reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

no to i ja kobietki mogę podpisać się pod listą październikowych Mam :-) Witam Was wszystkie gorąco .

Ostatnia edycja:
reklama
aga_sen z wielkością maluszka jest bardzo różnie. U mnie na przykład w 6tc 1 dz. wielkość zarodka wynosiła 4,4mm. Zarodek rośnie od tego momentu 1mm dziennie. Nie masz się czym przejmować, ile ciąż, tyle różnić :)))

Też miałam o to pytać bo zwariowałam, ja mam na wydruku 6t5d i 0,84cm a to jest 8,4mm, co mam myśleć?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,czy któraś korzystała z usg w trybie awaryjnym w Warszawie? W sensie,żeby tego samego dnia? Dowiedziałam się,ze tam gdzie jestem zapisana na pierwszą wizytę (3 marca) nie robią od ręki usg tylko dają skierowanie i trzeba się zapisać...wiec znowu czekać...:dry:

Katinka, co Cię martwi? To dobry rozmiar jak na ten wiek.

Na_cik, ja kiedyś robiłam szybkie usg w przychodni pod platanami na ursusie. Mój gin robi usg razem z wizytą, ale sie czeka do niego ok 2 tygodnie i jest drogi jeśli nie masz ubezpieczenia medycznego prywatnego. Słyszałam jeszcze o czymś takim jak spółdzielnia rendgenologow. To jest na woli i oni tam mają dużo diagnostyki. Ale nie próbowałam u nich nic, tylko widzę ogromne napisy usg w drodze do pracy.

Ostatnia edycja:
Witam:tak:
Inataszkal gratuluję:-D
Aga sen gratuluję również:-D
Lisica cieszę się , kropka cudna:-D
MIzzah będzie dobrze głowa do góry, nie denerwuj się skoro tamten lekarz powiedział,że jest ok to jest dobrze a poza tym dzidzia urosła:tak:

Kasiu bardzo mi przykro wiem co teraz przeżywasz, żadne nasze słowa Cie teraz nie pocieszą, ale dasz radę, bardzo Ci współczuję:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Uwaga próbuję tylko czy pojawi się mój suwaczek :)

Ptaszynko ja usłyszałam po raz pierwszy dwa dni temu, czyli w 8 tygodniu. Wcześniej w 6 tygodniu jeszcze nie było widać

Ostatnia edycja:
Do góry