Madziorek - oj jeszcze będziesz przeklinać te mdłości
hihi
Monarti - o której masz wizytę w piątek? Ja idę na 10:00 (11:00 polskiego czasu).. też siedzę jak na szpilkach... mam nadzieję, że zobaczę serduszko
Sonka_86 & alexxandra1984 & mamusia-asia- witajcie w gronie październikowych brzuszków
na_cik - ja to bym chciała mieć za sobą 1szy trymestr.. i już się nie martwić...
agamemnon - kuruj się kochana i wypędź to choróbsko
bobomama24 - nie stresuj się... będzie dobrze.. ja też początek ciąży zaczęłam grypą i mega dawką aspiryny, gripexu i tego podobnych specyfików.. podobno na samiutkim początku to nie ma wpływu na maluszka... poczekaj do kolejnej wizyty u lekarza.. na pewno będzie dobrze - musisz myśleć pozytywnie.. zrób betę i zobacz jak przyrasta
motylek05 - szarlotka
mniam mniam... ja też upiekłam w ubiegłym tygodniu.. zniknęła w mig
Cyntia85 - dzięki bogu nigdy nie miałam migreny.. a co do tej wody to się zgadzam.. ja nie cierpię pić wody chociaż wiem, że to konieczne.. bóle głowy i zawroty głowy często są pierwszym znakiem odwodnienia.
Asiulka87Sosnowiec - te upławy to lepiej faktycznie niech lekarz zobaczy bo jak niemiły zapach to stan zapalny albo grzybek się przypałętał.. lepiej za wczasu się za to zabrać.. daj znać jak po wizycie
Ja dziś już dużo lepiej.. mdłości już trochę mniejsze no i o wiele więcej energii
Dzisiaj mamy piękną pogodę więc postanowiłam wziąc naszego psa na spacer no i przez tą bestię skąpałam się po kostki w błocie
W piątek do lekarza i coś mi się zdaje, że od poniedziałku wracam do pracy.. już mam dosyć siedzenia w domu