reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Emilia - ja miałam takie ponad 2 tygodnie, a później pojawiało się co jakiś czas. I przez to brałam luteinę i miałam nakaz leżenia. A kiedy masz wizytę? Może lepiej skonsultować się z lekarzem?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkich.......

U mnie pogoda piękna ale niestety mdłości i zawroty głowy nie pozwalają na wyjście......SZKODA......

Kotulcia mam nadzieję że wszystko skończy się szczęśliwie.....

dla wszystkich zainteresowanych dziewczynek przepis na gołąbki w odpowiednim wątku......

A co do przytulania to u mnie wszystko w porządku, ale ze względu na to że mój J. pracuje w delegacji stanowczo za rzadko:-)..........

Pozdrawiam dziewczynki i miłego popołudnia życzę....

Ostatnia edycja:
My odkąd się dowiedzieliśmy ,że jestem w ciąży nie współżyjemy narazie,zobaczymy jak dalej będzie.
Boimy się,nie ma co ryzykować,to nasza wyczekiwana kruszynka.

Co do ich planow to nic nie wiem, nawet mnie nie zbadali:) Juz sie przyzwyczailam:) Po zastrzyku z brzuszkiem lepiej, plamienie bezowe jest. Kurcze jutro mam wizyte u gina a jak mnie zostawia to znowu przepadnie:/ a to ostatni dzwonek na przeziernosc karkowa, jak powiedza ze mnie zostawiaja jeszcze to sie tutaj upomne o to.

Kotulcia - a nie możesz powiedzieć lekarzowi, żeby puścił Cię na wizytę na godzinę/dwie? Może by się udało? Masz tam kogoś na oddziale z kim da się pogadać? ;-) Trzymam kciuki!

Pauletta - witaj :-) Napisz nam co nieco o sobie :-)

:-)

Jestem w 10 tyg i 3 dniu. Mam 27 lat. To moje pierwsze dziecko i duzy stres czy wszystko dobrze itd. Zyje od wizyty do wizyty.

reklama
Emilia - no bo jak go gin widział to mówi, że kawał chłopa ibezkarnie nosić nie można, bo to jednak spore obciążenie. Szymek tydzień temumiał 10 600.

Do góry