reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Domka to ty mistrz gotowania jestes ;) ja kiedyś nastawiłam czainik i zapomniałam o nim. Do dziś rodzinka mówi że nawet zupkę instant potrafię spartolić ;)

reklama
Hahaha ja kiedys zrobilam sos ale byl za gesty wiec dolalam wody z czajnika zapominajac ze tam byl ocec.
Kartofle makaron pusty czajnik ryz nie raz spalilam.a raz olej na patelni mi sie zapalil:-)mastet chef normalnie

Ja tez uzywam calgel ale bardzo malo, jak widze ze maly wszystko pcha do buzi to daje mu selera z lodowki pociamkac, a dzisiaj sam sobie pomogl - kleczal w lozeczku i obgryzal rame ;o

reklama
Nikt nic nie ma przeciwko ;)
Haneczko u mnie to samo i nadal zębów brak :) czasem użyje dentinox ale moze ze cztery razy użyłam a viburcol raz ale wyła godzinę i pomogło. Ponoć nie wszystkim pomaga.

Do góry