reklama
katinka84
Fanka BB :)
Mizzah nie denerwuj się i nie stresuj bo to najgorsze, myśl pozytywnie idź na tą wizytę we wtorek i zobaczysz...
odpoczywaj i głowa do góry...
może pani doktor gorszy sprzęcior miała i problemy z badaniem... albo troszkę olała sprawę...
Ciekawa jestem co z tą SSMamą, co chciała uzyskać tym wszystkim. Lubi zamieszanie wokół siebie albo cieszy się z naszych problemów. Nie rozumiem.
Piszcie co tam u was.
odpoczywaj i głowa do góry...
może pani doktor gorszy sprzęcior miała i problemy z badaniem... albo troszkę olała sprawę...
Ciekawa jestem co z tą SSMamą, co chciała uzyskać tym wszystkim. Lubi zamieszanie wokół siebie albo cieszy się z naszych problemów. Nie rozumiem.
Piszcie co tam u was.
Cyntia85
Kurczę, Kasiaiic poroniła :-
-
-
-(
Mam propozycję, by w temacie, gdzie jest lista przyszłych mamuś, dodać drugi post z listą Aniołkowych mam. Dla pamięci.
Ale mi przykro, no kurczę. To takie niesprawiedliwe..
Kasiu, bardzo mi przykro. Na pewno bardzo Ci ciężko :-
-
-
-(
Mam propozycję, by w temacie, gdzie jest lista przyszłych mamuś, dodać drugi post z listą Aniołkowych mam. Dla pamięci.
Ale mi przykro, no kurczę. To takie niesprawiedliwe..
Kasiu, bardzo mi przykro. Na pewno bardzo Ci ciężko :-
agatka13
ja juz po silowni i wlasnie gotuje sie kolacyjka.najlepsze jak mnie zobaczyla moja instruktorka od gimnastyki korekcyjnej ze zamierzam siadac do maszyny co pomaga pozbyc sie tluszczyku z ud to mnie szybko z niej wywalila.zakazala az do ukonczenia pierwszego trymestru a i potem bardzo ostroznie.no i zostalo mi dzisiaj tylo pedalowanie i bierznia i to tez nie tak jak do tej pory tylko wolniej i nie dluzej niz godzina cwiczen dziennie.
dziewczyny mozecie powiedziec co to za problem wystapil z SSmama?ja nic nie wiem i nie w temacie![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
dziewczyny mozecie powiedziec co to za problem wystapil z SSmama?ja nic nie wiem i nie w temacie
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
reklama
Podziel się: