reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Nie no ja kp,ale po butli rzeczywiscie mnie ulewa ale teraz 2 razy karmiłam ja z cycka po uprzednim odciagnieciu 30mml mleka i nie ulała duzo.takze moze to przez ta zachłannosc??

reklama
Wychodzi na to,ze mojego małego jednak po biogai boli brzuszek.Wiec odstawiamy ja i wracamy do delicolu po ktorym podobno nie ma skutków ubocznych.Za to po jego odstawieniu wrocily zielone kupy.Ale pewnie kazde dziecko ma inaczej Cyntia pisala,ze jej Adriankowi delicol szkodzil,jak dobrze pamietam.

Wiec u nas cos jest nie halo, choć mąż twierdzi, że wszystko gra. Mała od południa jest na 3 miarki pepti 1 enfamil. Dałam jej dziś biogaie i...po jedzeniu prezenie sie chwilkę i płacz...puszczanie bączków bolesnych...pozniej usnela i obudziłam ja do kapieli to po zrobila taki cyrk ze mi oczy na wierzch wyszly...i teraz nie wiem co robic... przypadek?enfamil? Czy biogaia...

Ja to zglupialam :( a moze nie powinnam zmienić mleczka. ..kurcze serio sie boję. Do tej.pory nie było żadnych problemów. ..a dziś jakis feralny dzień ehhh...

Ale lipa, posty sa w polowie poucinane w aplikacji na telefonie. Buuuu niechce mi sie tableta trzymac w nocy, wygodniej bylo z telefonikiem ale teraz czytac sie nie da. Lipa :(

My po weekendzie u siostry, jestem w szoku jakie grzeczne mam dziecko:)

Judy, śliczna mała, gratulacje :-)
Najważniejsze ze juz po wszystkim.
Ja miałam porod kleszczowy i juz nawet nie pamietam jak bola skurcze, to prawda ze sie szybko zapomina ;-)

Renisus, a ty rodziłas w Uk?
Ja miałam w tej fioletowej teczce napisane ze w skali Apgar 10! Moze nie każdemu podają!
Długości dziecka jedynie nie napisali ale zmierzyłam sobie malego w szpitalu :-)

reklama
W problemach brzuszkowych nie pomogę, ja nigdy niczego moim corkom nie podawałam, mleka nie zmienialam, choć starsza dość mocno ulewala, ale w końcu przeszło.

Dziś byli u nas znajomi z córką 2 tyg młodszą. Moja to faktycznie jest paczuszek :-)

Do góry