reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Motylku współczuję [*] dla Twojego A niołka.
Ja choruję już 6 tydzień, kaszek mi nie mija. Dziś znów mnie okropnie męczy i ból głowy. I już mam anemie.

Co do wagi z córą przytyłam 16kg i jak tylko zaczęła raczkować to szybko straciłam. Zresztą ona jest tak ruchliwym dzieckiem, że trudno 5min usiedzieć w miejscu. Teraz to nawet nie wiem ile jesten do przodu, bo po jelitówce spadłam ok.2kg, a teraz pewnie znów przybrałam.
Zaczynam nie wchodzić w swoje spodnie. Widziałam takie coś do spodni PODŁOGA BAGAŻNIKA AUDI A2 (388000127) - Archiwum Allegro i zastanawiam się czy nie kupić.

Ja lubię gołąbki robić, ale nie jeść ;)

Pozdrawiam nową mamusię ;)

reklama
Madziuella ja też głosuję za wstawieniem przepisu na Twoje gołąbki, jak nie schodzi długo to może się skuszę i też zrobię w przyszłym tygodniu :) U mnie dziś gulasz wołowy z ziemniaczkami i mizerią, ot tak mnie jakoś naszło :happy:

Pogodę mamy piękną, mój B. to już nawet na zakupy poszedł w krótkim rękawie, ale jemu jest wiecznie gorąco :)

Wieczorkiem mamy spotkanie z firmą budowlaną, zobaczymy jaką ofertę nam dadzą na budowę domku. Miłego weekendu mamuśki!

Ja dzisiaj po wizycie, ale weny na pisanie brak. Główka standardowo na wiosnę mnie bolała, bez apapu się nie obeszło. A teraz mega mdłości. Oby do jutra.;-)

Dzisiaj ladna pogoda:) A moje nadzieje na jutrzejsze wyjscie ze szpitala sie rozwialy juz... Dzisiaj brzuszek zaczal sie spinac juz chyba w nocy a rano pojawily sie rozowe plamienia i klucie brzuszka do tego ehh i bezwzgledne lezenie i zastrzyki dwa razy dziennie:( Jak nie urok to sraczka...
No ale co zrobic, mam nadzieje ze jak mnie zbadaja to w srodku wszystko bedzie ok...

Kotulcia będzie dobrze trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

a mnie w ogóle ta pogoda nie cieszy. Siedzę w domu wczoraj gorzej się czuję i jak tak dalej będzie to czeka mnie kolejny antybiotyk. Czekam tylko jak m wróci, żeby położyć się do łóżka

kotulcia trzymam kciuki będzie dobrze,
a pogoda superowa, my własnie z mężem na spacerek nad wode , bierzemy tez pieska po raz pierwszy nad wode ciekawe jak zareaguje.
a ja cos dziś dziwnie sie czuje jakieś takie wzdęcia czuje , i czuje sie jak wielki balon. humory oczywiście skaczą ze moż już nawet się nie oddzywa albo śmiechem i żartem próbuje rozładować emocje;)
a jeszcze troche o intymności, jak u was z tymi sprawami, my zaraz po tym jak dowiedzielismy sie ze jestem w ciąży spróbowaliśmy ale już po przyjemnościach kazdy z nas miał lekką obawe i stres ale to przez nową sytuacje. mielismy 1,5 miesiąca przerwy od zbliżeń i wczoraj postanowilismy spróbowac. i powiem wam że wszystko super i odczucia u kobiety inne ale jak najardziej na plus. minełu juz też obawy i stres. a u was jak to wygląda?

Kotulcia trzymaj się! Będzie dobrze!
U nas zero przytulania bo po ostatnim plamilam. I boimy się do tego stopnia ze nie mamy nawet ochoty :-)

liz - u mnie nie wygląda, bo zazwyczaj wieczorami mdłości iidę spać o 20. Ale już powiedziałam sobie, że muszę się jakoś na dniachzmobilizować dla męża ;-)W poprzedniej ciąży było bardzo fajnie z tym że niestetypo każdym zbliżeniu łapałam infekcję.:-( Teraz mam żel Feminum, mam nadzieję, żeto pomoże.

U nas od zapłodnienia ZERO. Do ostatniej wizyty mieliśmy zakaz. Póki co oboje się boimy. Po cytologii pewnie też będzie zakaz jakiś czas.

Kotulcia - pewnie nie jest Ci przyjemnie w szpitalu, ale dobrze, że jesteś pod opieką. A jakie mają plany?

Melodja - a masz gorączkę?

Ja się czuję "niewyraźnie". Gorączki nie mam. Jest m/w 37°C. Od wczoraj piję *spam*. Oby szybciutko przeszło.

reklama
Hej,

Pscolka a czemu zakaz noszenia Szymka masz? Ja swoejego juz tak nie nosze bo zaraz dwa lata, ale przy roczniaku to prawie nie mozliwe.

Motylek
[*] wspolczuje kochana :(

I nie jakies lekko brazowe plamienie wczoraj wystapilo, w sumie to bardziej takie ciemno kremowe brazem lekko zabarwione :( myslicie, ze to od Czwartkowych przytulanek? W Piatek widzialam na wkladce, ze takie bezowe uplawy mam a wczoraj juz takie leciutko brazowe. Do lekarza, nie jade bo zadnych innych objawow nie mam, ale zastanawiam sie czy u ktorejs z Was tez tak bylo ?

Do góry