reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Uwaga, uwaga! U nas aż 6 zębów :) 4 na gorze ( dwie jedynki i dwie dwójki) i dwie jedynki na dole. Pierwsza wyszła lewa dolna jedynka, 5 go lutego, czyli mieliśmy wówczas nie całe 4 miesiące :) i od tamtej pory się wyrzynaja jeden za drugim :) Na szczęście nic nie doskwiera z powodu ząbkowania, u nas przy wychodzeniu ( jedynek) były duże problemy z jedzeniem, zjadal po 70- 80 ml ( czasem nawet w dwóch podejściach).

reklama
Witajcie!
U mnie nocka słaba, starszy miał atak kaszlu aż do zwymiotowania (chory) co obudziło Małego i spowodowało ok godzinną przerwę w jego śnie, a o 5.45 już się obudził, co mu się już dawno nie przytrafiło:sorry:A tak w ogóle to od rana zakasłał mi tak ze 3 może 4 razy odrywająco...możliwe, że przypadkowo czy raczej nie ma się co łudzić i raczej coś go bierze?:hmm:
Co do siedzenia to chwiejemy się nadal ale mój synuś to tu pewnie najmłodszy z towarzystwa;-)

reklama
Witam ;) noc nie najlepsza jak o 24.00 sie rozbudzil to nie dalo rady go uspac, ( no ale tez wrocilsmy od moich rodzicow o 23.30- pewno dlatego) zachcialo sie zabawy... Teraz tez jakies manewry, ryk przed spaniem zobaczymy jak bedzie dalej. Chyba bedzie trzeba ospuscic sobie takie spontaniczne wyjscia ;/ - jak byl mniejszy to nic mu nie przeszkadzalo.

Co do siadu to juz sam to robi od trzevh dni chyba.. Ok trzeba isc jaki deserek zjesc ;p

Do góry