reklama
bardzo mi przykro-trzymaj sie :*
Cześć dziewczyny!
Ja również życzę Wam spokojnej ciąży i wszystkiego dobrego.
Wpadłam się tylko pożegnać :-( dzisiaj miałam zabieg...
Powodzenia!
Wczoraj byłam na wizycie i usg. Niby wszystko ok. Dostałam luteinę dowcipnie. Dzisiaj o 6 obudziłam się zalana krwią, w toalecie poszły pierwsze skrzepy...na usg pęcherzyk przy ujściu szyjki, mocno krwawiłam i stąd zabieg...
Dziewczyny, jeśli nie przechodzi Wam ból brzucha po 2ch no-spach to lepiej to sprawdźcie...tyle mogę poradzić.
Wybaczcie ale mimo,że życzę Wam jak najlepiej to chyba nie będę już do Was zaglądać.
Trzymam kciuki &&&&&&&
Dziewczyny, jeśli nie przechodzi Wam ból brzucha po 2ch no-spach to lepiej to sprawdźcie...tyle mogę poradzić.
Wybaczcie ale mimo,że życzę Wam jak najlepiej to chyba nie będę już do Was zaglądać.
Trzymam kciuki &&&&&&&
Współczuję, mocno tulę.. :*
Wczoraj byłam na wizycie i usg. Niby wszystko ok. Dostałam luteinę dowcipnie. Dzisiaj o 6 obudziłam się zalana krwią, w toalecie poszły pierwsze skrzepy...na usg pęcherzyk przy ujściu szyjki, mocno krwawiłam i stąd zabieg...
Trzymam kciuki &&&&&&&
aga_sen
Zaciekawiona BB
Na_cik przykro mi. To niesprawiedliwe ;(
mamusia29
Aktywna w BB
Witajcie zjawisk sie juz jako 9 tydzien wszystko mimo mdłości ... Powiedzcie mi co sądzicie o tym łóżeczku dzis byłam popatrzeć sobie na wózki i inne rzeczy wpadli mi to w oko Graco Classic Electra Bassinet Travel Cot in Posie - Toys R Us - Britain's greatest toy store
reklama
Podziel się: