reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Lisica - bidulko, to się najadłaś strachu.. :no2:Ważne, że pęcherzyk jest. Kiedy masz kontrolę?

Dziewczyny - sorki za taką reakcję w sprawie koleżanki Na_Ratunek, ale dostałam taką informację kiedyś w e-mailu. Mam go w skrzynce. Po akcji z SSMamą wolałam spytać. Dostałam zdjęcie paszportu i link do fb naszej nowej koleżanki. Te same dane. Przepraszam w takim razie :zawstydzona/y: Cieszę się, że to była bujda :-)

Na_Ratunek​ - witaj :-)

Kto jeszcze nie dołączył, a chce, to niech się doda do grupy na fb: https://www.facebook.com/groups/801684223179332/

Ostatnia edycja:
Lisica masakra ale sie musialas strachu najesc...niepowazni ci lekarze gadac bzdury nie majac pewnosci...szok:szok::szok: Kiedy masz kontrole nastepna?jak sie czujesz?

Dzięki dziewczyny, trochę mi lepiej choć wciąż dużo stresu, do tego moje dziecko jest "teoretycznie" w szpitalu (wzięłam do domu rozpisane leki i wynajelam pielęgniarkę bo ma antybiotyk dozylnie), więc się denerwuje bo choroba go rozłożyła.
Kontrola za dwa tygodnie jeśli beta przyrosnie i plamienie ustąpi. Jeśli coś nie tak będzie to jesteśmy na telefon.
Póki co plamienie bardzo delikatne, w klinice nawet lekarz przy badaniu nic nie zauważył także staram się być dobrej myśli.

Ja już po wizycie... wieści nie zbyt dobre... pęcherzyk nie wiele przyrósł pojawił się wewnątrz zarodek - dosyć mały i bez echa serca. ścianki pęcherzyka z jednej strony mają lekko zapadnięty kształt.... mam czekać do 4 marca i kolejne usg i decyzja co dalej.... boję się okropnie zaczyna brakować mi sił.... Zważając na to że jest to wg OM 8 tydz. 5 dzień to nie wygląda to dobrze...

Lisica kciuki za synka i żeby z kropkiem było ok &&&&

Martaha a może być tak,że ciąża o 2 tyg młodsza? Może nadrobi! Też trzymam kciuki &&&&&

Lisica, bidulo :( wiem jakiego stracha miałaś, jak byłam w szpitalu to na drugi dzień jak byłam na usg to też lekarz nie znalazł pęcherzyka, powiedział że musiał się już wchłonąć. Kazałam mu szukać bo wczoraj był a nagle nie ma? No i szukał dalej i znalazł, to co przez tą chwilę przeżywałam to masakra :( Trzymaj się kochana, musi byc dobrze....
A skrzepy z ciebie poleciały?

Martaha, trzymam kciuki za okruszka &&&&&&

Na_ratunek, witaj :)

Aschlee, plamień już wcale nie ma?

reklama
Kurcze, jakiś faktycznie nie za dobry ten dzień. Lisica i Martaha oby wszystko się dobrze skończyło.

Ja po całym dniu złego samopoczucia i porannych biegunkach dostałam temperaturę 38 stopni. Trochę się martwię czy to nie zaszkodzi dziecku a przecież nic wziąć na własną rękę nie mogę. Jak jutro nie spadnie to pewnie będę musiała wybrać się do lekarza rodzinnego. Dziś cały dzień przeleżałam w łóżku :-(

Do góry