reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
No Rjoanka - zaciskaj pośladki, brzuch do przodu i postawa dumnej ciężarnej !!! Nie ma zamulania i rozżalania! Każdej cos dolega... ;) pójdziesz do szpitala, zrobisz robotę i juz ! To mi sie podoba :)

Ja sie za to przeliczylam z prasowaniem / odpoczywam w łożku :)

Domka - ja zajęłam II miejsce w konkursie i wygrałam 6 paczek pieluch dada ledwo je do auta dowlekłam z koleżanka:-) (miałam wierszyk, laska co wygrała przyniosła ....ręcznie malowana koszulkę - wygrała fotelik).
U mnie było z ratownikami (reanimacja, zakrztuszenie, oparzenie itp. - spoko), o karmieniu też ok, położna o kąpaniu Jonson - pokazała ich kosmetyki ale jak kąpać tez wiec też ok, reszta trochę za bardzo "sponsorowane", ale ogólnie polecam zwłaszcza jak to Twoje 1 dziecko.
Dali różne próbki trochę się uzbierało.

Domka właśnie, nie zapomnij o jakiejś przekąsce bo na warsztatach dostaniesz tylko wodę i batonik wasy. To prawda, warsztaty są reklamą kilku firm, ale fajne jest to, że każda uczestniczka dostaje prezenty i takim sposobem mam np. 2 buteleczki chicco 150 ml ;)

Cosik mnie w plery weszło :/ miedzy łopatki i chodzić ani siedzieć sie nie da ...
No i robota mi nie wypaliła bo powywalalam rzeczy z szafek, zacząłem przerzucać, składać i sil zabrakło i jest gorzej niż było... :)

Mroczko moze juz z Malutka jest.

Agniecha nie masz wrażenia ze jakieś ciśnienie u nas niskie? Ja zasypiam na stojąco...

Domka - ja mam podobne zdanie co go golenia, moja klementyna, moja sprawa:-D

garmalka - nie znalazłam niestety takiej strony po poprzedniej ciąży, tylko ogólnikowe artykuły. Ja dzisiaj przeleżałam z zamkniętymi oczami chyba 5 godzin. Nastawiałam sobie budzik co 5 minut, żeby nie spać, bo bym potem w nocy nie spała. Samopoczucie masakryczne:cool:

rjoanka - współczuję, nie miałam tego badziewia ale słyszałam o nim. Generalnie cokolwiek co dotyczy nerwów boli jak cholercia, oby lekarstwa pomogły.:tak:

renisus - są szpitale, że tata może być przy cc, no chyba że jest duże zamieszanie ogólnie na oddziale to wtedy nie

Garmelka, dzisiaj jakoś nie mam takiego wrażenia, może dlatego, że spałam 2 godzinki popołudniu z synkiem. Ale mój m ledwo na oczy patrzy i mówi że zaraz idzie spać bo padnie.
Idę się wykąpać, coś mam strasznie brzuch twardy.... oby do piątku, mam nadzieję tylko że dzisiaj w nocy nic nie zacznie się dziać

reklama
Pscółka- dzieki za dobre intencje :) poszukam czegoś, mam rożne gazetki na pewno cos znajdę. Ja mam dwie kolezanki które jedzą "wszystko" maja 3 i 5 miesięczne bobasy i na szczescie wszystko ok, ale ja wole zacząć od małych kroczków...
Agniecha- przekaz Hani od ciotki garmelki ze ma nie świrować i czekać do piątku - ma być 20 stopni i słonecznie a jutro leje deszcz wiec nie ma opcji żeby zamieszanie robic :)
Magda - ja mam noseFride ale podobno katarek jest lepszy...

Do góry