reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

B.Haneczka a z jakiej firmy masz ta mate bo wlasnie sie zastanawiam zeby jakas nabyc... Bo moj pelzak z materialowej juz ucieka i mu sie zwija z wszystkich stron ;/

reklama
My maty nie mamy ale mamy cos takiego :) a ImageUploadedByForum BabyBoom1432117308.971733.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432117308.971733.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432117308.971733.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 37
Ja myslalam nad mata z playspot skip hop - ale ta cena ;/ a chce jakas konkretna aby posluzyla na dluzej i zeby mozna bylo ja wycirac bez scierania koloru ale przedewszystkim zeby nie smiedziala tania chinszczyzna

Jeszvze chcialam podziekowac za przyjecie na forum, tak z rozmachu napisalam, bo stwierdzilam ze nie bede podczytywac dopoki sie nie zapisze ( podczytywalam juz dwa fora - i za kazdym razem sie rozpadlo) ok, musze cos w domu ogarnac.Mam nadzieje ze wieczorem uda mi sie poczytac cos wstecz zeby lepiej poznac tutejsze mamusie :) pozdrawiam

reklama
Anita ja jestem wszędzie ;)a tak serio to termin był na październik i tu się udzielałam od początku :)
Ależ nowych mam przybyło :)
My mamy małą matę puzzle 12 elementów ale moje dziecię mat nie lubi. Szybko się nudzi. Lubi leżaczek. A ćwiczy obroty najchętniej u nas na łożku.

Do góry