo podane ma to pracodawca.
Ja meldunek mam gdzie indziej i mieszkam gdzie indziej, ale na l4 mam wpisany adres zamieszkania, a nie zameldowania. Tak samo podane ma to pracodawca.
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
dziewczyny złapałam wifi. Jestem w szpitalu. badają mnie, nie wiedzą jeszcze co to, poprzednie badania ani nie potwierdziły anI nie wykluczyły ospy. Lekarka mówi że wysypka nie jest typowa dla ospy więc powtarzają badania. A ja pewnie zostane na noc.
Lilolo
Akat,
Trzymaj się i zdrówka dla was!
Trzymaj się i zdrówka dla was!
reklama
maran-atha
Akatsuki dobrze, ze sie odezwalas bo juz sie martwilam, ze nic nie piszesz... daj znac jak bedziesz juz wiedziala co to... i wracajcie szybciutko do pelni zdrowia... a z Lari tata jest?
Podziel się: