reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Madziorek- u mnie 7-go położna zdecyduje co dalej. Jesli tętno małej i moje wyniki będą ok to pewnie dadzą mi jeszcze ze 2-3 dni. Dopiero pozniej wywoływanie. Liczę jednak ze do tego 7-go urodzę. Choć nic się nie zapowiada.

reklama
Cześć dziewczyny
I ja się rozpakowałam :)
Po 6 godzinach naturalnego porodu tętno maluszka zaczęło spadać i na cito miałam robioną cesarkę ;(. W ciągu 5 min znalazłam się na sali obok. Mój poród nie był o tyle ciężki co problematyczny ponieważ ciśnienie zaczęło mi spadać po znieczuleniu do cesarki i mało im na tej sali nie zeszłam, ale dzięki Bogu już wszystko z nami oki.
Mój synek ostatecznie dostał 9 pkt jest sliczny zdrowy i głównie śpi i je.
Dziewczyny które jeszcze nie urodziły trzymam za Was kciuki za szcześliwy, szybki poród i jak najmniej bolesny :)
Wszystkim dziewczynom rozpakowanym gratuluję słodkich bobasków.

Ja wyszłam na spacer( 3 godzinny) w 6 dobie bo wczesniej pogody nie było,i chodze codziennie.Jak pogoda jest ale polozna mi powiedziała ze dop po 2 tyg werandowac

Lucus gratulacje! Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło.

My wczoraj spędziliśmy cały dzień w domu. Mała zakatarzona i cmentarz odpadł. Dzisiaj moi rodzice cały dzień byli :-) Mama mi w końcu włosy pofarbowala i wróciłam do wściekłego rudego przed ciąży :-D od razu czuje się i wyglądam o niebo lepiej. Jeszcze paznokcie i rzęsy i będzie można bez wstydu z domu wyjść ;-)

A u nas chyba skok rozwojowy. Mała od 11 nie śpi! ! Jak zje to zachowuje się jakby chciała jeszcze, cmoka, wpycha piąstki. Rozgląda się, płacze najlepiej jej na rękach . Ewidentnie jest przestraszona.

Lucus - gratuluję! !! I współczuję stresu, dobrze, że już po wszystkim

Ja już myślałam, że u nas coś nie tak ;)
Młody obudził się ok. 9. Jadł co godzinę, ale kimal po 30 minut.
A od 14:30 nie śpi wcale. Ale jest raczej spokojny. Teraz przysypia, ale sąsiad pod nami wybudza go wiertara, wrrrrrrr.

Marrika oj tez bym chciala juz pofarbowac wlosy, ale nie mam kiedy:( mam za dlugie aby zrobic to samej, szczegolnie po tak dlugim czasie nie farbowania.

Ja sie boje tego skoku, tydzien temu mala byla non stop na cycu a na drugi dzien mialam kamienie zamiast piersi bo tak pobudzila laktacje.

Ide zjesc budyn:)

reklama
Hej dziewczynki, ciezko was nadrobić :-) niestety moj malutki pochłania mi zbyt duzo czasu i na forum nie ma zbyt duzo czasu:-(

Mam problem gdyż juz jestem tak zdezorientowana ze nie mam pojęcia co robic. Moj mały skończył dzisiaj 11 dni i nie wypija mm na raz wiecej niz 80ml co 3 godziny! Na dodatek jest taki glodomorek mały ze wybudza mi sie co 2 godziny czasami mniej i chce wiecej! Dopajam go herbatka koperkowa! Juz sama nie wiem ile i jak często mam mu dawać mleko, pokarmu nie mam wiec musi byc mm. Na dodatek przed chwila zwymiotował, strasznie sie martwię! Czy to normalne ? Co mam robic?

Ostatnia edycja:
Do góry