reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

no to i ja kobietki mogę podpisać się pod listą październikowych Mam :-) Witam Was wszystkie gorąco .

Ostatnia edycja:
reklama
aga_sen z wielkością maluszka jest bardzo różnie. U mnie na przykład w 6tc 1 dz. wielkość zarodka wynosiła 4,4mm. Zarodek rośnie od tego momentu 1mm dziennie. Nie masz się czym przejmować, ile ciąż, tyle różnić :)))

Też miałam o to pytać bo zwariowałam, ja mam na wydruku 6t5d i 0,84cm a to jest 8,4mm, co mam myśleć?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,czy któraś korzystała z usg w trybie awaryjnym w Warszawie? W sensie,żeby tego samego dnia? Dowiedziałam się,ze tam gdzie jestem zapisana na pierwszą wizytę (3 marca) nie robią od ręki usg tylko dają skierowanie i trzeba się zapisać...wiec znowu czekać...:dry:

Katinka, co Cię martwi? To dobry rozmiar jak na ten wiek.

Na_cik, ja kiedyś robiłam szybkie usg w przychodni pod platanami na ursusie. Mój gin robi usg razem z wizytą, ale sie czeka do niego ok 2 tygodnie i jest drogi jeśli nie masz ubezpieczenia medycznego prywatnego. Słyszałam jeszcze o czymś takim jak spółdzielnia rendgenologow. To jest na woli i oni tam mają dużo diagnostyki. Ale nie próbowałam u nich nic, tylko widzę ogromne napisy usg w drodze do pracy.

Ostatnia edycja:
Witam:tak:
Inataszkal gratuluję:-D
Aga sen gratuluję również:-D
Lisica cieszę się , kropka cudna:-D
MIzzah będzie dobrze głowa do góry, nie denerwuj się skoro tamten lekarz powiedział,że jest ok to jest dobrze a poza tym dzidzia urosła:tak:

Kasiu bardzo mi przykro wiem co teraz przeżywasz, żadne nasze słowa Cie teraz nie pocieszą, ale dasz radę, bardzo Ci współczuję:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Uwaga próbuję tylko czy pojawi się mój suwaczek :)

Ptaszynko ja usłyszałam po raz pierwszy dwa dni temu, czyli w 8 tygodniu. Wcześniej w 6 tygodniu jeszcze nie było widać

Ostatnia edycja:
Do góry