reklama
No Rjoanka - zaciskaj pośladki, brzuch do przodu i postawa dumnej ciężarnej !!! Nie ma zamulania i rozżalania! Każdej cos dolega... pójdziesz do szpitala, zrobisz robotę i juz ! To mi sie podoba
Ja sie za to przeliczylam z prasowaniem / odpoczywam w łożku
Ja sie za to przeliczylam z prasowaniem / odpoczywam w łożku
Domka - ja zajęłam II miejsce w konkursie i wygrałam 6 paczek pieluch dada ledwo je do auta dowlekłam z koleżanka:-) (miałam wierszyk, laska co wygrała przyniosła ....ręcznie malowana koszulkę - wygrała fotelik).
U mnie było z ratownikami (reanimacja, zakrztuszenie, oparzenie itp. - spoko), o karmieniu też ok, położna o kąpaniu Jonson - pokazała ich kosmetyki ale jak kąpać tez wiec też ok, reszta trochę za bardzo "sponsorowane", ale ogólnie polecam zwłaszcza jak to Twoje 1 dziecko.
Dali różne próbki trochę się uzbierało.
U mnie było z ratownikami (reanimacja, zakrztuszenie, oparzenie itp. - spoko), o karmieniu też ok, położna o kąpaniu Jonson - pokazała ich kosmetyki ale jak kąpać tez wiec też ok, reszta trochę za bardzo "sponsorowane", ale ogólnie polecam zwłaszcza jak to Twoje 1 dziecko.
Dali różne próbki trochę się uzbierało.
Domka właśnie, nie zapomnij o jakiejś przekąsce bo na warsztatach dostaniesz tylko wodę i batonik wasy. To prawda, warsztaty są reklamą kilku firm, ale fajne jest to, że każda uczestniczka dostaje prezenty i takim sposobem mam np. 2 buteleczki chicco 150 ml
Cosik mnie w plery weszło :/ miedzy łopatki i chodzić ani siedzieć sie nie da ...
No i robota mi nie wypaliła bo powywalalam rzeczy z szafek, zacząłem przerzucać, składać i sil zabrakło i jest gorzej niż było...
Mroczko moze juz z Malutka jest.
Agniecha nie masz wrażenia ze jakieś ciśnienie u nas niskie? Ja zasypiam na stojąco...
No i robota mi nie wypaliła bo powywalalam rzeczy z szafek, zacząłem przerzucać, składać i sil zabrakło i jest gorzej niż było...
Mroczko moze juz z Malutka jest.
Agniecha nie masz wrażenia ze jakieś ciśnienie u nas niskie? Ja zasypiam na stojąco...
pscółka i spółka
Fanka BB :)
Domka - ja mam podobne zdanie co go golenia, moja klementyna, moja sprawa
garmalka - nie znalazłam niestety takiej strony po poprzedniej ciąży, tylko ogólnikowe artykuły. Ja dzisiaj przeleżałam z zamkniętymi oczami chyba 5 godzin. Nastawiałam sobie budzik co 5 minut, żeby nie spać, bo bym potem w nocy nie spała. Samopoczucie masakryczne
rjoanka - współczuję, nie miałam tego badziewia ale słyszałam o nim. Generalnie cokolwiek co dotyczy nerwów boli jak cholercia, oby lekarstwa pomogły.
renisus - są szpitale, że tata może być przy cc, no chyba że jest duże zamieszanie ogólnie na oddziale to wtedy nie
garmalka - nie znalazłam niestety takiej strony po poprzedniej ciąży, tylko ogólnikowe artykuły. Ja dzisiaj przeleżałam z zamkniętymi oczami chyba 5 godzin. Nastawiałam sobie budzik co 5 minut, żeby nie spać, bo bym potem w nocy nie spała. Samopoczucie masakryczne
rjoanka - współczuję, nie miałam tego badziewia ale słyszałam o nim. Generalnie cokolwiek co dotyczy nerwów boli jak cholercia, oby lekarstwa pomogły.
renisus - są szpitale, że tata może być przy cc, no chyba że jest duże zamieszanie ogólnie na oddziale to wtedy nie
agniecha83
Garmelka, dzisiaj jakoś nie mam takiego wrażenia, może dlatego, że spałam 2 godzinki popołudniu z synkiem. Ale mój m ledwo na oczy patrzy i mówi że zaraz idzie spać bo padnie.
Idę się wykąpać, coś mam strasznie brzuch twardy.... oby do piątku, mam nadzieję tylko że dzisiaj w nocy nic nie zacznie się dziać
Idę się wykąpać, coś mam strasznie brzuch twardy.... oby do piątku, mam nadzieję tylko że dzisiaj w nocy nic nie zacznie się dziać
magda821221
Dziewczyny jakie macie opinie o aspiratorze do nosa "Nosa Frida", nie wiem czy kupic bo sa rożne opinie !
reklama
Pscółka- dzieki za dobre intencje poszukam czegoś, mam rożne gazetki na pewno cos znajdę. Ja mam dwie kolezanki które jedzą "wszystko" maja 3 i 5 miesięczne bobasy i na szczescie wszystko ok, ale ja wole zacząć od małych kroczków...
Agniecha- przekaz Hani od ciotki garmelki ze ma nie świrować i czekać do piątku - ma być 20 stopni i słonecznie a jutro leje deszcz wiec nie ma opcji żeby zamieszanie robic
Magda - ja mam noseFride ale podobno katarek jest lepszy...
Agniecha- przekaz Hani od ciotki garmelki ze ma nie świrować i czekać do piątku - ma być 20 stopni i słonecznie a jutro leje deszcz wiec nie ma opcji żeby zamieszanie robic
Magda - ja mam noseFride ale podobno katarek jest lepszy...
Podziel się: