reklama
mroczko218
Fanka BB :)
Dzień dobry kto na straży? Ja karmie i mam nadzieje Że pójdziemy spac razem chodź z godzinke Renisus moja przespała 5 godz dzis Alleluja od 00.00 do 5 rano jestem w szoku jak wstałam to piersi jak kamienie nienadazala pic oczywiscie krzyk I placz straszny...dziewczyny ile trwa katar u dziecka juz 1.5 tyg i dalej juz ja tak niemęczy ale jednak ma nadal
Mizzah
Fanka BB :)
Oh dzień niedobry! !! Baaaa okropny....pogoda pod psem! ! Ale jestem dupa, pozale się Wam....stchorzylam i w nocy podalam sam Bebilon :/ ciężki przypadek ze mnie...Mała tak pierdnela w nocy ze myślałam ze cos się dzieje na dworze
Cyntia zdrówka....
Mroczko u nas dzis średnia noc :/ ostatnio nawet myślałam ze moze ja za mało jedzenia daje temu dziecku. 20:30 - 00:30 - 4:20 i teraz juz sapie słyszę.
Co do katarku u nas raz cos odciagnelam i tyle. Falszyey akarm podejrzewam ze sucharki po nocy. Profilaktycznie wkraplam sól fizjologiczna.
Cyntia zdrówka....
Mroczko u nas dzis średnia noc :/ ostatnio nawet myślałam ze moze ja za mało jedzenia daje temu dziecku. 20:30 - 00:30 - 4:20 i teraz juz sapie słyszę.
Co do katarku u nas raz cos odciagnelam i tyle. Falszyey akarm podejrzewam ze sucharki po nocy. Profilaktycznie wkraplam sól fizjologiczna.
Ostatnia edycja:
Widziałam ostatnio na jakiejś dzieciowej stronie sąde " kiedy twoje dziecko zaczęło przesypoac noc" i mi sie slabo zrobiło. Ponad 60% wybrało ze po ponad roku i tylko około 10% ze szybciej niż porzed 6 miesiącem.
My dziś: 23-4-8, wiec luksusowo, pierwszy raz tak. Tylko karmienia trwają po godzinie, wiec snu netto znacznie mniej.
My dziś: 23-4-8, wiec luksusowo, pierwszy raz tak. Tylko karmienia trwają po godzinie, wiec snu netto znacznie mniej.
Judy - gratulacje !!!! Nareszcie . Wspoczuje przezyc ale najwazniejsze ze juz rodzinka w komplecie :*
Rjoanka - moj starszak zsczal przesypiac nocki jak mial 10 m-cy wiec tez nie za szybko a potrafi sie teraz obudzic bo smoczek wypadl . Wiec jestesmy od paru dni na etapie odsmoczkowywania
Rjoanka - moj starszak zsczal przesypiac nocki jak mial 10 m-cy wiec tez nie za szybko a potrafi sie teraz obudzic bo smoczek wypadl . Wiec jestesmy od paru dni na etapie odsmoczkowywania
reklama
dzieki Sunovia,nie bede martwic sie tym ulewaniem.Dałam teraz zageszczacz zobaczymy.
Cyntoa karm ja karmiłam i małej nic nie było,a goraczke i wymioty miałam.
Ja mieszkam w domu jednorodzinnym wiec problemu z wuzkiem nie mma
Cyntoa karm ja karmiłam i małej nic nie było,a goraczke i wymioty miałam.
Ja mieszkam w domu jednorodzinnym wiec problemu z wuzkiem nie mma
Podziel się: