reklama
aga_sen
Zaciekawiona BB
Kurcze jak to jest z wielkością maluszka? Mi wyszło 4.7mm w 6t4d...a inatszka 11 mm w 7t1d
Dziewczyny,czy któraś korzystała z usg w trybie awaryjnym w Warszawie? W sensie,żeby tego samego dnia? Dowiedziałam się,ze tam gdzie jestem zapisana na pierwszą wizytę (3 marca) nie robią od ręki usg tylko dają skierowanie i trzeba się zapisać...wiec znowu czekać...
Katinka, co Cię martwi? To dobry rozmiar jak na ten wiek.
Na_cik, ja kiedyś robiłam szybkie usg w przychodni pod platanami na ursusie. Mój gin robi usg razem z wizytą, ale sie czeka do niego ok 2 tygodnie i jest drogi jeśli nie masz ubezpieczenia medycznego prywatnego. Słyszałam jeszcze o czymś takim jak spółdzielnia rendgenologow. To jest na woli i oni tam mają dużo diagnostyki. Ale nie próbowałam u nich nic, tylko widzę ogromne napisy usg w drodze do pracy.
Na_cik, ja kiedyś robiłam szybkie usg w przychodni pod platanami na ursusie. Mój gin robi usg razem z wizytą, ale sie czeka do niego ok 2 tygodnie i jest drogi jeśli nie masz ubezpieczenia medycznego prywatnego. Słyszałam jeszcze o czymś takim jak spółdzielnia rendgenologow. To jest na woli i oni tam mają dużo diagnostyki. Ale nie próbowałam u nich nic, tylko widzę ogromne napisy usg w drodze do pracy.
Ostatnia edycja:
Witam
Inataszkal gratuluję
Aga sen gratuluję również
Lisica cieszę się , kropka cudna
MIzzah będzie dobrze głowa do góry, nie denerwuj się skoro tamten lekarz powiedział,że jest ok to jest dobrze a poza tym dzidzia urosła
Kasiu bardzo mi przykro wiem co teraz przeżywasz, żadne nasze słowa Cie teraz nie pocieszą, ale dasz radę, bardzo Ci współczuję:-(
Inataszkal gratuluję
Aga sen gratuluję również
Lisica cieszę się , kropka cudna
MIzzah będzie dobrze głowa do góry, nie denerwuj się skoro tamten lekarz powiedział,że jest ok to jest dobrze a poza tym dzidzia urosła
Kasiu bardzo mi przykro wiem co teraz przeżywasz, żadne nasze słowa Cie teraz nie pocieszą, ale dasz radę, bardzo Ci współczuję:-(
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: