reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Gratulacje dziewczyny udanych wizyt, oby tak dalej, miło czytać dobre wiadomości!!!

Jestem z okolic Raciborza, czy jest wśród was ktoś z tych stron?

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry
gratuluję udanych wizyt :), ja mam kolejną dopiero 26 marca i już się nie mogę doczekać

a ja jestem chora, najpierw mój mąż był chory, potem Mati i teraz padło na mnie, mam straszny katar i boli mnie gardlo

miłego dnia życzę

Witam
Czy mogę dołączyć?
Też mam termin na 17 październik
Byłam już na wizycie i widziałam bijące serduszko

Mam pytanie jak wstawić te przepiękne suwaczki?

Witam,

gnagna - -super, ze wszystko w jak najlepszym porzadku !!!!

Jak tak czytam o Waszych wizytach to juz doczekac sie mojej nie moge a to jeszcze tyle czasu...

Wielodzietna - &&&& aby i u Was wszystko bylo dobrze - zreszta innej opcji nikt nie beirze pod uwage.

Ja zalatana. maly wlasnie drzemie, wiec juz pranie wywieszone, odkurone , teraz chwilka na herbatke

Pozdrawiam i milego dnia.

JesiennaMama - -chyba na stornbie glownej jest babyboom jest odnosnik do suwaczkow. Tam go sobie tworzysz i kopiujesz linka. Nasteonie na swoim profilu wklejasz w odp miejsce i jest :tak:

Dziewczyny, czy was też tak strasznie boli brzuch, jak przetrzymacie trochę mocz? W ciągu dnia staram się chodzić do wc kiedy tylko poczuję potrzebę (ostatnio coraz częściej z dwiema kropelkami :-p), ale dziś w nocy jakoś ten moment przespałam i jak się obudziłam, to już mnie bolał brzuch. Opróżnienie pęcherza nie daje od razu ulgi, męczyłam się z tym brzuchem chyba jeszcze z pół godz, a może i dłużej. Na szczęście doskonale wiedziałam skąd ten ból i że przejdzie, bo to nie pierwszy raz dlatego było bez paniki, ale naprawdę bardzo mnie to boli. I wkurza.

Rjoanka – a wiesz, że coś w tym jest. My dużo remontowaliśmy jak byłam w ciąży i Szymek nie boi się teraz ani odkurzacza, ani wiertarki:-D

Wielodzietna – ja w to nie wierzę i czekam na dobre wieści za dwa tygodnie:tak:

Karina- to niefajna sytuacja w pracy. No raczej nie zrobił tego ktoś, kto wiedział ile kasy jest w kasetce…

Cyntia – widzisz, hasło ciąża otwiera wiele drzwi:-D. Ja w poprzedniej ciazy przestałam czytać książki jakos w 5 tym miesiącu, ale ja kryminały czytałam i za bardzo mi ciśnienie podnosiły, podobnie jak wiadomości w TV:-D.

Judy – ja już powiedziałam szefowej, bo miałam po macierzyńskim wracać 31 marca, więc chciałam, żeby wiedziała na czym stoi. Ale w Twojej sytuacji t faktycznie bryndza.

Justine – szczerze? Zmieniłabym lekarza, ot co. Mój nie stwarza żadnych problemów ze zwolnieniem

Domka – u mnie objawy jak na razie przeszły, na szczęście bo jestem od wczoraj u teściów, a nowinę chcemy wyjawić dopiero w sobotę:-D

Sonka – i powiedzenia dla Ciebie:tak:

witam wszystkie mamy:)))
sunovia mnie brzuch to caly czas boli tzn. kuje tak, a jak przetrzymam mocz to tez jest masakra bo dlugo jeszcze tak boli i zasnąc nie mozna!!! w pierwszej ciazy tego nie mialam- chdze teraz jak jakis "menel" spodnie w kroku do tego jeszcze rozpiete aby dzidzi nie sciskac
Wielodzietna . jakas masakra, konowaly jedne, chyba nie zdaja sobie sprawy co ty teraz czujesz przez te 2 tygodnie. bedzie dobrze, urodzisz ślicznego pięknego bobaska i nic złego Cie nie spotka! Słyszysz??? tak masz sobie mówić!!

Dziewczyny piszecie ze cos opisujecie w odpowiednim watku to co to znaczy? jestem poczatkujaca i niestety niewiem....

pozdrowionka dla wszystkich!!!

reklama
Do góry