reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Motylek bardzo mi przykro :zawstydzona/y:

Znalazłam w skrzynce mailowej jakieś wyniki badania moczu z poprzedniej ciąży i miałam ph 5 - urodziłam dziewczynkę :-) ale w sam test nie wierzę.

Paski do badania PH widziałam ostatnio w Rossmanie. Sprzedają je też chyba w aptekach. Z pewnością w niższej cenie. W poprzedniej ciąży lekarz sprawdzał mi chyba takim (choć mogę się mylić) paskiem, czy to co ze mnie wypływa to wydzielina czy wody płodowe. U mnie poród rozpoczął się od sączenia wód i moim zdaniem te dwie sytuacje wyglądają zupełnie inaczej :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jeszcze w szpitalu. Wczoraj wieczorem miałam zabieg :( sam zabieg ok. W znieczuleniu ogólnym,ale to co się działo przed zabiegiem to coś strasznego :( :( lekarze podejrzewają że przyczyną zatrzymania serduszka było moje przeziebienie z gorączka :( które przechodzilam w 9 tyg. Bo dzidzius przestał się rozwijać w 9 tyg. :(

Ja jeszcze w szpitalu. Wczoraj wieczorem miałam zabieg :( sam zabieg ok. W znieczuleniu ogólnym,ale to co się działo przed zabiegiem to coś strasznego :( :( lekarze podejrzewają że przyczyną zatrzymania serduszka było moje przeziebienie z gorączka :( które przechodzilam w 9 tyg. Bo dzidzius przestał się rozwijać w 9 tyg. :(

Przykro mi bardzo kochana!
Trzymaj się,ściskam :*

Cyntia no właśnie dziecko było cały czas położone twarzą do głowicy usg i wogole nie chciało się obrocic i położyć bokiem. Tylko na samym początku leżało bokiem i bardzo szybko się przekręcilo. Strasznie długo robił mi to usg ale ten ani myślał się obrócić. Szkoda bo myślałam że powie mi że wszystko jest ok. Ale ja tam wierzę że wszystko będzie dobrze i nie biorę innej opcji pod uwagę :-)

cyntia - ale ph zmienia się z dnia na dzień, to nie jestcecha stała
Madzia - chyba gorzej jak jest twardy, zwłaszcza napóźniejszym etapie, bo skurcze się tym charakteryzują
motylek - kurcze, najgorsze, że nie mamy na to wpływu.:-( Adługo utrzymywała Ci się ta gorączka?

Witam dziewczynki.....

U mnie dzisiaj słoneczko od samego rana....Po obiadku na spacerek do lasu się wybieramy całą rodzinką......

Gołąbki ziemniaczane już w garnku...... jeszcze 30 min i gotowe......wszyscy chodzą i do garnka zaglądają.......ale im dzisiaj niespodziankę zrobiłam......

Pozdrawiam gorąco....

reklama
Do góry