reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Garmelka, przekazałam wiadomość :) Mam nadzieję, że córka jest grzeczna i sie słucha :)

Magda, ja używałam przy synku, teraz też będę, był przynajmniej w naszym przypadku idealny przy katarku

reklama
Magda ja mam fride jeszcze po mlodym cudem sie ostala i szczerze mowiac nam wystarczala - maz wysysal gluciki bo ma lepsze ssanie:) jak dla mnie ok:)

Mloda jeszcze godzinka pod lampa a potem do 24 spokoj i znowu 3h. Ale chyba nawet sie juz przyzwyczaja bo grzecznie zasypia.
I nie pamietam czy pisalam ze mamy szerokie pieluchowanie przez ten miesiac az do kontrolnego USG bioderka. Mam nadzieje ze pomoze.

Garmelka nam dzisiaj na obiad dali golabka z ziemniakami ehh. Zostawilam kapuste i zjadlam sam srodek bo wole dmuchac na zimne. Chyba metoda drobnych kroczkow najlepsza. A moj okrutny maz przyniosl sobie do szpitala cukierki michalki w czekoladzie. On nie ma serca ani krzty empatii:(

Ostatnia edycja:
No ze na pampersa nakladasz zlozona w prostokat (czyli gruba i sztywna) pieluche najlepiej flanelowa. Dziecko ma rozlozone nozki jak kaczucha. Niby moze pomoc na to lekko odstajace od normy bioderko. Sa takie specjalne ale mi lekarka powiedziala ze do zwyklej zlozonej troczki moge doszyc bo bokach. Bez troczkow pod body tez sie trzyma.

Cześć dziewczyny, od paru godzin dokucza mi bol/ klucie pod prawa piersią. Czy ktoras z was miała bądź ma takie bóle? Co to może być? Pozdrawiam

Magda - mam fride i jest oki choc czasem tchu braknie aby pociagnac orzadnie. Jest taki co sie do odkurzacza podlacza moze to i katsrek i podobno dobry.

Ja po fryzjerze i moja Kasia (z wyksztalcenia polozna) stwierdziła ze brzuch mi opadl i tak niby w pol zartach daje nam, tydzien do wyklucia :p

reklama
Do góry