reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Jak ja bym chciała raz w nocy wstać masakra u mnie ja to przed snem i z 6 razy w nocy wstaje ;/ dodam ze w nocy nie pije q moze mi schodzi woda z organizmu czuje się wprawdzie mniej opuchnieta

reklama
cześć dziewczynki,
witam nowe forumowe koleżanki :)

dzisiaj mieliśmy intensywny dzień, taka piekna pogoda u nas była że na dwóch długich spacerkach byliśmy, już nie mogę się doczekać takej prawdziwej wiosny :) Za to przeraża mnie lato....

Olańka, myślę że powinnaś zbadać mocz, może jakaś infekcja, często sie zdarzają w ciąży

co do wstawania w nocy ja te z wstaje dwa razy, strasznie mnie to męczy bo dobrze nie zasnę i znowu :) no ale takie uroki

A jeśli chodzi o moderatorki to jak najbardziej jestem za Cyntią i Sunovią
większość chyba tak uważa wieć mysle że nie ma co robić ankiety :) dziewczyny, co wy na to?

ostatnio też pisałyście o pupilkach domowych, dopiero teraz udalo mi sie dorwac kabelek to laptopa więc i ja się chwalę:
Simba i Tosia
WP_20131124_001.jpgWP_20130907_001.jpg

Załączniki

• WP_20131124_001.jpg
    WP_20131124_001.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 40
  • WP_20130907_001.jpg
    WP_20130907_001.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Cyntia85 my nie wchodziliśmy do wanny ale za to zostałam przyłapaniu na opuszczaniu wszystkich desek wolnoopadających na kibelkach i młody doradca w sklepie trochę się ze mnie pośmiał, gdyż jak sądzę obserwował to od jakiegoś czasu zanim podszedł i zapytać czy w czymś pomóc - głupio mi się zrobiło bo co miałam powiedzieć - nie dziękuję ja sobie tak tylko poopuszczam deski?:p

Dzisiaj spędziliśmy 4,5h w sklepie a kafelek do kuchni na ścianę i do łazienki dalej nie wybrałam:-D Ale oprócz farb na ściany prawie cała reszta już jest:-D Stopy mnie bolą:p

Kotulcia, to Cię pocieszę, dzisiaj byliśmy castoramie właśnie po deskę do kibelka, no i też bawiliśmy się tymi wolnoopadającymi :) no i taka kupiliśmy, teraz Mati w domu sie bawi :)

Ja do toalety to czasem nawet dwa, trzyrazy wstaje... A na stoliku nocnym mam butelke wody i czesto jak sie przebudze na siusiu to pije... Co poteguje wstawanie...

Na pewno pojde na badanie moczu... Trzymajcie kciuki zeby mnie przyjeli... Bo tu to czasem ciezko jest... Oni lubia konultacji przez tel. udzielać :/

Tak dawno mnie tu nie było że pewnie już nikt nie kojarzy :-)

Jednak jutro dopiero będę miała pierwszą wizytę i zyskam pewność czy będę październikową mamą czy nie. Trzymajcie kciuki.

Jeśli chodzi o chrzciny to naszych znajomych maluch dostał obligację na 20 lat :-D Będzie miał prezent akurat gdy do niego dorośnie :-)

bombelek8 dziękujemy serdecznie za życzenia :-) my już po imprezie urodzinowej i mogę zacząć myśleć o sobie, tzn. umówić się do lekarza ;-) zastanawiam się, czy iść we wtorek (wtedy ewentualnie mąż zostanie z dzieckiem) do zupełnie obcego lekarza na USG, żeby sprawdzić, gdzie jest pęcherzyk. Boję się ciąży pozamacicznej po cc i nie wiem, czy z tego względu czekać do 7 tygodnia.

Cześć dziewczyny!

Ja również życzę Wam spokojnej ciąży i wszystkiego dobrego.

Wpadłam się tylko pożegnać :-( dzisiaj miałam zabieg...

Powodzenia!

reklama
Do góry