reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Emilia - ja miałam takie ponad 2 tygodnie, a później pojawiało się co jakiś czas. I przez to brałam luteinę i miałam nakaz leżenia. A kiedy masz wizytę? Może lepiej skonsultować się z lekarzem?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkich.......

U mnie pogoda piękna ale niestety mdłości i zawroty głowy nie pozwalają na wyjście......SZKODA......

Kotulcia mam nadzieję że wszystko skończy się szczęśliwie.....

dla wszystkich zainteresowanych dziewczynek przepis na gołąbki w odpowiednim wątku......

A co do przytulania to u mnie wszystko w porządku, ale ze względu na to że mój J. pracuje w delegacji stanowczo za rzadko:-)..........

Pozdrawiam dziewczynki i miłego popołudnia życzę....

Ostatnia edycja:
My odkąd się dowiedzieliśmy ,że jestem w ciąży nie współżyjemy narazie,zobaczymy jak dalej będzie.
Boimy się,nie ma co ryzykować,to nasza wyczekiwana kruszynka.

Co do ich planow to nic nie wiem, nawet mnie nie zbadali:) Juz sie przyzwyczailam:) Po zastrzyku z brzuszkiem lepiej, plamienie bezowe jest. Kurcze jutro mam wizyte u gina a jak mnie zostawia to znowu przepadnie:/ a to ostatni dzwonek na przeziernosc karkowa, jak powiedza ze mnie zostawiaja jeszcze to sie tutaj upomne o to.

Kotulcia - a nie możesz powiedzieć lekarzowi, żeby puścił Cię na wizytę na godzinę/dwie? Może by się udało? Masz tam kogoś na oddziale z kim da się pogadać? ;-) Trzymam kciuki!

Pauletta - witaj :-) Napisz nam co nieco o sobie :-)

:-)

Jestem w 10 tyg i 3 dniu. Mam 27 lat. To moje pierwsze dziecko i duzy stres czy wszystko dobrze itd. Zyje od wizyty do wizyty.

reklama
Emilia - no bo jak go gin widział to mówi, że kawał chłopa ibezkarnie nosić nie można, bo to jednak spore obciążenie. Szymek tydzień temumiał 10 600.

Do góry