reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Rjoanka bedzie dobrze,samo sie wszytsko rozwiąze,moze dasz rade sn a jak nie to cc w ogólnym,nie pierwsza i nie ostatnia.dasz rade.

Ja mma czesto skurcze przepowiadajkące,i w tym czasie krzyz tez boli.

reklama
rjoanka - moja koleżanka miała rwe kulszową w ciązy i jak chodziła po mieście to ludzie się odwracali za nią czy aby pijana nie jest bo tak sie zataczała i ciągnęła nogą... ale! jak przyszło do porodu to prawie na izbie przyjęć urodziła - tak szybko akcja się potoczyła (a też martwiła się jak to będzie). Nie nakręcaj się na zapas, a nóż Ty też jesteś stworzona do rodzenia i pójdzie w trymiga!! Maści jeszcze pomogą i dasz rade!!! &&&& :tak:

ruda - też ide picować przewijak i kosmetyki :)

rjoanka ja rwe miałam gdzieś w połowie ciąży, nie mogłam wstać z łóżka, bo mnie aż paraliżowało... wtedy też byłam przerażona póki co nie wróciła i mam nadzieje że nie wróci, Słyszałam że u mnie w szpitalu nie jest to wskazanie do cc, normalnie każą rodzić naturalnie. Nie wiem ile w tym prawdy, bo nie pytałam o to lekarza. Wtedy przewertowałam miliony wpisów dziewczyn na forach i właściwie to ponoć nie przeszkadza przy rodzeniu, że ten ból jest stłumiony bólem całego porodu, inne pisały że jak zaczęły rodzić to jak ręką odjął im ten ból z rwy ;P Także głowa do góry myśl pozytywnie, zobaczysz wszystko dobrze się skończy :*

A ja przespałam się godzinke i ból podbrzusza mam nadal, i dalej nieregularne skurczyki... hm.. chyba wykorzystam wieczorkiem męża...

Domka tak jak pisała Garmelka byłam na poprzedniej edycji "Mamo to ja". Fajne warsztaty, dużo wiadomości z nich wyniosłam :) A Cyntii nawet udało się wygrać fotelik maxi cosi ;) Więc przygotuj sobie w domu fajną odpowiedź na pytanie konkursowe, bo jak widać warto :)

A pytanie było i nas takie samo - brzmiało jakoś z czym kojarzy ci sie "mamo to ja" ...
Mnie osobiście bolał tyłek od siedzenia - zajęcia z chusta i kolesiem z maxi cosi były fajne nastomiast Polozna zamiast praktyczne rzeczy mowić to reklamowała kosmetyki johnsona, ogolnie cześć zajęć fajna cześć niestety nie... Ale sama ocenisz :)

reklama
Do góry