reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Ja mialam parodniowy zarost jako ze od soboty lezalam w szpitalu a w czwartek dopiero rodzilam. Ale nikt mnie nie golil:) nie wiem jakby bylo przy cc.

Ja sie gole w ciemno i pozniej maz ewentualne niedorobki mi mowi gdzie mam;p ja dzisiaj bylam na ktg, pisaly sie nieregularne skurcze, polozna chyba myslala ze pierwszy raz bede rodzila i taka przejeta ze jak tylko beda regularne to na IP ;) od pn nie biore lekow (no spa magnez luteina) i dopiero dzisiaj czuje roznice. Co raz czestsze skurcze i bol podbrzusza ;p kto wie kiedy malenstwo zrobi nam niespodzianke ;p

Jasny gwint!!! Widzialyscie ze jeszcze moda na sukces leci w tv? :) pamietam jak byłam mała to z babcia to oglądałam :)

Nastawiłam dwie pralki, teraz ide robic przemeblowanie w szufladach, przygotować przewijak i poukładać co gdzie trzeba żeby w razie czego M wiedział co mi dowieźć no i na koniec jeszcze w cholerę prasowania zostanie. Jednak jak sie zajmuje robota to jakoś przyjemniej czas mija:) nie myśle kiedy wkoncu przyjdzie moja kolej tylko dawaj pucu pucu :)

Ktos moze polecić jakaś strone z info dla mam karmiących? W sensie co jesc :)

witam mamuśki:)

nie było mnie trzy dni i już chyba nie nadrobię:zawstydzona/y:

gratukuję nowym mamusiom!!!
mroczko kciuki zaciśniete &&&&&

kotulcia, mizzah zdrowia dla maluszków!

u nas wszystko w porządku, w niedzielę odpadł pępek i byliśmy na pierwszym spacerku, codziennie na trochę wychodzimy. mały ma nadal małą żóżtaczkę, w piątek mamy wizytę u położnej więc zobaczą co i jak
ogólnie trafił Nam się głodożerca :-) a bardziej cycożerca :happy2: mógłby być podłączony do cyca 24 h
teraz śpi, jak się obudzi to mam nadzieje że nie będzie padało i idziemy po Filipka do szkoły a przy okazji na spacer. Mąż do poniedziałku w domu, potem to już chciał nie chciał, niezależnie od pogody trzeba będzie rano i po połudnu śmigać i odprowadzać starszaka

Pscolka - ja od piątku gotowa do stertu tylko czy corcia bedzie chciala wspolpracowac ??? Dzis odpada bo na 17 fryzjer ;)

Ruda - pieknie wszysko wyglada

Kotulica, Mizzaha - duzo zdrowka dla Waszych Maluszkow :*

Ja tez spaecjanie na skurczach sie golic nie bede, trafia jak trafia :p

Olcia - a ja po odstawieniu luteiny roznicy wogole nie poczulam....magnezu tez nie biore... chyba sie corci nie spieszy a ja tak przenosic nie chceee :(

Garmelka - leci leci tez za mlodu z babcia ogladam teraz nie wiem czy kogokolwiek bym poznała

Mnie dzis pachwina tak rwie ze kustykam, ale czemu tylko jedna ???

Oki, wycofuje sie z rodzenia dziś i w najblizszej przyszłości. Okazało sie, ze mam coś jak rwe kulszowa, tylko mi sie na biodra rzuciło. Nie nadaje sie do SN bo ledwo chodzę i nawet na lezanke trzeba mi nogi kłaść, bo nie podniose. Nie nadaje sie też na cc bo nikt mi igły w kręgosłup nie wbije. Dostałam maści i leki przeciwbólowe i przeciwzapalne. Na szczęście mimo ze jutro zacznę 41 tydzień, to łożysko wydolne i przepływy też ok, szyjka tak samo miękka i rozwarta na palec jak 2 tygodnie temu. Wiec jeszcze 7 dni mogę nie rodzic. Tylko nie wiem jak to zrobić. Jestem przerażona, bo co jak jednak akcja sie zacznie? Chyba tylko cc w ogólnym, a to niezdrowe dla dziecka :-((((. Sorki ze tylko o sobie, panikuje.

reklama
Rjoanka, dla pocieszenia kolezanka w sobote rodzila na ogolnym i wszystko dobrze sie skonczylo. I ktos jeszcze na forum rodzil na ogolnym, ale nie pamietam kto i tez wszystko dobrze sie skanczylo. Wiec uszka do gory, to podobno tak szybko sie dzieje ze napewno bedzie dobrze. Jedyny minus to nie uslyszysz pierwszego krzyku niuni no i Twoj maz nie bedzie mogl asystowac. Chociaz nie jestem pewna czy w Polsce w ogole tatus moze byc przy cc? Nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze. Duzo zdrowka!!! Ciekawie jak Mroczko sobie radzi?

Do góry