reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Lisica - bidulko, to się najadłaś strachu.. Ważne, że pęcherzyk jest. Kiedy masz kontrolę?
Dziewczyny - sorki za taką reakcję w sprawie koleżanki Na_Ratunek, ale dostałam taką informację kiedyś w e-mailu. Mam go w skrzynce. Po akcji z SSMamą wolałam spytać. Dostałam zdjęcie paszportu i link do fb naszej nowej koleżanki. Te same dane. Przepraszam w takim razie Cieszę się, że to była bujda :-)
Na_Ratunek - witaj :-)
Kto jeszcze nie dołączył, a chce, to niech się doda do grupy na fb: https://www.facebook.com/groups/801684223179332/
Dziewczyny - sorki za taką reakcję w sprawie koleżanki Na_Ratunek, ale dostałam taką informację kiedyś w e-mailu. Mam go w skrzynce. Po akcji z SSMamą wolałam spytać. Dostałam zdjęcie paszportu i link do fb naszej nowej koleżanki. Te same dane. Przepraszam w takim razie Cieszę się, że to była bujda :-)
Na_Ratunek - witaj :-)
Kto jeszcze nie dołączył, a chce, to niech się doda do grupy na fb: https://www.facebook.com/groups/801684223179332/
Ostatnia edycja:
Asiulka87Sosnowiec
Lisica wiem jak sie czulas ja tak samo jakmi lekarz powiedzial ten pierwszy ze napewno poronilam i ze mam czekac na krwawienie idiota :/ a ja polecialam dwa razy na bete i sie uspokoilam
Lisica.
Dzięki dziewczyny, trochę mi lepiej choć wciąż dużo stresu, do tego moje dziecko jest "teoretycznie" w szpitalu (wzięłam do domu rozpisane leki i wynajelam pielęgniarkę bo ma antybiotyk dozylnie), więc się denerwuje bo choroba go rozłożyła.
Kontrola za dwa tygodnie jeśli beta przyrosnie i plamienie ustąpi. Jeśli coś nie tak będzie to jesteśmy na telefon.
Póki co plamienie bardzo delikatne, w klinice nawet lekarz przy badaniu nic nie zauważył także staram się być dobrej myśli.
Kontrola za dwa tygodnie jeśli beta przyrosnie i plamienie ustąpi. Jeśli coś nie tak będzie to jesteśmy na telefon.
Póki co plamienie bardzo delikatne, w klinice nawet lekarz przy badaniu nic nie zauważył także staram się być dobrej myśli.
martaha123
Ja już po wizycie... wieści nie zbyt dobre... pęcherzyk nie wiele przyrósł pojawił się wewnątrz zarodek - dosyć mały i bez echa serca. ścianki pęcherzyka z jednej strony mają lekko zapadnięty kształt.... mam czekać do 4 marca i kolejne usg i decyzja co dalej.... boję się okropnie zaczyna brakować mi sił.... Zważając na to że jest to wg OM 8 tydz. 5 dzień to nie wygląda to dobrze...
agniecha83
Lisica, bidulo wiem jakiego stracha miałaś, jak byłam w szpitalu to na drugi dzień jak byłam na usg to też lekarz nie znalazł pęcherzyka, powiedział że musiał się już wchłonąć. Kazałam mu szukać bo wczoraj był a nagle nie ma? No i szukał dalej i znalazł, to co przez tą chwilę przeżywałam to masakra Trzymaj się kochana, musi byc dobrze....
A skrzepy z ciebie poleciały?
Martaha, trzymam kciuki za okruszka &&&&&&
Na_ratunek, witaj
Aschlee, plamień już wcale nie ma?
A skrzepy z ciebie poleciały?
Martaha, trzymam kciuki za okruszka &&&&&&
Na_ratunek, witaj
Aschlee, plamień już wcale nie ma?
reklama
Kurcze, jakiś faktycznie nie za dobry ten dzień. Lisica i Martaha oby wszystko się dobrze skończyło.
Ja po całym dniu złego samopoczucia i porannych biegunkach dostałam temperaturę 38 stopni. Trochę się martwię czy to nie zaszkodzi dziecku a przecież nic wziąć na własną rękę nie mogę. Jak jutro nie spadnie to pewnie będę musiała wybrać się do lekarza rodzinnego. Dziś cały dzień przeleżałam w łóżku :-(
Ja po całym dniu złego samopoczucia i porannych biegunkach dostałam temperaturę 38 stopni. Trochę się martwię czy to nie zaszkodzi dziecku a przecież nic wziąć na własną rękę nie mogę. Jak jutro nie spadnie to pewnie będę musiała wybrać się do lekarza rodzinnego. Dziś cały dzień przeleżałam w łóżku :-(
Podziel się: