reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Witam się ;) Gnagna sto lat dla twojej córci ;)))))) MariM ja bym spytała rodziców czego potrzebują, albo dała pieniądze i jakąś malutką pamiątkę( np. wygrawerowaną łyżeczkę)

MariM- zapomniałam dodać, że tak jak bąbelek pisze to było w uzgodnieniu z rodzicami. My nie dawaliśmy kasy, bo my byliśmy ich chrzestnymi, a oni naszymi. Chrzciny były jego samego dnia, więc tak bez sensu byłoby wymienić się kopertami:-D

No co do chrzcin to zapytaj rodziców co im potrezba;-) i do tego jakąs pamiatke.

A co do poduszek,marzy mi sie taka;-) tylko nie wiem którą wybrac;-)

Hej Kochane.

Nie nadrobie Was dzisiaj bo mam mase roboty, a wy produkujecie pelna para. Na wizytyowym juz pisalam, ale napisze i tu. Ciaza potwierdzona, serducho bije, fasolka ma 5.1mm. Wszystko dobrze. :happy: zaraz wysylam do sunovi info zby mnie dopisala do listy.

Milego dnia wszystkim!!

bombelek - roczki będą 2:-D. Najpierw w połowie marca uteściów, bo tam się zbierze cała rodzinka ze strony męża (a drugi w domu w dniujego faktycznych urodzin, zobaczymy jeszcze w jakim składzie). Tam też powiemyo drugiej dzidzi. Planuję zrobić imieninową laurkę dla teścia, niejako od Szymka. W którejna odwrocie będzie info o tym, że będzie miał rodzeństwo. Za pierwszym razemdaliśmy zdjęcie z USG w ramce. Teściu załapał od razu, teściowej trzeba byłopowiedzieć :-D
Emilia S - ale Ci fajnie, ja już się nie mogę doczekać, ażzobaczę fasolinkę.

Witam w niedziele drogie brzusniedzieli Na wstępie chcialam powiedziec ze bardzo mi przykro z powodu Twojej straty Lisica :( ale trzymam kciuki za kolejna ciaze! Jestes dzielna :)

Cyntia, ja na Twoim miejscu zareklamowalabym te kafelki... Osobiscie uwazam, ze chlopak powinien to poprawic!

Próbuje nadrobić czytanie wszystkich postow, ale dopiero jestem na 70 stronie :p nie wiem czy dam rade wszystko nadrobic hehehe :)
Ale to co Zdazylam przeczytac zdazylo mnie i rozbawic i wzruszyc do lez... A i nawet zirytowac co nie co :p

A teraz moze jeszcze kilka o mnie, jak juz wspominalam to moja druga ciaza, bardzo dlugo czekalam na ten dzien, alenie przez to ze nie wychodzilo, a dlatego ze moj maz nie byl gotowy na drugie dzieciatko... W koncu we wrzesniu ubieglego roku powiedzial ze juz czas i tak w 4 miesiace sie udalo... Jesli chodzi o pierwsza ciaze to poza uporczywym bolem dolnej partii kregoslupa (z którymmam od lat problemy) to przechodzilam praktycznie bezobjawowo... Za to porod byl trudniejszy... Czym moja corcia zaplacila opoznieniem ruchowym... Do tej pory ma problemy z bieganiem i nie nadarza za rowiesnikami... Na szczescie cala reszta jest w porzadku :) jest bardzo bystra, czasem az za bardzo hehehe :) teraz to zupelnie inaczej... Calodziennie mdlosci, zmeczenie, zapachowstret... Nawet moj ulubiona kawa mi smierdzi... To zreszta byl dla mnie pierwszy symptom... Przestalan pic kawe i draznil mnie jej zapach... No i zawroty glowy...
Nie potqierdzilam jeszczr ciazy, gdyz mieszkam w uk (ale ogolnie pochodze z Gdańska) i u poloznej bylam dopiero w piatek, a pierwszy skan mam 1 kwietnia... Strasznie sie tym stresuje...Niby mam caly czas objawy i w ogole ale nie moge sie doczekac az zobacze bijące serduszko u mojego szkrabka :)
Zauwazylam ze sporo z Was ma dzieciaczki w wieku pieciu szesciu lat... Czyli podobnie jak u mnie bedzie spora roznica wieku... Jak Wasze pociechy zareagowaly na wiesc o rodzenstwie? Moja Mala bardzo sie cieszy, tuli brzuszek gada i wita sie z dzidziusiem (dodam ze moj brzuch juz sie ponad tydzień temu pojawil), ale czasem jak jej sie cos nie spodoba to potrafi nawet w brzuch uderzyc... Wiem ze bedzie bardzo zazdrosna i staram się jak najbardziej ja angażować w caly cykl... Na ile sie da na tym etapie...

Poza tym chcialam zapytac... Takie dosc intymne... Zauwazylam ze moj mocz, zwlaszcza poranny strasznie brzydko pachnie... Wrecz smierdzi... Jakos wczoraj z rana... Jutro mam zamiar isc do lekarza po skierowanie na badanie moczu bo martwi mnie to... Czyi Wam sie cos takiego przytafilo?

Pozdrawiam brzuszki :) milej niedzieli :)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiulka staram sie pic jak najwiecej..poltora litra dziennie to minimum... Na wode patrzec nie moge ale pije i inne rzeczy tez :) i w nocy przynajmniej raz tez wstaje...

Ostatnia edycja:
Do góry