reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
No wlasnie takie mamy czasy ze teraz za dobrobyt trzeba placic i niektorzy tylko czekaja na to a dla poloznych i lekarzy to idealna okazja na "dorobienie" choc tak naprawde nie powinno byc o tym mowy bo to jest ich praca ale niestety ja chce miec ten komfort psychiczny. A CO DO PORODU...rozmawialam z moja ginekolog i powiedziala ze podczas porodu lekarz przychodzi na poczatku i na koncu chyba ze sa komplikacje i trzeba zrobic CC ale takto polozna odgrywa glowna role przy porodzie a nie lekarz

Witajcie dziewczyny nie zagladalam tu cały dzień i prawie 10 stron do nadrobienia o_O

Buba nie szalej za bardzo z tym remontem :)

Julisia dobrze ze z bobasem wszystko wporzadku, dużo odpoczywaj :)

Xmama nie martw się opanujesz sytuacje i wszystko będzie w porządku :)

Co do porodu to ja jeszcze o tym nie myślę wiem tylko ze chciałabym SN a co los dla mnie wybierze to się jeszcze okaże :)

Ja dzisiaj byłam z moim w zoo w Rotterdamie i niedawno dopiero wróciliśmy padam na twarz, a jeszcze mój obiecał mi ze we wtorek zabierze mnie do Paryża :D

Wirginia.94 zazdroszczę , ja w tym roku tak bardzo chciałam pojechać nad morze, ale jak się okazało, że jestem w ciąży musiałam pomysł odpuścić ;/ Jakoś moje bobo źle znosi podróże powyżej 2,5 h , a auta aktualnie nie ma. Czasem jak sobie spoglądam na fb i zdjęcia znajomych znad morza czy jakichś wypraw to lekko łkam :p Ale po chwili stwierdzam, że nie warto, bo dla bobasa teraz wszystko ma być co najlepsze :-)

eli pytałam bo ja tez mam dorosłego syna, i wtedy porody były zupełnie inne niz teraz, człowiek był wtedy traktowany
jak przedmiot, po prostu przyszedł do szpitala to urodzic musiał

Xmam może zajrzyj na wątek cukrzyca ciążowa. Tam są dziewczyny z doświadczeniem z insulina.
Ja miałam super położną i nic ode mnie nie dostała. A z lekarzem miałam szczęście bo na dyżurze był akurat znajomy gin.

iga ma racje, jak wszytsko jest w porzadku to przy porodzie jest tylko polozna i tak tez bylo u mojej siostry, a u mnie bylo paru lekarzy :/ ale do tej pory nie wiem czemu sie zlecieli, cos tam mi sie uslyszalo, ze malemu tetno zanika

ja tam na obsluge nie narzekam tzn na polozne, bo lekarz to taki sobie odbieral mi porod, ale ja o tym nie myslalam wtedy :D

wirginia oooo jakie podroze :) fajnie, korzystajcie poki mozecie

reklama
xmamuska dasz rade, ja od 2 miesięcy robię sobie zastrzyki, teraz w"boczki' tam gdzie najwiecej tłuszczu bo mniej boli niz w ramię
Mi diabetolog powiedziałą że w brzuch pod pępkiem boje się

Xmam może zajrzyj na wątek cukrzyca ciążowa. Tam są dziewczyny z doświadczeniem z insulina.

Dzięki Ania właśnie się tam odezwałam

Do góry