reklama
Asienka1616
Fanka BB :)
Ja tylko 12 dni karmilam piersia, pozniej przeslismy na Bebiko 1 (swoj pokarm sciagalam, niewiele tego bylo), tez od czasu do czasu robi zielone, zbite kupy ale nie placze przy tym wiec mysle ze to sie unormuje. Do tej pory moze ze 3 razy zdarzylo sie ze ulał, z czego raz dosyc mocno zwymiotowal, ale nie plakal przy tym, po prostu wylecialo i juz.
Ostatnia edycja:
Sunovia a bardzo ulewała?Karolina przy bekaniu to czesto az za ramie mi chlupnie,M kupił zageszczacz ale nie dawałam na noc.Wieczorem minimalnie ulała.Jak cos to w dzien jej dam.A usneła mi na klacie,nerwowa jest,płacze co rusz ale nic nie boli jej raczej.Spi na brzuchu w łózeczku,moze lepiej jej bedzie.
sunovia
Ja swoim pojedynczym wózkiem po prostu wjezdzalam i zjeżdżalam po jednym schodku, nawet z dwulatka to nie był problem. Ale wózek miałam lekki i schodów niedużo. Teraz mam podwójny, z dwójką na pokładzie nie ma opcji, z jedną może mi się uda, choć sam wózek sporo cięższy, a jeśli nie to też będę gondole ściągać.
sunovia
Domka, tragedii nie było, ale pamiętam, że rozwazalam zmianę mleka. Choć mnie bardziej niepokoil zapach wymiocin z ust, który się utrzymywał prawie cały czas do któregoś tygodnia.
Inga też czasami tak chlusta, ale już coraz rzadziej się zdarza, natomiast prawie po każdym jedzeniu coś tam jej się uleje.
Inga też czasami tak chlusta, ale już coraz rzadziej się zdarza, natomiast prawie po każdym jedzeniu coś tam jej się uleje.
Cyntia85
Ja zjezdzam wozkiem z II p. Później idę po młodego. Gdy wracam, to najpierw biorę synka, potem gondolę, a na końcu stelaż. Nie wiem co będę robić, gdy będzie starszy :/
Renisus - a masz zainstalowaną aplikację na telefonie?
Kchasia - mój też zalicza takie regresy cyckowe. Często łapie sam sutek, ale, że już mnie sutki nie bolą, to nie zawsze z tym walczę.
Ale dokonałam dziś odkrycia! Spróbowałam dziś sztucznego mleczka i nie wiedziałam skąd znam ten smak. Moja babcia, cwaniara, miała taką śmietankę o dziwnym jak na śmietankę smaku. Oj, i pamiętam, że ją powcinalam na sucho Bardzo możliwe, że zostalo u niej mm po jakimś kuzynie, że babcia nauczona oszczędności, to nie mogłaby wyrzucić.
Renisus - a masz zainstalowaną aplikację na telefonie?
Kchasia - mój też zalicza takie regresy cyckowe. Często łapie sam sutek, ale, że już mnie sutki nie bolą, to nie zawsze z tym walczę.
Ale dokonałam dziś odkrycia! Spróbowałam dziś sztucznego mleczka i nie wiedziałam skąd znam ten smak. Moja babcia, cwaniara, miała taką śmietankę o dziwnym jak na śmietankę smaku. Oj, i pamiętam, że ją powcinalam na sucho Bardzo możliwe, że zostalo u niej mm po jakimś kuzynie, że babcia nauczona oszczędności, to nie mogłaby wyrzucić.
reklama
Cyntia85
Halo, nocna zmiano
Czymś się strulam wczoraj. Teraz boli mnie głowa. Mam nadzieje, że to nie jest jakaś wirusowka. Dlatego chciałam szykować mm, ale właśnie jeśli to wirusowka, to powinnam karmić, by dostarczyć synkowi przeciwciał. No to karmię....
Czymś się strulam wczoraj. Teraz boli mnie głowa. Mam nadzieje, że to nie jest jakaś wirusowka. Dlatego chciałam szykować mm, ale właśnie jeśli to wirusowka, to powinnam karmić, by dostarczyć synkowi przeciwciał. No to karmię....
Podziel się: