Dziewczyny powiedzcie czy ja czasem nie glodza swojego dziecka? Przez ta alergie zaczela jesc niechetnie, krotko. W szpitalu wazylam ja przed i po jedzeniu. Najwiecej zjadla 100 ml i to tylko raz! Przewaznie bylo 70-80 a nawet 50. W domu zaczelan odciagac i na noc dawac z butli. Zjada okolo 100, czasem wiecej czasem mniej. W dzien jak nie chce cyca a widze, ze ewidentnie glodna tez daje z butelki. Przez tydzien przybrala 200 g takze ok. No ale dzis np od rana byla tylko 2 razy na cycu z wielkim trudem i jadla krociutko, bo zaraz zasypiala. Rano zjadla po cycu jakies 50 ml z butli. No i nie wiem czy meczyc ja tym cycem czy dawac butle. Cyca chetnie je tylko w nocy, w dzien musze z nia walczyc. Bardzo szkoda mi kp, bo lubie to tylko moja Zocha przestala lubic :-( myslicie, ze jest glodna a mimo to nie chce jesc? Mozliwe to?
Monia miałam/mam tak samo. Martwię się o przybieranie Młodej. Lusia przez pierwsze 3 tygodnie pięknie przybierala, potem okazało się, że w ciągu kolejnych 3 tygodni waga wzrosła tylko o 200g. Od tego momentu zaczęło się dokarmianie Małej...i nie wiem czy to przez to czy jakiś inny czynnik zadziałał, ale Łucja nie chce już piersi.
Ostatnia edycja: