reklama
No wlasnie takie mamy czasy ze teraz za dobrobyt trzeba placic i niektorzy tylko czekaja na to a dla poloznych i lekarzy to idealna okazja na "dorobienie" choc tak naprawde nie powinno byc o tym mowy bo to jest ich praca ale niestety ja chce miec ten komfort psychiczny. A CO DO PORODU...rozmawialam z moja ginekolog i powiedziala ze podczas porodu lekarz przychodzi na poczatku i na koncu chyba ze sa komplikacje i trzeba zrobic CC ale takto polozna odgrywa glowna role przy porodzie a nie lekarz
waniliowe.love
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny nie zagladalam tu cały dzień i prawie 10 stron do nadrobienia
Buba nie szalej za bardzo z tym remontem
Julisia dobrze ze z bobasem wszystko wporzadku, dużo odpoczywaj
Xmama nie martw się opanujesz sytuacje i wszystko będzie w porządku
Co do porodu to ja jeszcze o tym nie myślę wiem tylko ze chciałabym SN a co los dla mnie wybierze to się jeszcze okaże
Ja dzisiaj byłam z moim w zoo w Rotterdamie i niedawno dopiero wróciliśmy padam na twarz, a jeszcze mój obiecał mi ze we wtorek zabierze mnie do Paryża
Buba nie szalej za bardzo z tym remontem
Julisia dobrze ze z bobasem wszystko wporzadku, dużo odpoczywaj
Xmama nie martw się opanujesz sytuacje i wszystko będzie w porządku
Co do porodu to ja jeszcze o tym nie myślę wiem tylko ze chciałabym SN a co los dla mnie wybierze to się jeszcze okaże
Ja dzisiaj byłam z moim w zoo w Rotterdamie i niedawno dopiero wróciliśmy padam na twarz, a jeszcze mój obiecał mi ze we wtorek zabierze mnie do Paryża
Chybra
Wirginia.94 zazdroszczę , ja w tym roku tak bardzo chciałam pojechać nad morze, ale jak się okazało, że jestem w ciąży musiałam pomysł odpuścić ;/ Jakoś moje bobo źle znosi podróże powyżej 2,5 h , a auta aktualnie nie ma. Czasem jak sobie spoglądam na fb i zdjęcia znajomych znad morza czy jakichś wypraw to lekko łkam Ale po chwili stwierdzam, że nie warto, bo dla bobasa teraz wszystko ma być co najlepsze :-)
waniliowe.love
Chybra Napewno to sobie odbijecie jak bobas się urodzi
ania_kropla
Xmam może zajrzyj na wątek cukrzyca ciążowa. Tam są dziewczyny z doświadczeniem z insulina.
Ja miałam super położną i nic ode mnie nie dostała. A z lekarzem miałam szczęście bo na dyżurze był akurat znajomy gin.
Ja miałam super położną i nic ode mnie nie dostała. A z lekarzem miałam szczęście bo na dyżurze był akurat znajomy gin.
dolga
iga ma racje, jak wszytsko jest w porzadku to przy porodzie jest tylko polozna i tak tez bylo u mojej siostry, a u mnie bylo paru lekarzy :/ ale do tej pory nie wiem czemu sie zlecieli, cos tam mi sie uslyszalo, ze malemu tetno zanika
ja tam na obsluge nie narzekam tzn na polozne, bo lekarz to taki sobie odbieral mi porod, ale ja o tym nie myslalam wtedy
wirginia oooo jakie podroze fajnie, korzystajcie poki mozecie
ja tam na obsluge nie narzekam tzn na polozne, bo lekarz to taki sobie odbieral mi porod, ale ja o tym nie myslalam wtedy
wirginia oooo jakie podroze fajnie, korzystajcie poki mozecie
reklama
Mi diabetolog powiedziałą że w brzuch pod pępkiem boje sięxmamuska dasz rade, ja od 2 miesięcy robię sobie zastrzyki, teraz w"boczki' tam gdzie najwiecej tłuszczu bo mniej boli niz w ramię
Xmam może zajrzyj na wątek cukrzyca ciążowa. Tam są dziewczyny z doświadczeniem z insulina.
Dzięki Ania właśnie się tam odezwałam