reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Witam i ja u mnie pogoda dobra dla ciezarnych bo jest wiaterek slonce za chmursmi a temperatura 22st wiec milo i przyjemnie ;) ja juz z grubsza chate ogarnelam i teraz siadlam poodpoczywac ;)

reklama
ło matko, mąż w tym tygodniu zamieszkuje w pracy, nabrał nadgodzin bo kasa nam potrzebna będzie, ale zostałam sama samiutka z całym cyrkiem: pakowaniem, załatwianiem, juniorką i zamówieniami. Plus jeszcze od czasu do czasu mi wyskoczy jak Filip z Konopii z czymś w stylu: popatrz na gumtree za jakąś lodówką/szafą... U nas nadal gorąco i zaduch taki że nie da się wysiedzieć... Zapowiadali burze a tylko popadało w nocy :( od rana wzięłam młodzież na spacer, do sklepu, teraz ona ucięła komana a ja zasuwa, i się pakuję... A tu literki do uszycia jeszcze .... olaboga ... :(

Cześć Dziewczyny :-)

Trochę mi zajęło przeczytanie wszystkiego ale jestem juz na bieżąco :-)
My aktualnie jesteśmy w Monachium, pogoda tu jest koszmarna, to znaczy straszne upały :-/ ja tylko przez dwa dni skusiłam się na wyjście przed południem, raz nad rzekę i raz na kompleks basenów. Od dwóch dni jest tak duszno, że siedzę cały czas przed wentylatorem i ledwo dyszę :-(

Hejka :)

dziewczyny dzisiaj lezalam na brzuchu! pierwszy raz od kilku miesiecy :) Bylismy na plazy i moj mezulek z synkiem wykopali mi dolek na brzuszek, ale super bylo tak polezec :) Na plaze pojechalismy po basenie synka, wiec bylismy ok 10, ale juz bylo tak goraco, ze szok, i wiaterku prawie nie bylo, wiec bylismy tam nie z poltorej godzinki tylko.
I mialam ogromnego stresa, bo w koncu stwierdzilismy, ze musze zaczac jezdzic autem, no i dzisiaj ja prowadzilam :)

Dolga moj synek ma 3 lata i 3 m-ce, wiec u Nas roznica wieku bedzie 3,5 roku. Ja w tym roku koncze 32 lata, wiec juz jkaby co nie mam za duzo czasu na trzecie dziecko, w znaczeniu jakbysmy sie zdecydowali to tak pewnie max za 4 lata bysmy musieli sie zdecydowac.

Akatsuki no to zwaliło Ci sie na głowe troche obowiazkow. Duzo sił zycze :)

Xmamuska no niestety pogoda w Polsce niepewna, niestety :( ale czesto długoterminowa pogoda sie nie sprawdza.

Hej dziewczyny!

My niedawno dotarliśmy do domu. Urlop nam się skrocil, ale niestety wczoraj popołudniu dostałam dziwnych skurczy i na gwałt szukałam na miejscu gina, który by mnie przyjął. Okazało sie, ze skrócila mi się szyjka- fuck! I dostałam infekcji stąd te skurcze. Przepisał globulki i tabletki do lykania i kazał wracać do domu bym sobie gorszych szkód nie narobila bo takie upały są szkodliwe dla ciężarnych. W taka pogodę ponoć najwięcej jest poronien i przedwczesnych porodow. Jestem lżejsza o 250zł ale i spokojniejsza bo miałam usg.

Muszę trochę odpocząć i potem napiszę wiecej.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Oj Kamilove! Odpoczywaj! :*

Ja dziś ledwo żyję...brzuch mnie pobolewa... chyba zaraz wejdę do wanny z chłodną wodą. Źle znoszę te upały.

Dziewczyny uważajcie na siebie !!!!!

My byliśmy nad jeziorem od 13 do 16.30 już miałam dość,choć siedziałam ciągle w cieniu

Dziewczyny które chorują na tarczyce czy wy przyjmuje cie jod? ? Bo mi nikt nie kazał i nie wiem o co chodzi i oczywiście nie wiem czy to dobrze bo przecież ja nie mam wogle tarczycy i jedyny hormon to letrox ...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

My niedawno dotarliśmy do domu. Urlop nam się skrocil, ale niestety wczoraj popołudniu dostałam dziwnych skurczy i na gwałt szukałam na miejscu gina, który by mnie przyjął. Okazało sie, ze skrócila mi się szyjka- fuck! I dostałam infekcji stąd te skurcze. Przepisał globulki i tabletki do lykania i kazał wracać do domu bym sobie gorszych szkód nie narobila bo takie upały są szkodliwe dla ciężarnych. W taka pogodę ponoć najwięcej jest poronien i przedwczesnych porodow. Jestem lżejsza o 250zł ale i spokojniejsza bo miałam usg.

Muszę trochę odpocząć i potem napiszę wiecej.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Jeju! To teraz wypoczywaj i uważaj na siebie!

Dziewczyny uważajcie na siebie !!!!!

My byliśmy nad jeziorem od 13 do 16.30 już miałam dość,choć siedziałam ciągle w cieniu

Dziewczyny które chorują na tarczyce czy wy przyjmuje cie jod? ? Bo mi nikt nie kazał i nie wiem o co chodzi i oczywiście nie wiem czy to dobrze bo przecież ja nie mam wogle tarczycy i jedyny hormon to letrox ...

Ja biorę od samego początku jod, moja endokrynolog powiedziała że to ważne szczególnie na początku kiedy maluszek nie ma swojej tarczycy jeszcze. Biorę dawkę 200 ale później przeszłam na kompleks witamin który ma właśnie jod w takiej wielkości

Cześć! Wróciliśmy z urlopu. Zdecydowaliśmy się wracać w nocy, bo na tym upale nie da się żyć...a od klimatyzacji i tak mam już cały nos i gardło zawalone. Było fajnie, choć mogło być lepiej....a to za sprawą tego,że w dniu przyjazdu, zanim jeszcze zdążyliśmy torby rozpakować, okazało się,że mała ma gorączkę....Przez co była marudna, nie chciała jeść ani spać...Wszystko wyglądało na atak zębowy,ale na trzeci dzień wyszły jej kropki,więc to chyba jednak była trzydniówka. Pomimo to coś tam zdołaliśmy zrobić i pozwiedzać, szkoda mi tylko małej,bo się trochę wymęczyła zamiast się bawić.... No ale nie mamy już niestety wpływu na choroby. Jak już wspomniałam ja znowu zdycham....fala upałów, a ja chora. Zachorowałam dopiero w drodze powrotnej i się męczę,mam nadzieję,że mi przejdzie, bo wyzionę ducha z tego gorąca... Na zamkniętym wrzucę Wam parę fotek, nie przestraszcie się ;-) buziory!

reklama
Malinka mi oczywiście nikt nic nie powiedział :wściekła/y: ale ja od początku biorę wit. FALVIT MAMA i tak jest jod ale ma 0.115 mg więc chyba mało ?? Jezu ja chce już urodzić bo oszaleje z tym wszystkim :-:)wściekła/y:

Mrówka przykro mi że mała się pochorowała na sam wyjaz,ale najważniejsze że już wszystko ok,tylko ty się podlecz,albo do lekarza

Do góry