reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

B.Haneczka a z jakiej firmy masz ta mate bo wlasnie sie zastanawiam zeby jakas nabyc... Bo moj pelzak z materialowej juz ucieka i mu sie zwija z wszystkich stron ;/

reklama
My maty nie mamy ale mamy cos takiego :) a ImageUploadedByForum BabyBoom1432117308.971733.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432117308.971733.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432117308.971733.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 41
Ja myslalam nad mata z playspot skip hop - ale ta cena ;/ a chce jakas konkretna aby posluzyla na dluzej i zeby mozna bylo ja wycirac bez scierania koloru ale przedewszystkim zeby nie smiedziala tania chinszczyzna

Jeszvze chcialam podziekowac za przyjecie na forum, tak z rozmachu napisalam, bo stwierdzilam ze nie bede podczytywac dopoki sie nie zapisze ( podczytywalam juz dwa fora - i za kazdym razem sie rozpadlo) ok, musze cos w domu ogarnac.Mam nadzieje ze wieczorem uda mi sie poczytac cos wstecz zeby lepiej poznac tutejsze mamusie :) pozdrawiam

reklama
Anita ja jestem wszędzie ;)a tak serio to termin był na październik i tu się udzielałam od początku :)
Ależ nowych mam przybyło :)
My mamy małą matę puzzle 12 elementów ale moje dziecię mat nie lubi. Szybko się nudzi. Lubi leżaczek. A ćwiczy obroty najchętniej u nas na łożku.

Do góry