reklama
Witam z rana U nas szpital (w przenośni na szczęście) - w końcu choroba dopadła też nas - młody najgorzej 39 stopni ponad:/ Ja też czuję się coraz gorzej... A tu z lekami taka lipa nic w sumie brać nie można Ale mam plan - kanapki z masełkiem i czosnkiem, hektolitry herbaty z miodem, mąż pojechał do mojej babci po ogórki kiszone (niby woda z nich jest świetna), i soczek z działkowych malin. Na jutro przewiduję zupkę ziemniaczano-porową na boczusiu więc ta choroba nie ma szans W ogóle zaraziliśmy się z mężem jak pojechał ze mną do przychodni na wyniki - tam był taki chłopak na oko 13 letni co parchał, kichał na prawo i lewo bez zasłaniania twarzy ehh:/
Widzę że wspominacie porody - ja miałam typowo wywoływany ale ja nie dostałam kroplówki tylko jakieś dwa czopki dopochwowe i rozkręciły sytuację. W ogóle ostatnio stwierdziłam że chętnie bym już poszła rodzić Nie lubię być w ciąży - dla mnie poród w tamtej ciąży to było coś oczekiwanego Teraz też się doczekać nie mogę już...
Mój biuścik jest super ale ja wiem że teraz melony a po porodzie i karmieniu naleśniczki jak to moja koleżanka kiedyś powiedziała Mam dużo rozstępów na biuście i są takie nijakie - dobrze że teraz nie problem zrobić sobie nowe
Widzę że wspominacie porody - ja miałam typowo wywoływany ale ja nie dostałam kroplówki tylko jakieś dwa czopki dopochwowe i rozkręciły sytuację. W ogóle ostatnio stwierdziłam że chętnie bym już poszła rodzić Nie lubię być w ciąży - dla mnie poród w tamtej ciąży to było coś oczekiwanego Teraz też się doczekać nie mogę już...
Mój biuścik jest super ale ja wiem że teraz melony a po porodzie i karmieniu naleśniczki jak to moja koleżanka kiedyś powiedziała Mam dużo rozstępów na biuście i są takie nijakie - dobrze że teraz nie problem zrobić sobie nowe
gnagna to kciuki za srodowe wizytowanie, bedzie dobrze zobaczysz
Madziorrek ja mialam te bole przy rozciaganiu, teraz juz mniej ale czasem sie zdarza.
Pscolka w mikser mowisz? Daje rade? Troche zazdroszcze, ze nie musisz wracac
Czarna moje to flaczki, bo ja niedawno synka od piersi odstawila,, ale w poprzedniej ciazy zaczely mi sie powiekszac dopiero w III trymestrze.
Madziorrek ja mialam te bole przy rozciaganiu, teraz juz mniej ale czasem sie zdarza.
Pscolka w mikser mowisz? Daje rade? Troche zazdroszcze, ze nie musisz wracac
Czarna moje to flaczki, bo ja niedawno synka od piersi odstawila,, ale w poprzedniej ciazy zaczely mi sie powiekszac dopiero w III trymestrze.
Jestem w 7 tygodniu i nie mogę sie doczekać pierwszej wizyty u lekarza. W Dani i tak przyjęli by mnie dopiero w 8 tygodniu ale nie zrobili by badań tylko sam wywiad... W Polsce mam świetna lekarke i chciała bym spotkać sie z nią jak najszybciej zeby wiedziec coś wiecej ale trzeba wyjazd zorganizować. Zazdroszczę tym co już po pierwszym usg i mam nadzieje ze jak najszybciej sie uda zobaczyć maleństwo na badaniu. Moze nawet w piątek bo ta nie pewność zabija ( wcześniejsza ciąże straciłam). Pozdrawiam i życzę miłego poniedziałku przy tej pięknej pogodzie
Początek wiosny, pierwsza piękna pogoda i łatwo o przeziębienie ja na szczęście tylko gardło. Swoją porcje miodu zjadłam już chyba z ostatnich 10 lat a bardzo nie lubię. Mi akurat pomaga ale jak mocniejsze przeziębienie to moze warto odwiedzić rodzinnego
Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Mi *spam* też pomógł.. Czekam w kolejce juz godzinę rano zjadłam o 7 płatki z mlekiem a teraz jestem taka glodna ze zaraz zwroce same ciężarne przedemna i dlatego to tak dlugo schodzi eh
reklama
Podziel się: