reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Renisus -tak to opisujesz, że żałuję, że mam tylko prysznic;-)

Martyna, moja jest jeszcze cała różowa, ale plastry noszę od 9 tygodni, więc chyba krócej niż Ty?

To jak wszystkie wyzdrowieją, proponuję otworzyć grupę wsparcia w zrzucaniu kg. Babina, ćwiczyłaś dziś też?

Co ile trzeba zmieniać smoczki uspokajacze? Chociaż moja ostatnio preferuje kciuk..

reklama
Domka ja mam termometr rossmax ha 500, kosztuje niecale 100 zl i jest ok, polecam.
Chrzcilismy dzis Olka. Moj A tak sie nawalil, ze myslalam, ze go zabije jak wrocilismy do domu z restauracji.
Mowie do niego idz do samochodu po Olka torby. Poszedl do garazu i przyszedl z winem.Spojrzalam na niego, wystraszyl sie i poszedl spowrotem do garazu, stlukl to wino...Przychodz i mowi "kurcze no"...Ja sie na niego patrze i mowie " o co ci chodzi?"Poszedl znow do garazu, przyszedl jeszcze raz do kuchni i szuka czegos w szufladzie, ja sie pytam "czego szukasz" a on "butelek po wodce" a ja "po co?" a on "no dla Olka!"z wielka pretensja w glosie....

Marcela śpi, Inga płacze w nieboglosy. Ech... Nie wiem jak sobie poradzić z tymi awanturami przed zaśnięciem na noc... W dzień zasypia ba rękach, ale bez problemu. W nocy jak się obudzi, to zasypia sama. A te wieczory ciągle z płaczem.

Tak czytam że wasze tak biorą ręce do buzi i zabawki. I zaczynam się martwić. Moja rak sama nie bierze, zabawek nie łapie tylko uderza.

Inga czasem złapie jakąś zabawke na macie i trzyma. Ale grzechotki nie trzyma, jak jej się da do ręki. Marcela na tym etapie już trzymała.

No ja wiem że każde się w swoim tempie rozwija, ale przy niej każda pierdółka mnie schizuje :-/
niunia jest przesłodka!! Śmieje się słodko. Od wczoraj cały czas gada, a już wogole jak widzi choinkę włączoną to jej się buzia nie zamyka. I też obserwuje swoje dłonie i stopy jak jej do góry podniose :-)

Ja dzisiaj na chrzcinach byłam. Kolejna chrzesnica mi przybyła :-)

Garmelka, Mizzah jak zdrówko?

Cyntia jak tam Adi się czuje na wyjeździe?

Dopiero mam chwilę wytchnienia i spróbuje was nadrobić.

reklama
Marika- dziekuje, ja dużo lepiej ale mój mąż chory - no taki cienias - on rzadko choruje ale jak juz to porządnie. Śpimy osobno żeby małej nie zaraził. A co do Aurelki to sie nie martw, moze w czymś innym jest do przodu:) moja dopiero dzisiaj zakumala to chwytanie:)
Pscółka/- byłaś wkoncu na kontroli u gina? Ja durna dalej sie nie umówiłam:/
Rjoanka- mój tez od środy w domu wiec fajnie sobie obowiązki podzieliliśmy ale święta udane raczej nie były bo obydwoje przeziębieni...
Cyntia- mezus chyba laptopa nie pożycza co?:)
Magda- mój jak pije ze mna w towarzystwie to jest ok- ale szlag mnie trafia jak ma jakieś spotkanie z chłopakami czy z pracy o przychodzi wciety... Wrrr
Renisus-relaks zaliczony? Ja wlasnie korzystam :)

Katinka!!! Odezwij sie do nas...

Do góry