reklama
Madziuella81
Aktywna w BB
Witam wszystkich.......
U mnie pogoda piękna ale niestety mdłości i zawroty głowy nie pozwalają na wyjście......SZKODA......
Kotulcia mam nadzieję że wszystko skończy się szczęśliwie.....
dla wszystkich zainteresowanych dziewczynek przepis na gołąbki w odpowiednim wątku......
A co do przytulania to u mnie wszystko w porządku, ale ze względu na to że mój J. pracuje w delegacji stanowczo za rzadko:-)..........
Pozdrawiam dziewczynki i miłego popołudnia życzę....
U mnie pogoda piękna ale niestety mdłości i zawroty głowy nie pozwalają na wyjście......SZKODA......
Kotulcia mam nadzieję że wszystko skończy się szczęśliwie.....
dla wszystkich zainteresowanych dziewczynek przepis na gołąbki w odpowiednim wątku......
A co do przytulania to u mnie wszystko w porządku, ale ze względu na to że mój J. pracuje w delegacji stanowczo za rzadko:-)..........
Pozdrawiam dziewczynki i miłego popołudnia życzę....
Ostatnia edycja:
Co do ich planow to nic nie wiem, nawet mnie nie zbadali Juz sie przyzwyczailam Po zastrzyku z brzuszkiem lepiej, plamienie bezowe jest. Kurcze jutro mam wizyte u gina a jak mnie zostawia to znowu przepadnie:/ a to ostatni dzwonek na przeziernosc karkowa, jak powiedza ze mnie zostawiaja jeszcze to sie tutaj upomne o to.
pauletta86
Fanka BB :)
Mogę dołaczyć ? Termin mam na 23 pazdziernika.
Madziuella81
Aktywna w BB
Pauletta zapraszamy i witamy serdecznie....
Mogę dołaczyć ? Termin mam na 23 pazdziernika.
Witaj w którym tygodniu jesteś?
pauletta86
:-)
Jestem w 10 tyg i 3 dniu. Mam 27 lat. To moje pierwsze dziecko i duzy stres czy wszystko dobrze itd. Zyje od wizyty do wizyty.
Jestem w 10 tyg i 3 dniu. Mam 27 lat. To moje pierwsze dziecko i duzy stres czy wszystko dobrze itd. Zyje od wizyty do wizyty.
reklama
pscółka i spółka
Emilia - no bo jak go gin widział to mówi, że kawał chłopa ibezkarnie nosić nie można, bo to jednak spore obciążenie. Szymek tydzień temumiał 10 600.
Podziel się: