reklama
agniecha83 na szczescie jak na razie calkowice ustapily dzisiaj calutki dzien ani sladu.Wczoraj jak sie zdenerwowalam to bylo troszke ale to na prawde malenkie ilosci na USG wszystko w porzadku bylo mam duzo odpoczywac zadnej aktywnosci fizycznej jak to napisal doktorek w wypisie noi leki brac
Martaha oby wszystko bylo dobrze...trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lisica za Ciebie tez mocno trzymam kciuki kochana.Musi byc dobrze
Martaha oby wszystko bylo dobrze...trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lisica za Ciebie tez mocno trzymam kciuki kochana.Musi byc dobrze
Martaha i Lisica - trzymam kciuki za wasze fasolki &&&&
Jak byłam w ciąży z młodym, też po wcześniejszym poronieniu to jak zgłosiłam się na patologię z plamieniami (dwa dni po spodziewanym okresie) to lekarz po badaniu takim ręcznym z głupim uśmiechem stwierdził że on tu ciąży nie widzi... Pamiętam moje przerażenie:/
Jak byłam w ciąży z młodym, też po wcześniejszym poronieniu to jak zgłosiłam się na patologię z plamieniami (dwa dni po spodziewanym okresie) to lekarz po badaniu takim ręcznym z głupim uśmiechem stwierdził że on tu ciąży nie widzi... Pamiętam moje przerażenie:/
motylek05
Fanka BB :)
witam się i ja po wizycie jest zarodek ,bije serduszko.... :-):-):-)
lekarz założył mi kare ciąży :-)
Chociaż na początku usg mój do mnie ."... coś nam ta ciąża słabo się rozwija >.." myślałam ze odpłyne na tym fotelu tymbardziej że w czwartek w szpitalu usłyszałam od lekarza ze ona mało widzi na usg, powinno więcej na ten tydzień ciąży :/ .... ale lekarz dziś wszystko dokładnie pomierzył,posprawdzał i powiedział ze pęcherzyk i zarodek są odpowiedniej wielkości tylko z tego wszystkiego nie wiem jakiej :/
co prawda zmartwił się progesteronem u mnie :-( bo robiłam tydzień temu był 12. mam powtórzyć progesteron i następna wizyta za 2 tyg, całe szczęście że nie plamie już 2 dzień ..
lekarz założył mi kare ciąży :-)
Chociaż na początku usg mój do mnie ."... coś nam ta ciąża słabo się rozwija >.." myślałam ze odpłyne na tym fotelu tymbardziej że w czwartek w szpitalu usłyszałam od lekarza ze ona mało widzi na usg, powinno więcej na ten tydzień ciąży :/ .... ale lekarz dziś wszystko dokładnie pomierzył,posprawdzał i powiedział ze pęcherzyk i zarodek są odpowiedniej wielkości tylko z tego wszystkiego nie wiem jakiej :/
co prawda zmartwił się progesteronem u mnie :-( bo robiłam tydzień temu był 12. mam powtórzyć progesteron i następna wizyta za 2 tyg, całe szczęście że nie plamie już 2 dzień ..
Lisica i Martaha trzymam kciuki będzie dobrze, musi być dobrze
Mizzah gratuluję serduszka bardzo ale to bardzo się cieszę
Ja dziś padam, pomyłam okna, podłogi i nie mam siły. Pisałyście czy zabierać dzieci na usg maluszka... pewnie, że tak mój starszak był zachwycony, dopytywał cały czas panią dr gdzie jest ucho, buzia itp.
Ja miałam rybki w domu- pyszczaki. Wasze kotki są cudne
Motylek suuuuuuuuuuuper
Mizzah gratuluję serduszka bardzo ale to bardzo się cieszę
Ja dziś padam, pomyłam okna, podłogi i nie mam siły. Pisałyście czy zabierać dzieci na usg maluszka... pewnie, że tak mój starszak był zachwycony, dopytywał cały czas panią dr gdzie jest ucho, buzia itp.
Ja miałam rybki w domu- pyszczaki. Wasze kotki są cudne
Motylek suuuuuuuuuuuper
aga_sen
Zaciekawiona BB
Hej dziewczynki. Czytam was codziennie ale nic nie piszę bo jestem wrakiem człowieka od dwóch dni. Trzymam kciuki za wasze dzieciatka. I nie denerwujcie się bo każda ciąża inaczej się rozwija
reklama
aga_sen
Zaciekawiona BB
Nie kochana, wszystko ok. Tylko mam straszne mdłości i zawroty głowy. Od dwóch dni nie wstaję z łóżka
Podziel się: