reklama
magda6m
Fanka BB :)
Wychodzi na to,ze mojego małego jednak po biogai boli brzuszek.Wiec odstawiamy ja i wracamy do delicolu po ktorym podobno nie ma skutków ubocznych.Za to po jego odstawieniu wrocily zielone kupy.Ale pewnie kazde dziecko ma inaczej Cyntia pisala,ze jej Adriankowi delicol szkodzil,jak dobrze pamietam.
Mizzah
Wiec u nas cos jest nie halo, choć mąż twierdzi, że wszystko gra. Mała od południa jest na 3 miarki pepti 1 enfamil. Dałam jej dziś biogaie i...po jedzeniu prezenie sie chwilkę i płacz...puszczanie bączków bolesnych...pozniej usnela i obudziłam ja do kapieli to po zrobila taki cyrk ze mi oczy na wierzch wyszly...i teraz nie wiem co robic... przypadek?enfamil? Czy biogaia...
magda6m
Mizzah,u mnie to samo,u mnie po biogai. Jutro mu nie dam i bede obserwowac
renisus
Ale lipa, posty sa w polowie poucinane w aplikacji na telefonie. Buuuu niechce mi sie tableta trzymac w nocy, wygodniej bylo z telefonikiem ale teraz czytac sie nie da. Lipa
My po weekendzie u siostry, jestem w szoku jakie grzeczne mam dziecko
My po weekendzie u siostry, jestem w szoku jakie grzeczne mam dziecko
magda821221
Judy, śliczna mała, gratulacje :-)
Najważniejsze ze juz po wszystkim.
Ja miałam porod kleszczowy i juz nawet nie pamietam jak bola skurcze, to prawda ze sie szybko zapomina ;-)
Renisus, a ty rodziłas w Uk?
Ja miałam w tej fioletowej teczce napisane ze w skali Apgar 10! Moze nie każdemu podają!
Długości dziecka jedynie nie napisali ale zmierzyłam sobie malego w szpitalu :-)
Najważniejsze ze juz po wszystkim.
Ja miałam porod kleszczowy i juz nawet nie pamietam jak bola skurcze, to prawda ze sie szybko zapomina ;-)
Renisus, a ty rodziłas w Uk?
Ja miałam w tej fioletowej teczce napisane ze w skali Apgar 10! Moze nie każdemu podają!
Długości dziecka jedynie nie napisali ale zmierzyłam sobie malego w szpitalu :-)
reklama
sunovia
W problemach brzuszkowych nie pomogę, ja nigdy niczego moim corkom nie podawałam, mleka nie zmienialam, choć starsza dość mocno ulewala, ale w końcu przeszło.
Dziś byli u nas znajomi z córką 2 tyg młodszą. Moja to faktycznie jest paczuszek :-)
Dziś byli u nas znajomi z córką 2 tyg młodszą. Moja to faktycznie jest paczuszek :-)
Podziel się: