reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Julisia wow to jak wy się mieścicie? Macie chyba duże łóżko ? ;) my mamy ( kiedyś mi się wydawało ze duze) 160cm ( chyba) i w sumie mój mąż ostatnio to woli w salonie na kanapie spać ;))

Dolga to super ze udało się kupić auto. A jakie kupiliscie ?

Ja jestem padnięta. Po obiadku pojechaliśmy kupić fotelik i później jeszcze byłam z synkiem na placu zabaw. Jutro w planach plaża :)

Dobranoc ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik po wielkich naradach kupiliśmy rodzinne auto forda s-maxa :) A wam zazdroszczę bliskości plaży, mieliśmy jechać nad morze, ale jednak chyba zdecydujemy się na siedzenie na działce w basenie haha, wszystko pod ręką, woda będzie,świeże powietrze i żyć nie umierać :)

Hej dziewuszki :-)

Chwilę mnie tu nie było a to dlatego że zostałam sama jak palec, mąż za granicą, moi dziadki wyjechali, mama wyjechała i mam teraz 2 domy do doglądania, podlewanie ogrodów, szklarni, karmienie psów, kotów....pogoda piękna więc z córeczką spędzamy czas na dworze ile się da choć ostatnio nie do wytrzymania w te upały! Nie mogę uwierzyć że to już III trymestr, pamiętam jak dziś jak się tu sobei przedtsawiałyśmy :-)

Dolga to auto przyszłościowe - trzy foteliki z tyłu się zmieszczą :) hihi
My jak ostatnio kupowalismy auto tez się zastanawialiśmy czy z trzema fotelami z tyłu na ewentualne trzecie dziecko, ale raczej i tak się nie zdecydujemy wiec w końcu takiego nie kupiliśmy :)
A taki relaks u siebie w basenie na działce tez jest super ;)

Hej

U mnie malownia ciąg dalszy,dziś jeszcze tylko ogarnąć bałagan,rozłożyliśmy wczoraj już łóżeczko ;) mój mąż je malował bejcą więc troszkę daje farbą,akurat odstoi się,no uparł się i koniec,musiałąm się zgodzić ;)

Dziś u nas 34 stopni zapowiadają a jutro 39 :szok: nie wiem co to będzie. Troszkę jestem przerażona bo za tydzień w piątek mamy jechać na weekend nad morze,a jak patrze na długoterminową pogodę to zapowiadają 18,19 stopni i nie wiem czy ufaj intuicji czy pogodzie ?? Nie chciała bym zabrać dziewczyn na 3 dni nad morze i żeby deszcz padał we wszystkie dni :-(

Dzień dobry,

Boję się dzisiejszego upału. Już jest 25' a jeszcze 10. nie ma :/
Na razie kawka :) zaraz przyjdzie nasza pani od sprzątania, przynajmniej tego robić nie musze, ufff ;)

Xmamuska, ja nie wierzę w długoterminowe prognozy. Nam zapowiadano piękną pogodę i upały a na dwa tygodnie na plaży byłyśmy w kostiumach 4 razy! :/

Miłego dnia!

Dziś u nas 34 stopni zapowiadają a jutro 39 :szok: nie wiem co to będzie. Troszkę jestem przerażona bo za tydzień w piątek mamy jechać na weekend nad morze,a jak patrze na długoterminową pogodę to zapowiadają 18,19 stopni i nie wiem czy ufaj intuicji czy pogodzie ?? Nie chciała bym zabrać dziewczyn na 3 dni nad morze i żeby deszcz padał we wszystkie dni :-(
Nawet jeśli popada, to morze będzie nagrzane mega i w deszczu cudownie jest popływać. To też nie lada przeżycie takie pływanie ;) Ja mieszkam nad morzem od urodzenia i co roku przynajmniej co drugi, trzeci dzień jeździmy na plażę i wyczekujemy np. wiatru i fal, albo deszczu. Ale rzadko się nam trafia, bo wówczas ja np. w robocie czy coś. W tym roku mamy większe szanse na złapanie fajnego momentu ;)
A na pogodę zerknęłam dla Gdańska, to już w poniedziałek ma być burza, myślę, że wiele osób na nią czeka ;)

reklama
Xmamuska noo my w tamtym roku tak wie wybraliśmy na 3 dni i cały czas brzydka pogoda i zimno, w kurtkach chodziliśmy, ale zawsze trafialismy na upały

Kasik Ojj my jakbyśmy się zdecydowali na trzecie dziecko to i tak dopiero za jakichś 6-8 lat, ale co będzie za tyle lat to się okaże :) narazie mam dosyć, w sumie teraz jest fajnie jak synek odchowal się i teraz od nowa się zacznie, ale później będzie jeszcze fajniej, a twój synek ile ma?

Po 10 a u mnie w cieniu juz 28 st, masakra jak ja przeżyje tez dzień , wczoraj na wieczór okropnie mnie głowa bolała :/ może za mało płynów

Do góry